Dzīves mākslas akadēmija?

Atzīstos, ka mēdzu skatīties TV šovus. Vairākas reizes nedēļā. Un man patīk! Nenoliegšu. Pēdējā "Caur ērkšķiem uz..." bija kaut kāda kundzīte princešu kleitā ar meitenīšu auskariem (jau nojaušat manu attieksmi) un atbildēja uz šova dalībnieču jautājumiem par to kā pareizi mīlēt. Radās ne tas pozitīvākais iespaids, bet gribējās palasīties arī citu negatīvos viedokļus par šo akadēmiju, kur sapulcējušies visādi "zinātāji". Ja kādai/kādam ir pozitīvs viedoklis - uzklausīšu arī to.

nedolce_negabana  Klasika- ir aitas, ir cirpēji:)

neratni_stasti  Man kaut kā FB ik pa brīdim rēgojas šīs akadēmijas reklāmas. Kaut kad vienu reizi reklamēja Žannas Dubskas lekciju. Sākumā pat apsvēru iespēju aiziet tīri Žannas dēļ, taču palasīju sīkāk programmu un nolēmu, ka 35 eur maksāt par to saturu gan nejūtu esam vērtu. Nāksies palikt bešā. Pašu kundzīti neesmu redzējusi, nevaru spriest, par ko runa.

Trusis1983  Nu sviests nu!!!

Labrador  Pziistu viirieti.Vinjam paari 60. 9 sodaamiibas , kopumaa aiz resteem pavadiiti vairaak , nekaa 40 gadi. Vot taa ir dziives akadeemija!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu