"Samīļošanās vakars" par 5 eur - tik tālu nu esam nonākuši!

Jaunā biznesa niša sāk rullēt - pasākuma mērķis ir saņemt nepieciešamo pieskārienu devu! Samaksa 5 eur vai, kā reklāmā rakstīts, " sarunāsim citu enerģijas apmaiņas veidu". Vientuļiem cilvēkiem esot vajadzīgi pieskārieni un šo trūkumu piedāvā aizpildīt. Nē nu forši jau... cilvēki zin kā pelnīt. Ja ir vēlem meklējiet "sajūtu pasķumi". Vakaru virzīs Kārlis - pieskārienu un apskāvienu entuziasts. :))))) Nu un kā jums ar entuziasmu?

eksim_braalis  Baisi lēts pasākums. Samīļošanās ar orangutaniem noteikti maksātu daudz dārgāk.

hashashiin  Diezin vai gribēsies ļauties skauties ar kuru katru.. kur nu vēl Postremo ieteiktā bučošanās.. brrr..
https://media.giphy.com/media/zL8MM6BxU2Co8/giphy.gif

HardSoftDunk  Un kas tālāk?Mineta un kunilingusa vakars par 15€?

orthodox  Heh. Ap Lienes ielu var dabūt arī ko vairāk, cenas gan biku citas :)

sangukuLV  Paredzu ka pansionatos tas gutu lielu piekrishanu.

Trusis1983  Sviests.Labak iedod nabagam 10€,ja naudu nav kur likt.

Piparkuka  Nē, nevajag!

Geisha  Nu re kas te atklājas. Neesat gatavi vienkārši pasēdēt kādam blakus plecs pie pleca uz pasaules malas, lūkoties zvaigznēs un dzert ābolu- kanēļa tēju.
Vientuļi esat. Bruņās kā ņiņzjas paslēpušies. Adataini kā eži. Bail, ka kāds pieskarsies. Uzreiz pa ķobi ka dzirksteles vien šķīdīs. Ar labām domām vien tālu netiksim. Labi darbi vajadzīgi. Labus darbus dara kopā. Kopā tas ir bariņā un bariņā jau notiek pieskārieni. Sāns pie sāna, plecs pie pleca. Jauku dienu jums visiem!

havjiers  maksas samīļošana ? zinu ,ka ir cilvēki ,kuriem labprāt iedotu piečuku ,lai atšujas un tas būtu man gan materiāli ,gan emocionāli izdevīgs darījums .

Vaukskis  Es varbūt arī apmeklētu šādu vakaru šad tad, jo 5 euro tam varētu reizi pa reizei atlicināt; protams, svarīga būtu pirmā pieredze šajā ziņā. Pats es gan diezin vai gribētu tādu darbu strādāt, jo mani daudzu cilvēku klātbūtne šādā kontekstā mulsina un noteikti ātri nogurdinātu !

piparbecinja  Ot, būs ar ko vecumdienās papildināt ienākumus :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu