Kad jūs pēdējo reizi bijāt randiņā?

Laikam jūlija beigās pēdējo reizi biju randiņā. Slikti tik ilgi neiet, es vairs nevaru saņemties aiziet uz randiņu. Tad vēl te palasu cik slikti vīrieši domā par sievietēm un pavisam negribas. Kā jūs spējat saglabāt interesi par randiņošanu?

Gunitaa  > 10:18
"...atbrauca piedzēries... Randiņš izvērtās jautrs:D" (C)
Vai citi secinājumi Tev arī, izņemot par jautrību? Piemēram, ka tā ir klaja necieņa pret sievieti, ierasties dzērumā ? (Atvaino, bet es, piemēram, apgrieztos un aizietu, ieraugot vīrieti reibumā atnākam uz randiņu!)

sangukuLV  Man liekas,ka ir otradi.Vel nesen te bij topiks,par to kaa Latvieshu virieshi liela un izsakas labi par musu sievietem,savukart musu sievietes labu vardu nevar pateikt par virieshiem.
Izlasitie sievieshu viedokli,ari liek domat,ka Latvijas virieshi ir sliktakie pasaule.
Pedejo reiz randina biju apmeram gadu atpakal. Pashlaik esmu uz pauzes,bet ja sakshu randinot,domaju ka tomer buus jaaparsledzas uz Eiropas sievietem. :)

Kurts69  neatceros kad biju. sen. Reāli nav tam laika. darbs, pēc tam treniņš. ap astoņiem mājās un tur jau ar šis tas vienmēr darāms. brīvdienas uz priekšu saplānotas jau nedēļām. Kādi vēl te randiņi. Nu jā, ir brīva stunda pusdienu pārtraukumā, bet arī ne vienmēr. tas arī viss.

missperfumee  Redzi Gunitaa, nekādu citādu necieņu pret sevi neizjutu un cita cilvēka rīcību nenosodu. Varbūt bija tā uztraucies, ka iedzēris par daudz, kas to lai zina. Vienkārši draudzīgi un jautri izrunājāmies. Starp citu, manai draudzenei jaunībā klubā arī piesējās iedzēris vītietis, dzīvo kopā vēl šobaltdien un ir lielisks vīrs, kurš praktiski vispār nedzer. Tā, kā gadījumi ir dažādi.

missperfumee  Es vispār daudzas lietas un situācijas uztveru ar humoru. Skatos, ka Coldlands arī.
Tā taču vieglāk dzīvot:D

Epifanija  filmā likteņa ironija vai vieglu garu! arī puisis ieradās piedzēries un stāstīja par tradīciju, ka katru gadu ar draugiem apmeklē pirti...

Kurts69  atbraukt uz randiņu pillā ir attieksmes jautājums. Gadās jau visādi, tomēr tas ir mājiens ar mietu...

pawermen  Dikti sen atpakal. Atceros, jo tolaik, domaju, ka virietim smirdeja kajas.
Biju uzaicinata iedzert vinu un ari dazhadi sieri bija. Velak, sapratu, ka tie bija sieri,kas izraisija nepatiku.
Ta ir, ka neko labu nav redzejis un eedis:)

kuks10  Nu nezinu,bet es to sauktu par stikēšanu-no sērijas vecis seksu sagrabina ,sieviete vēl cer izjust tauriņu dejas..aprio,smieklīgi izskatās vecā pastala iedomājās,ka vecis šo aplidos kā 18 gados..)))Randiņš ir jaunajiem,jo tiem vēl ir rozā brilles,bet tiem kam pāri 30 gadiem ,to es par randiņu nenosauktu..

Piparkuka  vakar...
Reti sanāk iet uz randiņiem, jo nevēlos- nekā laba tur nav. Nepatīk, nav tādi vīrieši, kādiem būtu jābūt!...:))

Piparkuka  Oi oi oi, Gunitaa!!..
Par to- jauns un piedzēries jeb iedzēris.
Pilnīgi skaidrs, ka (ja vēl nebija skopulis!) tas var būt visnotaļ jautri un forši, ja vīrietis ir atraktīvs, tāds mačo tipiņš.....:) Visnotaļ forši var izvērsties un pat pāraugt ilgāk´;a draudzībā.
Tā ka- visādi var būt!

M_ela  nesaglabāju interesi par randiņošanu, un randiņošana galīgi nepatīk, reizēm, ja tiešām dialoga otrā pusē esošais personāžs šķiet interesants, tad varu satikties uz tēju, kafiju vai pastaigu, pat izvēršas čomiskas attiecībās, bet at starp tiemčomiskajiem ne visi ir gana interesanti man, līdz ar to, ja uznāk vēlme iziet kkur ārā, izkāpt no komforta zonas, tad aizeju un tiekos, bet.....

anis  Būtisks ir fakts,vai kvalitāte? No savas puses varu piebilst,ka arī no sievietēm ir nākuši ne visai
pieklājīgi gājieni... Kādēļ gan aizskart citus-labāks jau nepaliec...
Bet tā-ir iegansts izvēdināties...

HardSoftDunk  Biju uz vienu no oho nesen.Piedodiet meitenes nu nevajag melot par gadiem un arī tā cilvēka vēsture ir pārsvarā viegli pieejama ja pameklē.Nesaprotu es sitās dāmītes kurām futbola komandas pāri gājušas ar orķestri?Muļķus meklējat?Nu atradīsiet būs labi?Ar normāliem tak nemākat dzīvot.

Aukstums  Vakar...

igam  Sievietem,jau patik,iereibusi.

Sallija2  Tas normāli! Tā ir visiem! Sākumā ir entuziasms, bet vēlāk tas noplok un vairs nav vēlēšanās.

igam  Noplok velesanas, ja sieviete,negrib seksu.

Agatem  vasarā

Labrador  Peedeejaa laikaa nav veeleeshanaas.Portaalu sievietes,kaa vienaa siltumniicaa augushas.Meklee kaadu zemapzinjaa radiitu ,dabaa neeksisteejoshu teelu.

Smaila  Uz randiņu biju vasarā, bijām pastaigā. Nupat viens vīrietis gribēja tikties. Bet kā pateicu, ka darbadienā netikšos un piedāvāju piektdienas vakaru vai brīvdienas, tā vīrietis nav par sevi devis zināt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu