Kas jūsu izpratnē ir laimīgs cilvēks?

Kāda būtu jūsu diena laimīgā cilvēka statusā. Kas jums būtu, ko jūs darītu ar to laimi? Var arī minēt konkrētus cilvēkus, kuri jums šķiet laimīgi un kuru vietā jūs gribētu būt.

valmierietis333  Par laimi labāk nestāstīt - vēl kāds noskaudīs !

solvitas  Un vēl es gribētu uz vienu dienu būt Kristaps Porziņģis, kurš tajā dienā samestu 50 punktus un viss Gardens gavilētu. Gribētos sajust kā tas ir. Un tad es vēl vienu dienu gribētu būt Donalds Tramps un tvītot uz nebēdu.

Saara  23:58 pat vislētākā bed&breakfast viesnīcā LV brokastu galds ir kā miniatūrs zviedru galds. Par četrzvaigžņu viesnīcām ar lielu iekšējo baseinu un simtiem baltu svaigi grieztu liliju kāpņu malās nerunājot
Par tēmu-nepiekrītu tam, ka lielas laimes nav, ir tikai sīkas laimītes. Tāpat tam, ka laimes sajūtu dod materiālas vērtības vai iespēja kalpot pardon, būt noderīgam. Es palieku pie tā, ka laimes sajūtu dod mīlestība tās plašākajā nozīmē.

Rondijs  Njaaa, nekad nedomāju ka tēmā par laimi dominēs zviedru galds! Cik tas cilvēks, kā būtne, tomēr spēj būt pieticīgs!

solvitas  :D Rondij, bet ēšana ir viena no vislielākajām baudām. Baudīt = būt laimīgam.

Epifanija  baudu, greznību - lūk ko jūs saucat par laimi, bet es domāju, ka neko nevēlēties - tā ir.. /Sokrāts/
ja tu esi šajā stadijā - laimīgs, man šķiet tiešām neko vairs nevajag, kā tikai, lai tā nekad nebeigtos...

neko  "bet ēšana ir viena no vislielākajām baudām."
---
Savdabīgs viedoklis.... nāks secināt ka lietas, sagādā prieku/baudu, patiešām mēdz radikāli atšķirties.

JurisK  Es vakar biju ljoti laimiigs iisu briidi, pat gandriiz sabuchoju vienu netiiru, baardas rugaajiem apaugushu, vecu krievu juurnieku, kad tas visu izdariija pareizi, sekojot maniem noraadiijumiem, un paglaaba 22 viirus no nosliikshanas savos suudos:D Bet pirms tam biju gatavs 18 no vinjiuem atdot laachiem par bariibu.

riebekle  Laimīgs cilvēks - tas ir abstraksts jēdziens. Nav tāda laimīga cilvēka. Ir kaut kādi laimes mirkļi, laimes zibšņi, kaut kādas laicīgas emocijas, tāda vispārināta laimes sajūtas dimensija, bet būtībā mēs visi esam pakārtoti tikai kaut kādiem priekšstatiem par laimi un par to, kādai tai vajadzētu būt.

Astronaute  Valmierietim taisnība - par savu laimi tiešām nevienam nedrīkst stāstīt. Tā ir jāsargā kā lielākais dārgums. Taču tam cilvēkam, kas ir šo sajūtu izraisījis un manā gadījumā pat veidojis, palīdzot cīnīties ar iekšējām šaubām, tas noteikti ir jāizrāda un jāpasaka.

Geisha  Normāli cilvēks pēc ražīgas darba dienas laimīgs iemetas gultā kā tāda jūras zvaigzne un tad ir pilnīga nirvāna kad Tevi netraucē spalvains vīrišķis ar mūžīgo stāvēšanas/nestāvēšanas probļemu un ko ēdīsim vakariņās.

Postremo  Geisha , Tev nu gan ...gruti izdabaat :( Tak pakker vienreiz....tiiri kaifu, no dizives, nevis..."probllemas" izdomaa te....:(
Un tad...buusi laimiiga :)

jadore  Man nevajag ko īpašu, lai justos laimīga, faktiski es jūtos laimīga. Man viss ir labi un maniem tuvajiem arī. Nu labi, varbūt būtu vēl jaukāk būt ar tuvu vīrieti kopā, bet viennozīmīgi uzsvars uz tuvu. Vismaz psihologi apgalvo, ka veiksmīgi varam būt katrs pats par sevi, bet laimi vajāg otru.

riebekle  Lasu...Te visi tik laimīgi, tik laimīgi...Bāc, bet varbūt - es arī???

adalaide  hm? kārtējā soc. aptauja... :D

Geisha  Postremo!
Ir vīrietis ir probļemas. Nav vīrietis ir tikai viena probļema - kur atrast vīrieti kurš radītu probļemas.

avenekazene  Laimes mirkli nak un iet , nak un iet,bet beedu ielejaa, pasaa taas dzilumaa, kad bezizejaaa sac saukt uz neredzamo, bet daudz dzirdeto,,Dievu debesiis,,piedzivo Vina pieskarienu savai sirdij......un velak macoties saprast, ko Vins sagaida no cilveka,saproti, ka lielakas laimes nav, jo to draudzibu neviens vairs nevar atnemt.Tas gars, kas tevii tiek atjaunots ik dienas, dara tevi laimigu, mierigu un tu sac dzivot dzivi ar jeegu......To var atrast katrs, kas grib un iesakums tam ir tad, kad svinam ziemassvetkus......

Laimnese  Domaju, ka dzīve sastāv no ikdienišķām mazām laimītēm vai mirkļiem un lielas laimes....teiksim, kad paziņo, ka kāds tuvs cilvēks ir izārstēts no smagas slimības, nu tā ir tiešām liela laime. Bet ikdienišķās- uzdāvināt savu smaidu kādam, pateikt labu vārdu, izpalīdzēt.....

Piparkuka  Piekritīišu solvitas iztēlotajam...:) Tikai + peldēšanās okeānā arī! Un beigās ballīte ar Armin van Buuren!!:)

Piparkuka  Ēdiens, skaists ēdiens, skaista vieta, kur ēd un viss ar to saistītais- ir viena no pirmajām baudām! Viennozīmīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu