HIV

Ko jūs par to sakāt? Ir sacelta milzīga ažiotāža, ka Latvijā inficēto skaits pieaug. Nu te grozās sex meklētāji vairumā. Bailes nav? Vai ejat parbaudīties, ja nu kas?

Kurts69  apmēram 60% HIV inficēto ir narkomāni, kas saslimuši špricējoties. tālāk vēl salīdzinoši lielas grupas ir homoseksuāļi un tie, kas atrodas ieslodzījuma vietās.
Pārbaudīties nekad par ļaunu nenāks,bet ja nedrāžas ar visiem pēc kārtas, tad dzimumakta laikā saķert šo kaiti nav nemaz tik vienkārši.

Epifanija  nez vai donoriem arī pārbauda IQ? es domāju, ka donori var būt jebkurš, kuram ir asinis, ne maģistra grādi..

minnijai  Es arī par asins donoru esmu kļuvusi, visu augstākminēto labumu dēļ :) + vēl vien diena pie atvaļināuma

Rondijs  Ārprāts, cik jūs lēti. Savas miesīgas asinis atdod pa sviestmaizi..

jadore  Rondij, bet asinis atjaunojās, lasīju ka tas labi. Neesmu donors, bet vienu brīdi taisījos kļūt.

minnijai  Rondij, nav jau tā, ka es tās savas asinis notecinu kanalizācijā. Es palīdzu galvenokārt.
Nedod Dies, moš tev noderēs kāda cita asinis. Un tad tu arī tās par lētām uzskatīsi?

Rondijs  Nē, nē nepārprotiet, es negrasos nevienu atrunāt. Vienmēr jau ir un būs izpalīdzīgi un līdzjūtīgi cilvēki uz ko tas viss turās..

DanaL  Rondij, pastāv teorija, varbūt nedaudz apšaubāma, ka sievietes dzīvo ilgāk tieši tāpēc, ka viņas biežāk zaudē un atjauno asinis.

Vaukskis  Es gan iipasji neesmu pamaniijis, ka te buutu daudz seksa mekleetaaju, vismaz vinjas to iipasji neizcelj. Uzbudinosjas bildes, labi, ja saveejaas, ir tikai retajai un kaa publika gadu gaitaa ir mainiijusies uz vecuma gala pusi, bozje moi ! :( Man ir bailes saslimt ar HIV/AIDS, bet tikmeer, cik ilgi taa interese par mani gadu sesmitiem seit buus tikpat vai liidziigi maza kaa liidz sim, es par so reaalo bubuli turpinaasju prieciigs lasiit, ka taa atgadiijies tikai ar citiem. Es labpraat gribeetu sastapt meiteni/sievieti, kura pirms ielaisjanas sekskontaktos buutu ar mieru vai buutu pirms tam bijusi paarbaudiities par STS neesamiibu- man jau sen taada ideja, nevis tikai peejeejos gados iesjaavusies praata- un vareetu man uzraadiit deriigu aarsta izzinju ar ziimogu par faktu, taapat kaa es atdariitu, tacju saubos, vai taadas mani saistosjaas sajaa portaalaa ir atrodamas, taadeelj jaacer, ka vismaz kautkaada pietiekami uzbudinosja daamiite atsauksies un es speesju saglabaat veesu praatu un siltas rokas, citaadi taa arii nekaa turpmaak- bez vai ar HIV/AIDS !

Postremo  gumija tomeer 100% nepasargaa, jo miileessnaas nu nav...nekaada sterilaa tik un taa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu