piedāvājums no kura grūti būtu atteikties...

Ko jums būtu jāpiedāvā sarakstē, lai jūs visai droši piekristu tikties? Nu piemēram - sieviete vīrietim piedāvā atbraukt viņam pakaļ, aizvest pie sevis, pabarot ar garšīgām vakariņām, izmasēt, samīlēt un pēc tam aizvest mājās:D
Vai varbūt savulaik filmā izspēlētais miljons par nakti? Idejas, viedokļi?

Rondijs  Pateikšu noslēpumu - vīrieši vienkārši mīl visas skaistās sievietes, tāpēc viņiem nenākas "drāzt nemīlamu cilvēku" :))

Vanesa15  Rondijs
Tur jau tā lieta, ja vīrietim konkrētā sieviete patīk, tad viņai nav jālien no panckām ārā un nav jānotērē visa sava alga, lai atvilinātu puisi uz randiņu. Ieinteresēts vīrietis būs. Būs pats un vienmēr. Un vēl pats uztaisīs gardas pusdienas un lakstus piedevām atstieps.
Runa jau iet par izmisuma pakāpi un materiālām vērtībām, par ko te gatavi pārdoties jebkam un tērēt savu laiku uz jebko par kaut ko.

sangukuLV  Sena ohujistu gudriba-kotletes un minets! Visi virieshi pie jusu kaajam. :D

_Rainbow_  Hmmm... ja ir gats runāt, esmu ar mieru tikties. Ar jauniem cilvēkiem ir forši iepazīties un aprunāties. :)

Charmanta  Kāda velna pēc sievietei par savu algu jābaro mīļākais un vēl jāsagādā bauda... Murgs...

Liga2  cienijamais autor es saku domat kam butu janotiek lai es butu gatava pamest savu komforta zonu un braukt kadam pakal,gatavot,maset un ko tik vel ne un zini nekas tads galva nenak, iespejams bus japiekrit paieku veca,garlaiciga un piedzivojumus negribu.

Epifanija  jūs ko ņirgājaties par sievietēm? tas jau vairāk pēc derībām izklausās, kaut kādas spēlītes, kas izslēdz cilvēcisko faktoru, lopiska rīcība no vīrieša puses, ja arī kaut ko tādu pieņemtu no sievietes puses... liec nu vien to savu sivēnbildi atpakaļ, lai redz kam brauks pakaļ un ko masēs!

baluba  Jā...kāda velna pēc kāds jābaro?

Geisha  Man piedāvāja 700 eirikus par kuningu. Nebraucu. Negribu. Nafig. Vispirms parādi sevi kā Vīrietis un tad būs gan seksings, gan čatings gan pēdiņu masāžings, gan.....

Rondijs  "Vispirms parādi sevi kā Vīrietis" ne, vispirms parādi naudu!

neko  Ne tik būtisks būs piedāvājums, kā kas piedāvā.

Baidos nepazīstama sieviete pat nav spējīga izteikt piedāvājumu, kas man liktu tā ar uz reiz kaut kur skriet.
Bet labi pazīstama gan var arī ar vienu zvanu 3 naktī izvilkt uz kādu peldēšanos jūrā ar neprognozējamu turpinājumu.

Felde  Ai,nu ko te nematies,ir gan sievietes,gan viriesi,kurus viegli pavedinat. Un tur jau tas kaifs-staigaju pa lielveikalu :) acis smaida,feins garigais,viriesi uzsmaida,atskatas..-kritu azarta...domaju,nu ka tas var but... pie kases rinda...visi,kas uzsmaidija,nu stav rinda aiz manis...nak smiekls... te viens piemiedz,te otrs... Es panemu savu pirkumu,un aizeju.... nu skaidrs,ka varetu vienoties par turpinajumu,BET,vai vajag?! Tik feini ir kokketet.... Tad stavlaukuma sedies masina-atkal uzrodas kads-no rindas,kuram masina tepat blakus... Tik neuzbazigi,tik viegli,,,nu feini! Un pielauju,ka ari sads virietis aizbrauc majas pie sievinas smaidigaks.... :) :)

pawermen  Shitadu speli varetu izbaudit ar savu veco. Domaju, ka vinjam patiktu.
Samilet, pamaset, papuzdienot un aizvest atpakal uz darbu.
Vakarinas gan pasham butu jagatavo.

neko  Felde: un kas kopīgs smaidam vai flirtam ar skatieniem veikala stāvvietā ar pavedināšanu? Vienkārši nevainīga spēle:)

Felde  neko,tema bija,no kaa neatteiktos... Tad nu katra pasa zina,no ka atteikties,un kam lauties... Nav tacu problemas ko sabidit... bet,vai vajag?! :)

Epifanija  pats jau neko neizklausies lecīgs, kaut gan, zini atrastos, kurām pat kārdinošo piedāvājumu nevajadzētu, aizliktos, ka velna plēstas... jaa, ak tad tagad /ieklepojās/ ...izliktas! nu nu..

minnijai  Es baidos no svešiniekiem. Līdz ar to - jo neticamāks/lieliskāks piedāvājums, jo lielāka aizdoma par āķi.

Ja kontakts ir ar iepazītu vīrieti, tad viedoklis ir tāds pats ka Neko 16.39

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu