Kritiskais brīdis, pirms vēl nav par vēlu?

Kad man bija attiecības, tad nevarēju pat iedomāties kaut ko meklēt no malas, lai aizpildītu interesanti savu laiku, jo pats interesantākais man uz pasaules tad bija pavadīt kopā laiku ar savu mīļoto cilvēku, kura prombūtnē es domāju tikai par viņu un atkal, un atkal par kopā būšanu, varbūt tieši tad es sapratu vistiešāk vārdu nozīmi - man tevis nekad nevar būt par daudz.. izskaidrojiet man, kurā brīdī un kādos apstākļos, cilvēkam rodas vēlmes ārpus esošajām attiecībām, kā izskaidrot vai saprast nodevību, pāra attiecībās, kur sākumā visam bija tikai - mazliet papļāpāju, bet atguvos palagos? Kad un kurā brīdī būtu jāsāk uztraukties, lai nav par vēlu?

riebekle  Epifanija, doma jau tev laba un esi šo to labu lasījusi (Rubeni, piemēram), bet...nevajag aizmirst, ka došana un ņemšana ir abpusēja. Es varu strādāt pie došanas dienu un nakti, varu iztukšot sevi visu, bet ja es nespēju saņemt atpakaļ to, ko man vajag un cik man vajag, tad tā mana cenšanās ir kaķim zem astes. Var jau visgudri pateikt - kam tev tādu vajag, ja viņš tāds vai šitāds (un tā laikam ir šejienes publikas lielākā problēma- krist galējībās). Tā vietā es izvēlos cienīt otra intereses, neuzspiest savējās un darīt to, ko vēlos, nenodarot pāri otram. :)

Ananda_A  Kalnā kāpt vienmēr ir grūtāk nekā laisties lejā. Lai augtu ir jābūt motivācijai.
Motivācija var ienākt:
1) no ārienes; 2) no iekšienes- no dvēseles vai gara(dievs ir izvēlējies konkrēto cilvēku un viņu virza uz izaugsmi, pat ja viņš pretojas un cieš no pārmaiņām) vai smaga slimība, kad gribas vēl sajusties dzīvam, utt.

Ja nav iekšējas motivācijas, tad no ārienes to iedveš citi cilvēki, tā var būt ticība vai hobijs, tās var būt bailes zaudēt darbu vai partneri. Bailes ir labi atstrādāts mehānisms, kas motivē kaut ko darīt. Taču mūsdienās bailes zaudē spēku. Laba motivācija varētu būt mīlestība uz partneri, bērniem, dzimteni. Tas prasa darbu, piepūli, rēķināšanos ar citiem, bet lielākā sabiedrības daļa ir kūtri.

Gunitaa  Nepiekrītu DanaiL attiecībā uz atziņu: "ja cilvēks ir normāls, tad attopas visbiežāk tieši tad, kad jau tiešām ir par vēlu."
Tieši otrādi - nenormāli ir attiecibas, ja vien tās vispār svarīgas, ielaist tik tālu, kad jau par vēlu un atliek tikai šķirties. UN tas nebūt nenozīmē, ka neirotiski jāpievērš uzmanība katram sīkumam otra uzvedībā vai jākašķējas. Bet nedrīkst nolaisties kā vīrietim vai sievietei, jāuztur interese par otru cilvēku, jābūt regulārām sarunām un kopīgām aktivitātēm, kā arī labam seksam. Ja ar visu to kāds sāk laist pa kreisi, - visticamāk, ka viņš vai viņa ir vnk staigulis (-e).

HardSoftDunk  Jāsāk uztraukties kad erektēts loceklis tev atrodas mutē.Tad varbūt nojausma atausīs,ka kautkas nav kā vajag?

Kurts69  nav vienas formulas, kas glābs visas attiecības. Un tas,ka kādu brīdi iet šķērsām, vēl nenozīmē, kas visam gals klāt.
Ar laiku mainās prioritātes. Sākumā, pirmo gadu vai divus ir viens, pēc tam nāk kas cits. Un jebkurš cilvēks mainās! Ja kopā ar kādu esi 5,10,20 gadus, tad jārēķinās, ka būs izmaiņas.
Un būs rutīna. Sākumā esi kopā ar mīļāko, bet ar gadiem, ja paveiksies, tad būsi kopā ar draugu un cilvēku, uz kuru var paļauties.

HardSoftDunk  Bet vispār kritiskais brīdis laikam būtu pēc desmitā/s piegulētāja/s lai varbūt saprastu ka ar tevi kaukas nav kā vajag?

avenekazene  Tad, kad nav isti intereses doties uz majaam, tad ir jasak uztraukties.......

VECA_PIEPE  Epifanija, ar Tava prāta bērnišķīgo dzīves uztveri attiecību lietās, sen jau viss ir par vēlu vai arī, iespējams, ka stipri vien viss ir vēl par agru,...vari sākt uztraukties!

VECA_PIEPE  "Kritiskais brīdis, pirms vēl nav par vēlu?" (c)

Ja cilvēks nav spējīgs nevienu savas reālas dzīves notikumu izdzīvot bez PA virtuālo ekspertu palīdzības,...tad tas brīdis ir jau pienācis un tas ir izteikti kritisks.

minnijai  Kritiskais brīdis PIRMS, noteikti ir vienaldzība. vienpusēja, abpusēja...

Torpedo  Zin, kā i? Kad vīrietis aiziet pa kreisi, tad viņš tāds un šitāds, ka nespēj bikšupriekšu noturēt ciet. Kad sieviete aiziet pa kreisi, tad atkal - _viņš tāds un šitāds, ka_ nav veltījis viņai pietiekošu uzmanību. Ai, nu, apnikusi tak jau šitentā divkosība!

Luusila  Kā tas vispār iespējams- "mazliet papļāpāju, un atguvos palagos"?

Un kas tur pa vidu notika,- filma bija pārtrūkusi, vai?

Šausmīgi grūti tomēr tādiem, kas nespēj kontrolēt savu rīcību. Jeb tieši otrādi,- viegli. :(

Ā, un par vēlu glābt attiecības noteikti ir tad, kad kā suņi meklējas, bet kā izrādās, paši to nemaz neapzinās, tikai pēkšņi attopas nepareizajos palagos.

shining  Ir nevis jāuztraucās, bet gan jāstrādā pie attiecībām un attieksmes, esošā audits - abiem, lai nav vajadzības pēc svešiem palagiem, un, ja ir, tad, lai nesāp paša ego.

neko  Tāda dzīvnieciska nodarbe kā uztraukšanās šinī dzīvē vispār nekad neko nerisina, tikai vien vēss parāts. Ar galvu ja doma - ja doma ar jebko citu, tas nekad labi nebeidzas.

av2  tie , kam patiik otru kontroleet, parasti visaatraak aplauzzaas.Greizsirdiigie...slimiee...:(
Nu nevar diviem cilveekiem VISAS intreses sapaseet. Nu...neseedinaassu es savu miilloto uz mocca, vai kalnu sleepeem , ja zinu, ka vinnai ssausmiigi bail. Un otradi, vinnai noteikti ir intreses, kuras mani nepatiik.. Ko es saku, nevajag sevi nolikt augstaak, par otra cilveeka intreseem.Neesi pasaules naba, un attieciibaam buus ilgs muuzzs.

Laimnese  Ja ir savstarpēja cieņa un mīlestība, tad jau nekādīgi nevar atrasties svešos palagos...un, cik ir jāizdzer, lai aizmirstos...

Deisa  Katru dienu "iedod", tad nebūs nemaz spēka tam otram vēl pa citiem palagiem vārtīties. Bet tiešām katru dienu.

shining  Deisa [10:53] rutīna un mehāniskums nedraud? griķīšu variants. :)

Gunitaa  Deisa, nu ja Tavējais tik vien saņems uzmanības no Tevis kā katru dienu seksu, tad nav izslēgts, ka pēc kāda laika viņš sāks piestaigāt pie kaimiņienes, lai parunātos. :))

Deisa  to shining - trešajā dienā tāpat kaķim griķīši ir ņamm. :D
Rutīna draud pilnīgi visās ilgstošās pāra attiecībās, par to ir regulāri jāpiedomā. Taču jautājums bija, kā izvairīties no nodevības, kas saistīta ar vārtīšanos svešos palagos. Vīrietim tomēr visbiežāk skaidrojums ir seksa trūkums. Tas tik mums, sieviešiem, ir raksturīgi - atčuhāties citos palagos tik tad, ja mājās garlaicīgi sameties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu