Ko īsti vēlas sievietes?

Uztrāpiju uz filmu iekš TV ar nosaukumu Ko vēlas sievietes.
Kā tad īsti ir? Pasaku princi ar baltu bmw un pus hektāru pie jūras?, vai ir kas mazāk/vairāk pieticīgs.

gertrude  nesen izlasīju FB ,,visi domā, ka sievietes vēlas princi baltā zirgā. muļķības! sievietes vēlas vakarā paēst un nepalikt resnas´´ :)

riebekle  Man šķiet, ka pa lielam sievietes (un arī vīrieši) vēlas, lai viņas mīl un pieņem tādas, kādas viņas ir, lai ciena viņu jūtas un ļauj viņām būt pašām, neko netēlojot, lai viņas nenoniecina, nekritizē, bet tieši otrādi - atraisa un padara labākas. Jā, arī materiālais stāvoklis ir svarīgs, bet tikai tiktāl, lai sieviete jūt atbalstu un drošu plecu blakus, neko vairāk pa lielam nevajag, jo pārējais jau ir papildus ekstra.

Torpedo  riebekle, bet kuru gan tas interesē, ko viņas vēlas? Vīriešiem nav motivācijas ilgtermiņā būtu kopā ar sievietēm un ar to arī visa gribēšana izbeidzas

Trusis1983  Ir divu veidu sievietes.Pirma kategorija,kuras zin ko grib un otra kategorija,kuras pasas nezin ko grib.Otraja ietilpst parsvara jaunakas.Ir iznemumi,bet reti.Nu un ta otra kategorija ari ir saslimusas ar saviem princiem baltaja zirga.

riebekle  >Torpedo
Motivācija....Zini kā ir. Patiesībā, man šķiet, ka, gadiem ejot, arvien grūtāk piemeklēt tādu cilvēku, kas atbilst paša radītajai komforta zonai. jaunībā ir vieglāk, jo tad esam visi elastīgāki, ir salīdzinoši viegli pielāgoties un pieēnmt otru kā līdzvērtīgu. Uz vecumu tas ir grūtāk - pārkāpt pāri saviem ieradumiem, iepriekšejai pieredzei, kaut kādiem kompleksiem un dzīves uzstādījumiem.
>Trusis1983
Sieviete drīkst nezināt, ko viņa grib, bet viņai noteikti jāzina, ko viņa negrib. :) Un nav jau ar tām sievietēm tik traki. ;)

M_ela  man žēl to vīriešu, kas visu mēra naudā, bet tas laikam liecina par to, ka viņiem nekā daudz nav un to, kas ir, patiesībā ir žēl
man gribas iemiēties, būt 9 metrus virs debesīm, un vēl es gribu sajust mieru, stabilitāti un došību.... šo visu esmu jutusi reizi dzīvē, un tas bija lieliski - labākais, kas ir bijis

mikse  Sievietes vēlas būt kopā ar vīrieti, kuru mīl un lai arī vīrietis viņu mīl.

Epifanija  marsiešu valodā tas būtu, ka sieviete vēlas būt kopā ar vīrieti, ar kuru viņa vēlas seksu un arī lai tas vīrietis vēlas ar viņu seksu, sievietēm tikai visam klāt vajag jūtas, tāpēc, viņas izsakās savādāk, kā vīrieši to saprot, bet mērķis jau ir viens..

mikse  Mīlēt vai gribēt seksu nav viens un tas pats, Epifānija! Var gribēt seksu bez mīlestības, bet tā var būt pieķeršanās vai savstarpējas simpātijas, tomēr tā nav mīlestība.

Oika  Pilnīgi to pašu, ko vīrieši - sexu, attiecības, ģimeni vai izklaidi un mīļākos! Īsāk sakot, sajūtas! Un tādas sajūtas, kas liek justies vajadzīgiem, mīlētiem, saprastiem... Tikai vīrieši savas vēlmes izsaka tieši, bet sievietei vajag to pašu, bet caur puķītēm!! 😃

Pillerina  Esmu braukusi ar BMW (pie stūres). Oi, baiss auto, vismaz tas modelis, ar ko braucu :D - man labāk patīk zirgi :D
Es vienkārši gribu vīrieti... VĪRIETI...
Kur tāds ir?

raina1970  Mela jau uzskaitīja tās štelles, kas ir svarīgas sievietei- stabilitāte, drošība un miers.. Jā, tā tas ir. Un ja ir dzīvē satikts un būts kopā ar cilvēku, uz kuru var paļauties, kuram uzticējās- un tas viss bija abpusēji, tad- pēc tam, -ja nu kas ir atgadījies ar t am attiecībām, parakstīties uz kaut ko mazāku nu nemaz nevelk. Nauda, tā ir svarīga opcija, senumsenā mamuta ekvivalents mūsdienās. Un ja vīrietis negrib, neprot, slinko - to mamutu nomedīt priekš sevis, tad viņs arī esot kopā ar sievieti- nekāds dižs saimnieks un ģimenes galva nebūs.. Bez pārmetumiem, vienkārsi -nebūs. Un līdz ar to- nebūs sievietei tā miera, drošibas, stabilitātes, būs variants- visu pati.. Ta kā, patīk vai nē- tas ir tikai normāli, ja sieviete vēro un vērtē vīrieša prasmi rīkoties ar naudu, un mācešanu pie tādas tikt. Naudas daudzums , starp citu , nav tik ļoti svarīgs, bet gan tas- ko un kā vīrietis ar to naudu dara..

havjiers  vispasaules sieviešu sapulcē-mēs gribam!ko mēs gribam?mēs nezinām!mēs visu gribam! gribam tagad un uzreiz !uz mazāk mēs nepiekrītam !mums ir parādā !

Labrador  Latvijas sabiedriibai raksturiiga postpadomju telpas mentalitaate.Manaa apkaartnee par veiksmiigiem viirieshiem tiek uzskatiiti zagliigaas sektas zzs paarstaavji ,kuri ,pateicoties saviem Brezhnjeva sejas vaibstiem un iedzimtam taadam ,kaa chigaana instinktam , ceelushi savu labklaajiibu , izmantojot kriminaalas metodes , par kaadaam citur tiktu sodiiti ar visaam konfiskaacijaam, bet Izraeelaa un Kjiinaa - noshauti.ASV , iespeejams muuzha ieslodziijums vai pat straavas avotam pievienots elegants kreesls. Kaadu viirieti Latvijas sieviete izveeleesies - zagliigu beernunama,pansionaata vadiitaaju , kursh par Eiropas naudu beernunamu paarveidojis par Osvencimu , vai Rietumeiropas inzhenieri vai arhitektu ,kursh varbuut ne mazaak turiigs , tachu visu nopelniijis pateicoties izgliitiibai ,raksturam,kompetencei. Protams , ka latviete izveeleesies zagliigu direktoru , jo pienjemama tikai un vieniigi taada mentalitaate. Taapeec sievieteem iesaku - jau pashaa saakumaa ,iepaziistoties ar viirieti , noskaidrot vai tas prot zagt.Ja neprot vai negrib -luzeris , jo te ir LATVIJA , nevis kautkaada tur Somija.

Droshs_Plecs  Bandīti vienmēr būs cieņā. Sievietēm patīk bīstami alfa tēviņi, kas ies pār līķiem, lai dabūtu savu. Tāpēc, ka kārtīgais puisītis kam tādam būtu par mīkstu. Mīkstie nevienai sievietei nepatīk. Varbūt tikai resnajām, i to samierināšanās pēc.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu