Vai Tu attiecies pret otru tā kā gribētu lai attiecas pret Tevi?

Attiecībās ir tāds"zelta likums"-"Izturies pret otru tā kā gribētu lai izturas pret Tevi"Vai dzīvē tā sanāk?Vai gadās ka tomēr izturamies pret otru tā kā paši pret sevi negribētu?Nu kaut vai piemēram tie kas otru attiecībās krāpj-paši tak negribētu būt krāpti?Tad kāpēc dara to kas pašiem nepatīk?

Liete  Tu būsi pārsteigts(a), bumpastik, bet tiem, kuri krāpj savu partneri, visbiežāk ir vienalga, kā pēdējais atpūšās. Lai tikai nesāk kaitēt par daudz, tas viss.

furnitura  Cilvēki taču nav vienādi, tāpēc nevar pret visiem attiekties kā pret sevi.
Ir taču arī mazohisti!

av2  jaa, par tiem mazohistiem ssitais laikam.

Ananda_A  18:03 piekrītu. Ja grib ātri gūt panākumus, jādara tas, kas patīk otram. Ja pretī arī otrs rīkojas tāpat, viss ok.
Problēmas sākas, ja atdots par daudz.

Ananda_A  17:51 teiktajā ir dziļāka jēga nekā sākumā šķiet.
Fakts ir tāds, ka sieva noteikti jūt, ka vīrs sekso ar citu sievieti.

Taču sievas attieksme pret to var būt ļoti dažāda; no greizsirdības afekta lēkmes līdz perversai tīksmināšanās ekstāzei... Jo tās svešās sievietes enerģija var būt saldāka par viņējo.

Ne velti seksā ir iespējamas dažādas lomu spēles. Ja paši visu izspēlējuši, iedvesmu meklē malā. Tikai vīri nezkāpēc savu neuzticību uztver ar sajūsmu, bet sievas neuzticību kā izlaidību.

Kā sabiedrība ir pieradusi un uzskata par normu, ka vīrietim ir mīļākā, tā pieradīs arī pie tā, ka sievai ir mīļākais. Tas ir tādā gadījumā, ja dzīvē nekādu citu prioritāšu nav- visi resursi tiek tērēti uz seksuālo baudu, līdz riekstu sausi un smadzenes pārvērtušās biezpienā:DDD

Deisa  Nē, neattiecos. Kāpēc? Tāpēc, ka mans dzīvesbiedrs ir savādāks kā es. Ja man patiktu, ka mani uzaicina uz teātri, tad viņam tas nepatīk. Ja man pašai patīk atrasties uz skatuves, tad viņam gluži otrādi. Tad kāpēc man būtu viņš jāmoka attiecoties pret viņu kā es gribētu, lai attiecas pret mani? Vai tiešām kāds ir tik truls, lai nejustu, ko vēlas otrs cilvēks, tik par sevi domā un pēc sevis vērtē? /līdzjūtīgi izvelk nēzdodziņu/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu