Vai ar cilvēku ir viss kārtībā?

Paziņa man katru dienu stāsta, cik viņa ir iekārojama sieviete un katru dienu saņemot visādus piedāvājumus no bijušajiem savas dzīves vīriešiem - iet uz pirti, braukt atpūtas braucienos, viens ārzemnieks pat ir izmaksājis braucienu pa visu Eiropu, es jautāju, kā tev nebija bail tā ar svešu cilvēku kopā, viņa saka es jau tikai izklaidējos, citādi es pasauli neredzētu... vai viņa runā taisnību vai būtu jāsāk uztraukties par adekvātumu? Lai jau būtu, ka viss tik spoži, bet ka nepalaiž kaut ko garām, kad cilvēkam ir vajadzīga palīdzība no malas?

Gunitaa  Autore 1 manā tēmā rakstīja šādus vārdus: "nevajag skaust, sūkstīties, kurš tev ir aizliedzis šādā veidā tikt pie kārotā" (C)
Tieši tā, kundzīt, nespirediet pēc sevis par citiem un šī tēma ir skaidrs apliecinājums Jūsu skaudībai! :D

Gunitaa  labojums: nespriediet

miers2  Piekrītu autorei, ka nav viss kārtībā - tādi lielībnieki izraisa vēlmi dažu labu lielīgu blusu kasti klusi un lēni nomušīt

Ladybug123  Piekrītu savas kolēģes teiktajam- tiem cilvēkiem, kuri pārlieku uztraucas par citu dzīvi, neatliek laika savējai!!!

Lele  Es arii nesaprotu, kas te saskata skaudiibu?

Ja vinja PATI buutu apceljojusi pasauli...jaa, man skaustu (poziitiivi skaustu)...un es klausiitos vinjaa, jo taads cilveeks mani interesee.

A tikliidz Tu ir aicinaataji, bruugani, sponsori un visi taas peripeetijas...taa mani vairs neinteresee...

gertrude  muļķīgs jautājums,, cik tālu tiks ar tādām izvirtībām´´, tak visu Eiropu izbraukāja, tas nemaz nav tuvu:)

HardSoftDunk  Kas tev par kontingentu apkārt?Veči kuri nedod seksu,tad kaut kāda emka kura braukā apkārt lai kniebtos.Tev skauž vai kur ir sāpe?:D

raina1970  Cik sapratu- tad tie piedavājumi ir no - viņas dzīves bijušajiem vīriešiem-- tad jau nav arī brauciena piedavātajs pavisam svešs.... Vai tas viss ko stāsta ir tā patiesībā- to tacu nevar zināt par visiem 100%... varbūt cilveks gribētu , lai tā būtu, un vizualizē to padarīšanu, kopā ar stāstīšanu. Ja tā ir patiesība- abet kas un kam un kur un kāda veidā taisās palīdzēt... nesaprotu.. Autore baidās, ka to kolēģi nomušīs kāda klusā stūrī, vai šamā pazudīs Eiropas plašumos?

Drole  Izklausaas, ka autoram kremt, ka exbruutes ljauni plaataas ar saviem pieluudzeejiem, lai ieriiveetu vinjam degunaa kaadreizeejo gaunereeshanos.

Rondijs  Viss ir vienkārši, psiholoģija parastā. Cilvēks visvairāk runā par to, kas viņam trūkst, resp. viņa gribētu izjust uzmanību, uzaicinājumus un piedāvājumus utt..

Jan4ello1986  Sieviete-malacis! Briiva sieviete dara ko grib,buus vecumdienaas ko atcereeties!

Geisha  Un, ja Tevi kāds kungs aicinātu braukt ekskursijā pa Eiropu vai Āziju. Brauktu? Visdrīzāk, ka brauktu un nemaz nedomātu ko kura domās vai sacīs.

HardSoftDunk  Tiešām malace sieviete dara ko grib un vecumdienās godam bus nopelnijusi vecās emkas titulu:D

Paula6  Cilvēks rīkojas ar savu dzīvi kā vēlas un tāpat nevienam ieteikumam viņa neklausīs, bet varbūt iedomāto iztēlojas kā reālo...

av2  Epifanija, un Tu automaatiski nepiellauj iespeeju, ka viirietis uzaicina cellojumaa, un juus abi samiilaties pa iistam...un tad tad Tu dariitu to" ko sievietei ir jaadara taados cellojumos" ? Tas ir, miili vinnu...un vinnss Tevi.
Laikam jau...naakamo dziivi gaidi.

Vanesa15  Ja ar cilvēku viss būtu kārtībā, tad viņa taisītu vīram vakariņas, nevis plātītos ar garāmgājējiem uzšāvējiem

Geisha  Oi, mana japaņu mate!!!! Uz ko tad pasaule turas!!!!!! Ka Tevi divi deviņi. Uz to pašu fallu vien turas. Šitos textus jau esmu atklausījusies:"es jau neesmu tāda kā citas. Ni un ni. Un tad vīrietis man teica, ka gaidīs līdz akmens sāks ziedēt un tad nu es būšu gatava seksam, bet tagad viņš man ir gatavs pirkt un dāvināt mājas, pilis un kenus". Tfu!!!! Liekulība. Kam tiek meklēts vīrietis, ja ne tam pašam seksim? Kam? Malku cirtīs viņš tavā dzīvoklī vai lauku ars ar Tavu vienīgo lopiņu kaķi?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu