Kas ir paradīze?

Ko Jums nozīmē termins "paradīze"?

Sunset8  Paradīze ir dvēseles stāvoklis.. kad kādā vietā un laikā ir tik labi, ka neko citu vairs nevajag.. Kāds tuvs, mīļš cilvēks ir tas, kurš spēj šo sajūtu sniegt....

Aukstums  Paradīze man saistās tikai ar nāvi, diemežēl.... mamma man teica, ka ar viņu viss ir ok, lai es pārstāju raudāt... es ticu, ka ar viņu viss ir ok...
attiecībā uz dzīvi šo vārdu nelietoju, jo ir citi vārdi, kuri apzīmē noskaņojumu, sajūtas...

Charmanta  Laisks brīvdienas rīts ar mīļoto gultā...

DaFocha  Uz zemes nepiedzīvotu garīgu sajūtu restaurēšanas vieta un nākamā dzīves vieta Debesu valstībā starp eņģeļiem, ķerubiem, svēto un izredzēto Gariem un dievišķām būtnēm un pašu Dievu, kur nonāks tās dvēseles, kas šajā zemes dzīvē izvēlējušās iet ļoti šauro ticības ceļu, kas sākas ar Kristus upura pieņemšanu.

Deisa  Tā ir cita pasaule, kuru mums, laicīgajiem ļaudīm, nav lemts saprast. Mēs varam tikai fantazēt pielīdzinot jau iepriekš baudītām labām sajūtām, taču esmu pārliecināta, ka uz Zemes dzīvojot i ne tuvu nevar sajust to svētlaimi, kas ir Paradīzē.

Felde  Esmu tur bijusi... un loti ceru,ka atkal busu,lai gan isti neticu,ka reiz busu tik laimiga,lai justos ka agrak.... Bet ceru... :)

Kurts69  aizdomas, ka paradīze ir diezgan tukša vieta

mairita1971  Dzīve saskaņā ar sirdsapziņu.

ulmans  tas ir dveseles stavoklis,,ja no rita uz poham tev paris alini leduskapi stav,bet ja nopietni tad darit otram labu,un tu pats sausmigi labi juisies

Labrador  Lai redzeetu paradiizi zemes virsuu ,iesaku doties celjojumaa uz taadaam valstiim ,kaa Birma ,Indija vai Bangladesha!

ulmans  nekur nau jadodas...izlasi ko rakstiju ieprieks

Valdinsh  Ja mana alga buutu virs minimalas, taa tik buutu paradiize :)

ulmans  laimet miljonu un izdalit nabagiem..

kesko99  Nirvāna... kad viss ko vēlies jau ir un nav vairs ko pasūtīt, un nav vairs par ko sapņot , vai tiekties, mērķis dzīvot... vai mūsdienu cilvēkam paradīze īsti ir vajadzīga?

kesko99  Nav bijusi tāda situācija... vienkārši mēģināju iejusties paradīzes elementā... narkotikas arī nelietoju... ja vienīgais smēķēšna un arī tur parastais nikotīns, bet pat par to domas jau... kā atmest. Upss... būs iemesls ar ko padalīties... kā vieglāk atmest smēķēšanu.

coldlands  Kad skrien fiksi mājas iekšā, aiz bailēm ka neapcurasies, un paspēj. Lūk iestājas pilna nirvana.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu