Jautājums precētajiem vīriešiem. Vai jūs esat greizsirdīgi uz savām sievām?

Ja vīram ir tāda mīļākā, kas ļoti patīk un starp viņiem notiek šķidrumu, enerģijas un informācijas apmaiņa, fantastiska pilnatdeve. Tur ir ļoti kvēlas emocijas, kaisle, reizēm dusmas, reizēm dzīvniecisks spēks utt. Nu kaut kas tāds, kā nav ar sievu.

Sieva neklātienē to visu jūt. Pat, ja neko nesaka, viņa kā trešā tajā vienalga ir klāt. Pie kam gūst virtuālo baudu, enerģiju, izbauda abu mīlētāju smaržas utt.

Vai jūs neesat greizsirdīgi uz viņu, ka viņa tā kaifo jūsu sānsoļa laikā? Runa ir par tādu sievieti, kas jūt enerģiju un domu spēku. Viņa kaifo par jūsu grēkošanu un mājās ir nevainīga dūjiņa, jo pašai mīļākā nav. Viņa nav arī greizsirdīga, pat uzjautrinās par jūsu gājieniem. Toties ir nevaldāma fūrija, ja jūs prasti izšaujat riekstus. Ko jūtat pret tādu sievieti?

Julymorning  Ar precētiem, ja uzraksta, pat nesarunājos. Nav saprotama tēma.
Pazīstu vienu precētu pāri, kur laulība ir tikai ārišķība, bet kopā dzīvošana tikai tāpēc, ka divvientulība ir mazliet vairāk par vienatni. Tur attiecības abpusēji sabojātas... Nu ko, lai kasās savā starpā, līdz nāve viņus šķirs... Ne mana cūka, ne mana druva...

ocelots_parastais  Tantes fantāzija aizgājusi pa perversiju taku. Vieglas smiltis!

Oika  Mjā, esmu blondīne, jo īsti nesapratu par ko "sāpe"!! 😃

neko  "Es jūs kungi nesaprotu. Jūsu erotiskās fantāzijas ir sultāna harēma cienīgas. Tad ko jūs brīnāties, ka jūsu sievas tajā ņem aktīvu dalību."

Un kas tieši Tev liek domāt ka viņi nevēlas trijatā?:))

Piparkuka  Manā skatījumā- labāk, lai vīrs jūt, kā sieva to dara, nevis ka sieva justu, ka vīrs....!
Tāds vīrs neder:(

Dominika  Šitàds murgs.... ko tu lieto??😄

Trusis1983  Izklausas slimi.

Pilskungs  Nē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu