paskaidrojiet lūdzu

Kāpēc man jāzina, ka "Pirms dažām stundām Tavu anketu apskatīja tik un tik gadus veca sieviete ar maģistra grādu!"? Jautājums ir par to maģistra grādu..., kāpēc tieši tas tiek uzsvērts, nevis krūšu lielums vai kādi citi ķermeņa parametri? jeb kāpēc nav teksts - sieviete, kas interesējas par sportu, jeb sieviete kas vēlas veidot attiecības? nu jeb kas, vienalga. kaut vai strādājoša vai bezdarbniece...

RRAGANA  /ierakstu anketā pie apraksta savu kāju acumēru👻/

sangukuLV  Sievieshu parametri tiek noraditi,eskort meitenu portalos...varbut ielukojies tur. :)

neko  Tas "maģistra" tur pielikts klāt lai tu nepadomātu, ka skatā tikai tās, kas "zem grādiem":)

baiba1977  priecājies būtu ,ka skatījusies!

Aukstums  vēl jau acu krāsu arī paziņo...

HOUSE  Ja maģistra grāds ir vienīgais ar ko paspīdēt anketā... mani vairāk uzrunātu, ja sieviete ar zilām acīm aplūkoja anketu.

riebekle  >HOUSE
Sieviete ar zilām acīm - tas liek iedomāties par vardarbību ģimenē....:D

Ananda_A  15:57 Pelnīšana ar sava ķermeņa izrādīšanu- parasta lieta. Tā vērsta uz publiku, kam pietiek ar fizisko maņu apmierināšanu. Skaists ķermenis kā dizaina elements. Zināms baudījums tas ir nenoliedzami.

Taču attiecībās bez fiziskajām maņām paveras arī garīgās maņas, partneri pat paredzēt nevar, kādi apvāršņi var pavērties(vai aizvērties:DDD).

Lai cik skaista ir forma, ja satura nav vai tas ir nekāds-vai nu ātri apnīk, vai no vienveidības metas šķērmi.

vilx  Man vispār rāda tikai dzimumu un vecumu. Esmu abižots uz mākslīgo intelektu, kurš uzskata, ka man ir labi, ja tikai kāda trāpās.

av2  jaa,nu jaa, te vissas "ar maggistra graadiem", ar min ienaakumiem ap 2000 , veel tikai pierakstiit prasiibas kandidaatam , un varees kuukot vienas te forever :(
Ja nopietnaak, taada kautkaada viena parametra pielikssana tikai samazina konkreetas sievietes iespeejas pozetiivi iepaziities sseit.
Ja uzrakstiitu, ka , redzi , tevi apskatiija simpaatiska sieviete, ar miilu raksturu, un veel attieciigi smaidossa bilde klaat, noteikti paskatiitos cilveks, kas vinna ir.

Ananda_A  22:10 vilx :DDD Beidzot mākslīgais intelekts ir iekarojis oho publikas emocionālo uzmanību. Tagad viņš sāk vākt informāciju par šo tēmu savai pieredzei:DDD

Uz navigatoru arī var apvainoties bez bailēm, ka šis atbildēs ar to pašu un sāks melot vai atriebties!

Geisha  Labi, ka ar maģistra grādu nevis ar maisiem zem acīm.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu