Vai varētu sanākt kas nopietns ar precētu vīrieti?

Iepazināmies uz ceļa, viņš PATS piedāvāja aizvizināt uz mājām. Tā ik pa laikam aizved uz Rīgu, pa ceļam kafejnīcā vai veikalā ieejam. Raksta arī vēstules - par lauku darbiem, kā jumtu licis, ko izlasījis... nekā tāda intīma gan nav. Domāju, ka tas varētu liecināt par nopietnu cilvēku ar nopietniem nodomiem? Tad viņš ieminējās, ka gribētu paceļot pa Latviju, bet nav ar ko. Teicu, ka es labprāt. Tad viņš saka, ka varētu, bet baidās ko sieva teiks, tomēr prieciņu sev gribētos. Es tagad nesaprotu, vai viņš mani uztver kā draugu vai tomēr kaut ko vairāk? Vai ir cerības, ka kaut kas sanāks? Vienreiz viņš aicināja pie sevis uz pirtiņu, sieva tur nebūtu. Tas viss turpinās jau pusgadu. Nu kā lai saprot ar tiem vīriešiem?

Agatem  Normāla sieva atdos momentā to vīru brūtei...ātri un labi. Tikai tai sievietei jābūt super pacietīgai, pieciest vīrieša kaprīzes, neko lieki nerunāt, nebūs pārgurušai,seksu daudz negribēt, sliktā omā, ļaut vīrietim izpausties radoši utt. Neaspiest vīrieša personību, darīt visu kā vēlas kungs, būt mantkārīgai, aprēķinātājai un pēc pieciem gadiem, ja tas būs finansiāli izdevīgi, tas vīrietis viņu apprecēs, jo ir labs cilvēks, bet nevis mīlestība.....ieradums dara savu.
Bet šādas sievietes augstu nevērtēju, lai arī furnitūra ir sacerējusi kārtējo tekstu, bet oho šādas sievietes ir, kuras cer, ka uz citu nelaimes būs laimīgas.

pawermen  Forsha furnitura atkal nodarbina PA dalibniekus.

Trusis1983  Aizbrauc uz pirtinu un visu pati sapratisi.

piparbecinja  Nu tu riktīgi borzī, man jāsaka.

Julymorning  Neticu, ka ir tik stulbas sievietes, kā fruritūra.
Visādi citādi: ja precētais negrasās dāvināt tev, furnitūra, kā minimums, dzīvokli, par viņam veltīto laiku, tad lai iet bekot ar trešo reaktīvo! ;)

Liete  Jocīgi, ka visskaļāk ķērc pret laimes celšanu uz cita nelaimes rēķina tās mačkas, kas pašas to izdarījušas.

sangukuLV  Uz priekshu,pastastisi kaa pirti gaaja. :)

av2  ja ir tik, tik garaas sarakstes, met mieru. Ja buutu veelme...jums abiem, sen jau buutu, kas vairaak par kaPiju. Beernudaarzs kautkaads citaadi....

HardSoftDunk  Liete te nu varu tev tikai piekrist.

Felde  Milakas statuss nav glaimojoss,jo seviski,ja ik dienu atgriezas pie sievas. Vai tev to vajag? Citadak butu,ja vins pasaka-tur viss,negribu,un butu ar tevi.... tad,lai sieva mekle sevi vainu.... Sobrid izskatas,ka vinam tiesam ir labi ar kadu parunaties,aizmirsties,but laba oma,tikai atceries,ka sadi tu uzlabo vina attiecibas ar sievu,jo vins majas ir pacilats,laba noskana,un visiem labi. Un galvenais,ka vinam sievas prieksa sirdsapzina tira,tatad-vinam ir llooti labi..... un kas zin,varbut cer tevi pieradinat.....un tad priecins.... Tacu uz aiznemta viriesa maju-pirtinu.-.pazemojosi. Ja busi vinam svariga,aizies no sievas,kamer ne-neredzu neka feina...

miers2  Baudi dzīvi , furnitura, bet dzer no saldā kausa pa mazam malciņam, lai par daudz nesakāpj galvā! :)

Laimnese  Es jau nu gan negribētu būt otrā...tas nozīmē, ka nekad Tu nevarēsi zvanīt, satikties, aiziet uz kādu pasākumu....kad Tu gribēsi....bet viss notiks tad, kad vīrietis varēs aizšmaukt no sievas....Galīgi garām!

larina  Vai sevis nemaz nav žēl,tērējot laiku ar aizņemtu vīrieti?

Luusila  Paklau , jūs kāds tiešām ņemat par pilnu furnitūras basņas? :) Tak kādus gadus atpakaļ viņa bija tas, kas mums tagad ir bumsene. Es nepieļāvu domu, ka atradīsies vēl kāds stulbāks, bet re, ka kļūdījos. Salīdzinot ar bumseni, furnitūrai ir pat humora aizmetņi (C): "Kā var atrauties no sievas? Sievai taču ir jāapvainojas un klusi jāšķiras, asaras lejot!"
:)

estepat  Tik nopietna lieta kā grūtniecība jums abiem diez vai sanāks, bet sts, no kurām aids ir nopietnākā, nav nereāla. Dzīve ir īsa, mūžs ir garš:(Īsta dzīvošana ir īsāka, mūžs ir garāks..;)

swim_  Ir cerības. Ka atrausies no sievas ar somiņu.

dzems  ņem labumus naudā, neņem produktos...

dzems  protams šis stāsts vairāk izklausās pēc provokācijas, taču recepte ir. Domā par sliktāko ceri uz labāko, negaidi kad "visu zinošais" sociums tev iztakstīs apdrošināšanas polisi, tavs grābeklis pats tevi atradīs, taču jebkurā variantā tiksi pie pieredzes. p.s. da vnk uzprasi vecim visu kas tevi interesē, skat jau atkritīs kādas neskaidrības.

larina  Es neiesaistos ar aizņemtiem...
Ja arī iesaistos,šie vīrieši ir mani...

Kurts69  "Teicu, ka es labprāt. Tad viņš saka, ka varētu, bet baidās ko sieva teiks.." - šitais man reāli patīk:) Ja pareizi saprotu, tad čalis taisās sievai atļauju pajautāt? Konkrētais stāsts liekas nenopietns, bet teorētiski jau viss ir iespējams. Precētie šķiras, neprecētie precas, slimie veseļojās un veselie mēdz pēkšņi nomirt. Tāda ir dzīve.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu