Interesanti - normāla rīcība?

Es te aizdomājos, interesanti, kā tas dzīvē tā sanāk, kad cilvēki iepazīstas, tu velti ar mēnešiem viņam savu laiku sarakstoties, esi patiesa, ieinteresēta un tad vienā jaukā dienā viss beidzas, kā ar nazi nogriezts, ne paskaidrojumi, ne sapratnes, aiz ko tā.. vari vērsties ar jautājumiem uz visumu, meditēt, aizmirst... normāla rīcība? Gan jau, ka arī jums tā ir gadījies..

puisitis  varbut apzina ka kads vnk tevi grib.

ari sanaca catijos catijos. Beigas paprasiju lai vnk nobloke uz fb mani. ne ta grib kaut ko un uz majieniem ka gribetu ko vairak, turpinaja meitene catit. jegas nekadas

bumpastiks  Nu man ir bijusi vairāk tāda draudzīga sarakste,kas principā izbeidzās pēc abpusējas iniciatīvas.Man nepatīk privāti izplūst garās sarakstēs un tagad vispār pat vajadzības nav.Kauns gan teikt,bet esmu diezgan daudz dāmu ignorējis pirmais.Vnk nebija interesanti un viss.

solvitas  Tu pārāk lielu nozīmi piešķir virtuāliem tēliem. Tev vajag vairāk reālu kontaktu ar cilvēkiem, savādāk tu dzīvo, jūti un mīli virtuāli. Tā nav īstenība! Tās ir fantāzijas gluži kā lasīt lubu romānus, vai noskatīties filmu. Arī romānos un filmās beigas vienmēr ir skaidras. Aizej labāk šovakar uz reālu randiņu un šis virtuālais starpgadījums jau būs aizmirsts! ;)

Liga2  man personigi tadas pieredzes nav bet domaju ka tas ir normali kad viens vienkarsi nevelas to turpinat, domaju ka tava problema ir ka tu par daudz sadomajies esot saja sarakste. piekritu 100 % tessas viedoklim.

av2  ja otrs ir neizleemigs, ir paaraak sarezzggiiti tas viss....vai nu tu pats neesi..."liimenii ", tad tas ir visnormaalaikas varints, kaa izsskkirties. Neteereejiet savu dziives laiku, cilveeki....tiem, kas nav tevis veerti.Skumiigi, bet fakts......

Torpedo  tu droši vien viņam beidzot savu fotogrāfiju aizsūtīji

ieva03  Torpēdiņ,mes tevi redzam,kas par foto,kapēc tu neapģērbies,ziema nāk!!!!

Dominika  Nedomà par to vairs. Dabiskà atlase .
Acîmredzot nebija tavs cilvèks.
Iesaku virtuàli neaizrauties ar ilgstośu saraksti, ja ir abpusèja interese noteikti jàtiekas àrpus portàla .

Labrador  Nesaprotu to meeneshiem ilgo saraksti.

havjiers  neticu ilgstošai, šķīstai oho vēstuļu apmaiņai .realitāte parasti ir n-tās paralēlas sarakstes no abām pusēm .

Piparkuka  Tu jau atbildi: "ka ir grūti noturēt viņam manu interesi un arī ļoti atšķirīgi esam, .."
Tātad par maz ieinteresējies viņā.
Interesēji! Taču ļoti atšķirīga tomēr...
Apbižojās:)

Trusis1983  Viss reiz kautkad beidzas.

aija_69  Mēnešiem ilga sarakste ar virtuālo tēlu internetā, manuprāt, nav ceļš, kā pieaudzis cilvēks veido attiecības ar pretējo dzimumu.
Protams, te mums katram savi mērķi: kādam izklaide, kādam iepazīšanās, kādam vēstuļu draugs, lomu spēles u.tt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu