Kāds vairāk saista sievieti?

Garlaicīgs un stabils bez fantāzijaa vai interesants bet galējībās krīrošais avantūrists?

Sallija2  Oi nu bagāts, visvairāk sievietes saista bagāts vīrietis, tad viņš var atļauties būt arī garlaicīgs vai gluži pretēji avantūrists. Viss tiks piedots un akceptēts, ja vien naudas būs gana. :)

Sallija2  HardSoftDunk, tu taču lēkā man pakaļ pa tēmām un nelaid garām izdevību kaut ko ļaunu pateikt. Tad jau es vēl esmu dzīva un konkurētspējīga, ja man ir tik uzticīgs nelabvēļis un skauģis.

Saara  Abus gribētu par labiem paziņām un ne vairāk. Mīlestībai ir pavājš sakars ar potenciālā partnera piedāvājumu paketi, ja vien ar šo vārdu nedomā čaka ielas mīlestību. Es izvēlētos, pirmkārt, tādu, kurš vizuāli ir mans tips. Raksturs otršķirīgs, svarīgi tikai , lai nav uzkrītoši negants:)

esmucitta  /ir par "garlaicīgs un stabils"/

av2  kaa var buut stabils, tatad ar smadzeneem/rokaam/finanseem ..... viirietis garlaiciigs ? Bomzzi gan ir intresanti, a? Nu, nu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu