Vai šeit ir arī galanti kungi, kas aicina uz operu, ne tikai uz pirti?

Trusis1983  Chpok chpok :D

sangukuLV  Operai nav ne vainas,bet pirtii jautrak!:D

solvitas  Epifānija bildēs izskatās pēc tādas koķetas pirtsdāmas vai krogusdāmas. Bildēta guļus stāvoklī, lūpas, kakls pievilkts tuvplānā. Tā vien uzprasās tik pirtī paspaidīta, bet izrādās grib atturīgi operā sēdēt! Tad vajag ielikt bildi ar nopietnu seju un operu fonā, vēl labāk ierakstīt profilā - gribu uz operu! Savādāk tagad Epifānija nemaz neizskatās uz operu vedama, tik pirtī spaidāma.

Liga2  autore velas satikt kungu kuram neinteresetu parak liela tuviba vai ka izteicas pati autore dzivnieciskas tieksmes, bet interesetu tikai garigas lietas teatri, operas varbut palasit kadu gramatu kopa. ta ka ja oho ir sada tipa viriesi ludzu sazinieties ar autori.

janisqwerty  Hm !!! Ar Epifaniju labaak apmekleet religiskas sanaaksmes . Tur viņa buutu vietaa ! Ne operaa un veel jo vairaak pirtii vinai nav ko dariit ,lai nebiedeetu tautu ,jo taadas sausmas var atstaat smagu iepaidu uz psihi un seksuaalo orientaaciju kaa taadu !!!

riebekle  >solvitas
Hmm, tad ko pēc mana profila var pateikt, ja jau tik eleganti noraksturoji Epifanijas?

janisqwerty  Epifanijai .Ja engeliisa formas pat visai tuvu neatgaadina pierastos prototipus ,tad tas klasificeejas kaa smaga pornograafija un ar apgarotiibu tam nav nekaada sakara !!! Engelis ar milziigu apelsiinu dibena vietaa un noleksteejusaam ausiim drizaak var kalpot par kaadas raganas attelojumu tumso vidusslaiku rakstos un izsaukt tikumiibas policijas interesi ,kaa mazgadiigo puisiisu pavedinataaja !!!

sangukuLV  >solvitas
Kas zin...varbut Epifanija grib paspaidities operas apmeklejuma laikaa. :D

sangukuLV  >Epifanija
Vai shodien kaut ko lietojam? :D

Postremo  jaa, ir. Koncerti, muuzikli, pat operu, bet labu.Ar taam operaam ir taa, ir jaazina, ko ej skatiities, ka..neiegraabies.Vispaar jau ir veertiigi zinaat....daamas gaumi, pirms peerc billetes.Taapec jaaizdara maajas darbs vispirms :)
Nav zzeel, jo man passam arii patiik.

sangukuLV  >Epifanija
...bet pirtii ir tachu labak spaidities,kaa operaa. Operas apmekletaji var nesaprast:D
p.s.
Atdzishos...shodien alu lietoju.

Trusis1983  Neput miglu acis Epifanija,ko pec operas darisi? :D Turpinajumu pec operas ari vajag ;P

Kurts69  tas viss ir štrunts! Es kompī šahu zaudēju jau trešo partiju pēc kārtas! Operā mani nelaiž, jo es dziedu līdzi

Piparkuka  Pēc izteicieniem spriežot, var vest tikai uz kūti!..... diemžēl.

sangukuLV  >Piparkuka
Kas vainas pirtij? :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu