Un pie kuras grupas piederi tu?

Iepazīšanās portālu lietotājiem ir augstas prasības attiecībās

Aptaujā noskaidrots: gandrīz puse respondentu (47%) ir pārliecināti, ka viņiem neizdodas atrast savu sirdspusi tāpēc, ka nav atbilstošu kandidātu, ar ko iepazīties, savukārt 20% atzinuši, ka viņiem brīvās personas statuss patīkot. Rezultāti liecina, ka 33% aptaujāto iepazīšanās portālos laimi meklē mazāk par gadu, bet 24% to dara jau ilgāk par 5 gadiem. Jāsecina, ka mīlas meklētāji ir optimistiski, jo 52% atklājuši, ka tic savai veiksmei iepazīšanās portālos.

Iepazīšanās portāla Flirts.lv pārstāvis Kaspars Antess par satraucošu uzskata statistiku, ka teju ceturtdaļa brīvo siržu portālos mīlestību meklē ilgāk par 5 gadiem.

“Tas liecina vai nu par to, ka cilvēks patiesībā nemeklē vis attiecības, bet gan ātros un īslaicīgos randiņus, vai arī par to, ka brīvās personas statuss viņam ir ieildzis tiktāl, ka arvien grūtāk kļūst orientēties kompromisu mākslā, kas attiecībās ir ļoti nepieciešama,” domā Antess. “Tomēr šo augsto prasīgumu līdzsvaro vairākuma respondentu paustā ticība tam, ka viņi portālā atradīs savu mīlestību.”

av2  cilveeki nespeej buut..patiesi, un iemiileeties vairs uzreiz, neko neizsverot. Labaakaa gadiijumaa "kliksskkis" izveeraassas forssaa sex, bet...tas arii viss ;( Muuzziigie...apreekkini visiem , vai tas buus izdeviigi, vai gadiijuma nav kaads/kaada labaaka utt.
Vispaar, Internets dod milzu iespeejas iepaziities, un milzu iespejas neiepaziistot cilveeku liidz galam, pamest to.....jo ir tak milzu iespejas iepaziities atkal tuuliit. Taads apburtais loks, no kura izeja ir...tur aaraa, visticamaakais :)

scheriff  Jā, internetā var iepazīties un pat ar ļoti labu cilvēku. Nebūs viegli vai ātri. Jāaudzē bieza āda, jāspēj izturēt un nepadoties. Pats galvenais - savaldīties un soļot pretī uz pieslīpēšanos. Internetam nav ne vainas visu izšķir attieksme.

Geisha  Es tomēr piederu pie tiem 47%. Es kā sieviete dzīvē esmu daudz sasniegusi un tagad nav ne mazākās vēlmes ņemt kādu nabaga vīrelīti aprūpē un apgādībā, kurš visu ir notrallinājis (kustamo, nekustamo īpašumu, veselību un potenci). Kā viens no argumentiem kāpēc gatavojos prombraukšanai ir normālu vīriešu trūkums Lv. Piedodiet, kungi, nekā personīga.

Luusila  nepiederu ne pie vienas grupas, jo neatrodos nevienā iepazīšanās portālā.
(1001x jāatgādina, ka oHo ir kas vairāk par sekskantori.)

marmorakaraliene  "Iepazīšanās portāla Flirts.lv pārstāvis Kaspars Antess par satraucošu uzskata statistiku, ka teju ceturtdaļa brīvo siržu portālos mīlestību meklē ilgāk par 5 gadiem."- Ta ne jau mīlestību šie meklē, bet kārtējo fikso p.sienu kopā ar kotleti:))))

Kurts69  ja kādam trūkst atbilstošu kandidātu starp vairākiem simtiem tūkstošu Latvijas vīriešu vai sieviešu, tad problēmu būtu jāpameklē sevī. Nevajag sevi mānīt un meklēt vainu citos.

jadore  scheriff personīgā pieredze 08:33

Scheriff, Tava pieredze iedvesmo :)

Monitors  Vairākas reizes esmu atradis un katru reizi mazāk par gadu!:) Un visas reizes veiksmīgi!:D:D:D

anis  Nekā personīga-tā Geiša-tas ir tikai bizness? Kur ar tādu sarkasmu tiksim? Tā jau ir iezombēšanās...
Man personīgi visa ir gana,bet ir niķi ko citiem (arī kundzēm) ir pagrūti sagremot... un iegrupēt,jo raksturs tikpat izpūris kā bilde...
Neesmu ne reliģiozs,ne māņticīgs,kur nu vēl ticēt ,ka tieši šeit ko uziešu... Bet kas zina!

Labrador  Lasiiju graamatu . Tur bija taads personaazhs Egmons Dantess. Vinjsh nokljuva ieslodziijumaa bet tika amnesteets , atbriivots un arii piecus gadus interneta portaalos mekleeja iepaziishanos. Bet vinju visas atraidiija ,jo bija ne paaraak turiigs. Vot korumpeetais Danglaars gan aatri atrada sievieti.

andris_26  Kāpēc šeit nav minēta grupa precētie/aizņemtie? Iepazīšanās portālos visai bieži nākas sastapties ar cilvēkiem, kuriem jau ir otrās pusītes.

Vaukskis  Es piederu pie 24 % grupas, kas to dara pat daudz daudz ilgāk nekā 5 gadus.
Es laikam šeit esmu vienīgais, kurš piekrīt Kaspara Antesa teiktajam un kuram nav nekas pret bijušā "Rīgas Viļņu" šefa skatuvisko izpaušanos, tā kā tāpat nemēdzu klausīties šlāgerus, bet, ja dzirdu/redzu viņu dziedam pa televizoru, aparātu neizslēdzu, sliktākajā gadījumā pārslēdzu uz citu kanālu. Malacis, lai turpina darboties ar to, kas pašam sirdij tuvāk !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu