Ko var atrast šeit?

Esmu šeit jauniņā. Vai šeit var atrast/satikt dzīves mīlu?

M_ela  :) neesmu meklējusi.... bet runā, ka tas, krš meklē, tas atrod ;)

Labrador  Ja esi jaunaa ar adekvaataam prasiibaam un veertiibaam , kaa arii ar nedaudz attiistiitu analitisko domaashanu , aatri vien atradiisi kaadu. Taas , kuras te dziivo desmitgadeem , nav iipashi apveltiitas ar iepriekshmineetajaam iipashiibaam ,kas arii ir ceelonis portaala veteraanu statusam.

Labrador  Bet lai iepaziishanaas risinaatos veiklaak , kaadu labu foto gan jaaieliek.

aija_69  Aiz pustukšām bezbilžu anketām atrodas normāli, sabiedrībā zināmi kungi. Nav daudz profesiju un situāciju, kad var atļauties te startēt ar personīgo info.
Pirmie vēstuļu plūdi ir kā duļķaini pavasara ūdeņi, gana daudz drazu un liekā, taču pielietojot bloķēšanas iespēju, gana ātri var iepeldēt tīrākā vidē.
Lai Jums izdodas!

Piparkuka  Var gan atrast!! Tikai, kad atrasta, jāsaprot, ka nu IR atrasta!!!! Un īstākā.
Ļoti vienkārši ir pazaudēt, neizprotot....

mis_parkere  Par veselas trīs mīlas vai pat vairāk :D

Paula6  Diezgan apšaubāms ir autores kā jauniņās statuss...tāpēc tāda arī anketa.

Vanesa15  STS te var atrast

neko  STS te var atrast
---
ko nu kurš meklē, to ar atrod:)

Uhis  Nu taciņa viena vai trapīsies beka vai traks suns, katram sava veiksme !

Vaukskis  Ausma,lai satiktu dziives lielo miilu, ir buutiski redzeet pirms tam muusu kultuuraa, kaa vinja izskataas, jo sajaa portaalaa nav sapulceejusies tie, kurus censas izprecinaat vinju vecaaki otrai pusei bez piekrisjanas/iipasjas intereses njemsanas veeraa. Tas, ka neesi nopubliceejusi savu foto anketaa, nu, labi, strunts par to informaaciju, plasas publikas apskatei izraisa aizdomas, ka ir ko sleept. Ievieto bildi ! Dalja potenciaalo iisto miileetaaju citaadi automaatiski atkritiis, jo tagad aaraa laika zinjaa nevaljiigs laikmets- lai veel tereetu laiku un atseviskji izprasiitu foto un tad anketas datus, kad to visu vai daljeeji var ieguut citu konkurentu uztaisiitajaa uzreiz.. jaabuut iipasji pacietiigam cilveekam. Varbuut taadu gribi seit atrast ? Ja jaa, tad izveelejies pareizo pieeju. Ja esi jauninjaa, tad noveelu, lai tomeer peec iespeejas aatraak sastopi seit dziives lielo miilu,tad izdzees anketu un atbriivo vietu tiem, kuri dara plaaakai sabiedriibai zinaamus vairaak datus/foto, taa ka taa ir vairaakuma pieprasiita padariisjana. Ja nu tomeer neatrodi, tad lasi seit pamaciibas- bieziji vien itin skarbas-un atrodi seit vienaudzjus, ko nevari citos sociaalajos tiiklos, piemeram, face.lv.

Postremo  sex.

HardSoftDunk  Postremo nopietni?:DSarakstu studijā!:D

Nerons  Šeit var atrast daudz ko. Arī sakarīgu cilvēku!
Tikai pašam jābūt adekvātam;)

Puce  Šeit var atrast lielo mīlestību. Atradu pirms nu jau vairāk kā diviem gadiem. Bet nesanāca mums...tā notiek, tagad vienkārši sarunājos un šeit ir daudz jauku un interesantu cilvēku..arī mana mīlestība. Bet tikties netaisos, tāda ir mana izvēle. Katrā paša ziņā, ko un ar ko šeit darīt vai nedarīt😊

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu