Izdevīgums priekš abiem. Kāds tas ir?

..vai uzskatāt, ka attiecības, kuras nav pirmās un arī ne pēdējās jūsu dzīvē, tiek dibinātas uz kaut kāda veida izdevīguma, jeb tomēr nesavtīgas patikšanas vārdā? Un ja tā, kam paliek viss kopā radītais, kad attiecības beidzas?

HardSoftDunk  Ja ir kopā dzīvots un kaut kas sakrājies tad šķiroties jāvienojas,bet ja kādam dikti grauž un jūtas zaudētājos lai savāc.Nopelnīšu sev vienmēr un nav jāpieķeras visādām grabažām.Tas ka tāds jautājums ir radies,ka kaukas jādala jau liecina ar ko esi sasējies.Ir tādi cilvēki kuri mūžīgi uzskata ka viņiem visi ir parādā vai kas viņiem atņemts kopdzīves laikā,zaudēts laiks,resursi vai vēl kas.Nu kapeikpisji vienkārši ko vēl par tādiem teikt ja sēž un rēķina kas izdevīgāk vai neizdevīgāk.Zinu no dzīves pieredzes,ka labumā tas nekad neies,dzīvojot ar tādu grābēja krājēja sundromu,agri vai vēlu tas pat uz veselību atsaucas,kad nevar saprast no kā galva sāp,sirds klapē,pakrūtē velk,rokas tirpst un miegs saraustīts.Esmu tādus redzējis,tāpat visa manta aizgāja tabletēs un dakteros,tiekšanās pēc materiāliem labumiem tikai nervus maitā jo ja gribas krutāku autiņu kā kaumiņam vai lielāku māju vai firmas šmotkas tad ko tur vēl teikt,es uzskatu ka dzīvē vajag domāt vairāk par ko var iemācīties un dot lai pasaule paliek labāka un tīrāka visās jomās.

jadore  Manuprāt cilvēki, kuri spēj sevi nodrošināt par materiālām lietām neiespringst. Izdevīgums priekš abiem no attiecībām - mīlestība, prieks, bauda gan fiziska, gan garīga, kas gan cits. Man nebūtu intereses iesaistīties attiecībās ar cilvēku, kurš nepatīk, dēļ kaut kādiem apsvērumiem/izdevīguma, es apbrīnoju cilvēkus, kuri to spēj.

avenekazene  Zel, ka pienakusi laiki, kad vainas meklejam tikai otraa, nepaskatoties ta dzilak sevii.....viss kluvis tik virspusejs, ka patiesam gruti atrast dzilus, patiesus pret sevi un citiem, cilvekus.

Piparkuka  Kā var radīt attiecības, ja domā, ka tās nav pēdējās??!!...
Nu- ja zini, ka tas ir uz 1 dienu vai 1 gadu vai tālāk nekas nebūs, ok- tad ir izdevīgums vai nu- liela iemīlēšanās (piem. mīļākā). Taču pēdējā gadījumān ar cerību, ka tapsi galvenā.

Un- kopā radītais, tātad runa par ilgām, īstām attiecībām!!! Te nu 100 punkti neder apgalvojums "ne pēdējās".
Pat n eiztirzāju, jo nevar sākt ar kādu dzīvot, domājot, ka tas tik uz laiciņu- falši, glupi!!

inaralaima  Bet kā var saprast,ka šīs attiecības nebūs pēdējās,man nekad tas nav izdevies.Es vienmēr esmu cerējusi,ka tās uz mūžu un pēdējās.

Sarkangalvite23  Var arī tā, ka izbeidzam pēdējās attiecības un jaunas nesākam :)

Sarkangalvite23  Re, man tāda vēstule pienākusi: "interesse attieciba bez saistiba,bet ar kaisliba,sex,dzives ertibas,ar arzemnieks?"
Es viņam seksu, viņš man ērtības:) Bulciņu toč pie kafijas uizmaksātu :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu