Cik nopietni vai nenopietni uztverat šeit esošos personāžus?

Vai tādi kā šeit viņi ir arī dzīvē?Un vispār KO var pateikt par tādu personāžu kam nav savas bildes.Vai no anketas datiem un sarakstītajiem tekstiem var saprast kas tas par cilvēku?Mani te ir dēvējuši par trolli, sievieti, algotu tēmu rakstītāju un ko tik ne(kaut nav tam pamatojuma).Tāpēc jau jautāju KO jūs te vispār viens par otru domājat?

Momo  Ir sakarīgie, kuru viedoklis ir interesants, pat ja dažkārt neatbilst manējam. Pārējie mazliet šausmina un skumdina par vispārējo nācijas stulbumu. Mēdz būt kauns citu vietā par idiotiskiem izgājieniem. Katrā ziņā atbalstu viedokli, ka nav nodalīta uzvedība internetā un dzīvē. Ja ir ļauns idiots te, tad ikdienā arī sevī šo īpašību nēsā, pat ja baidās izrādīt.

Torpedo  Sieviešu niki visi raksta apmēram vienu un to pašu. Kas vecāka un vairs pa lielam ne uz ko necer, tā indīgāk, kas jaunāka un smukāka, tā maigāk. Reti jau gadās tādi tīrradņi kā Deisa, ar savām domām un savu skatījumu uz lietām. Vīrieši raksta ļoti plašā spektrā - ir, kas pieraduši izpalikt sievietēm, tie te arī tā izpildās, ir, kam viss pie kājas, tie atkal pretēji. Var just, ka daudzi kaifo no savām gudrajām domām, bet nu priekš tam jau mēs te esam, lai justu kkādu kaut virtuālu gandarījumu :)

Pilskungs  Te ir viss, ko var iedomāties, par Bumhauzenu viss skaidrs no augšminētā.
Dažas kundzītes jau esmu paspējis iemīlēt ...

furnitura  Uztveru ļoti nopietni. Ja cilvēks ir anonīms, tad viņš neizliekas, un stāsta visu kā ir patiesībā. Aiz tā arī var daudz ko mācīties par dzīvi un cilvēkiem. Ikdienā visi uzliek maskas un tēlo nezin ko. Savukārt šeit vari būt tāds kāds esi. Esmu arī ļoti priecīga par visāda veida padomiem. Pat ja nākas pieņemt beigās lēmumu pēc sava prāta, tomēr esmu apsvērusi visas iespējas, ko man te iesaka. Līdz ar to lēmums ir pamatotāks.

M_ela  pieredze rāda, ka personāži dzīvē ir savādāki :) reti kurš atbilst virtuālam tēlam
kaut kādas vadlīnijas ir, bet motīvi konkrētai uzvedībai nav zināmi :)
dzīvē ir sastapts ļoti bravūrīgs viruālais tēls, kas dzīvē ir lādzīgs un labsirdīgs un ne tuvu tik bravūrīgs kā virtuālajā pasaulē
es laikam vispār tēlus neuztveru, lasu domas un viedokļus
ja jautājums ietver ziņkārību par tavu personību - tad rei es teicu, es neticu, ka tā var būt un man norādīja bet ir :)
līdz ar to, tava personība bez komentāriem :D neticu, bet esi :)

baluba  Piekrītu epifānijai - dažu labu šausmu labāk neredzēt ;)

Ananda_A  Piekrītu Torpēdo 22:48+++! Tas pats attiecas arī uz vīriešiem un mēs visi zinām, kurš te ir vislielākais kritiķis un citu zākātājs:DDD

HardSoftDunk  Vispār lai kaitko internetā rakstītu uztvertu nopietni ir jābūt mazliet dīvainam.Vispārējos jautājumos ok varu noticēt jo var visadi gadīties bet ja konkrēti sāk kādu heitot vai aprunāt 100% tas tiek darīts kāda interesēs jo latvijā ir interešu grupas nevis liberāla sabiedrība.Ko vien ir ziņu portāli vērti kad lej ūdeni un pat nesarkst,ko tad par cilvēkiem sacīt?Kādu pameta vai aizvainoja tā uzreiz fuj cūka tāds un šitāds un galvenais to var darīt publiski,nomelot,nomelnot un anonīmi bet ja parokas smalkāk tad parasti pavisam cita aina redzama,lai gan tagad arī tā anonīmā būšana nav tik anonīma,man kolēģis tā pasūtītāju nošļāca internetā,laikam nedamaksāja vai ragos sagāja nezinu bet dabūja kriminālietu uz sevi un tiesa piesprieda laikam 4000€ par apmelošanu,noveicās ka neietupināja.Tā ka uzmanīgi ar to lietu,ja nav pierādijumu tad labāk nelekties.

marmorakaraliene  Neko nedomāju par anketām, man pilnīgi vienalga, kāds foto, kas ierakstīts, cik kg vai cm auguma, domāt sāku tad, kad redzu kaut ko muļķīgu PA. Grēks tad nepakaitināt.

Kurts69  anketā ir nevis īstenība, bet tas, ko konkrētā perona vēlas publiskot. Izglītība negarantē inteliģenci, ja rakstīts ka sportisks, tad piedošanu, bet kas nu kuram ir "Sportisks" utt. utp. Un ja gribās tikai papļāpāt, tad nozīme bildei. Ja kāds ieraksta, ka vēlas sarakstīties un pēc tam cepās, ka otram nav bildes, tad viņš vai nu sev melo, jeb nav norādījis savus patiesos mērķus.
Tiem, kas noliek tēmas autoru par tematu izvēli, varu ieteikt paņemt karogu rokās un uzģenerēt kādu lielisku tēmu. Ja nu tomēr ideju pietiek tikai lai izgāztu žulti, tad nav vērts muti dzesēt un labāk vienkārši uzrakstīt savu viedokli par tēmu, jeb ja nav ko teikt - ir lieliska iespēja nerakstīt neko.

Pillerina  Kā tautasdziesmā saka: Visi sīki žagariņi zied sidraba ziediņiem. (dievam visi ļauži mīļi :-) )

Cik personāžu, tik paņēmienu un IQ šķautņu.
Ir daži uzkrītoši atpazīstami ar laikam zemu nepieciešamības vajadzību priekš apkārtējiem un viņiem personīgi veltītas uzmanības trūkumu, sevišķi sievietes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu