Kad bija pēdējā reize, ...

...kad saņēmi vai sūtīji vēstuli pa pastu?

Tuvojas Ziemassvētki un Jaunais gads, tāpēc aktuāla kļūst apsveikumu sūtīšana. Vai sūtāt sveicienus pa pastu? Vai tomēr vairāk e-pastā un SMS veidā?

Varbūt ir kāds patīkams atmiņu mirklis par kādu pasta sūtījumu? Mans interesantākais apsveikums ir ticis saņemts no kāda cilvēka, kurš klusēja mēnešiem, bet tad uz Ziemassvētkiem atsūtīja garum garu rokrakstā rakstītu citātu no Virzas "Straumēniem" par Ziemassvētku svinēšanu senajos laikos. :)

Paula6  Parasti uz Ziemassvētkiem un Jaungadu sūtu apsveikumus ar roku rakstītus tiem, kurus nesatikšu šo svētku laikā. Aploksnes cenšos iegādāties krāsainas un tagad ir ļoti skaistas, pat ar krāsainiem ziemas attēliem...līdzīgas arī saņemu. Neparasts un patīkams pārsteigums bija saņemt vēstuli kur bija minēta iela, mājas nr. un mans vārds..vairāk it nekas! Brīnījos kā nonāca pie manis..iekšā skaists apsveikums, tādas bija 2 vēstules, tagad domāju..vai šogad arī būs?

av2  parastas veestuliites,parastaa konvertaa ? Nee, nesuutu, jau gadus 10 vismaz.

Lovetta  Līgo svētkos, no pilsētas mēra Seska

fargo  neatceros saņēmis pasta apsveikumus. vismaz ne personīgi, jau tad, kad vēl inets bija autos latvijā, tas nebija aktuāli cilvēkiem ar kuriem man bija kontakts.
bet, man liekas, foršs veids apsveikumiem. personisks. taustāms. sevišķi, ja mesidžs nav no neta novilkts apsveikums, bet ir personisks, pat ja ir neveikls, nozīme ir domai cilvēkā, kura bija par iemeslu tekstam, nevis burtu koNbinācija.
bet citādi, pat kartiņu apsveikumi ar tekstu ir labāki par sms. "tēti, es tevi ļoti mīlu."... tas ir stipri un paliek ilgi, lai arī vārdu nav daudz, to ir tieši pietiekami.

Piparkuka  Visus gadus un vienmēr sūtu apsveikuma kartiņas, pēdējo kartiņu aizsūtīju vakar un saņēmu pirmdien. Pasta sūtījumi arī ir burvība! Visjaukāk ir saņemt negaidītas vēstulītas/kartiņas un sūtījumus no tuvākajiem.

Pilskungs  Pēdējā reize bija ceturtdien - vēstule no namu apsaimniekotāja...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu