Melot vai teikt patiesību?

Sievietei ir precēts mīļākais, bet gribas iepazīties ar brīvu vīrieti nopietnām attiecībām. Vai iepazīstoties teikt taisnību vai melot?

gertrude  neko nevajag ne teikt, ne stāstīt, jo kas pieļaujams vīrietim, to nekādā gadījumā nepiedos sievietei. palasi kaut vai iepriekšējos komentārus. sievietei nekādā gadījumā nedrīkst būt ne mīļākais, ne sekss veselībai, tikli jāsēž kājas krustām un jāgaida, varbūt pēc gadiem desmit kāds vēlēsies ar viņu veidot nopietnas attiecības. tā kā labāk paklusēt, tici man, Tavs godīgums netiks novērtēts!

Virgo  VienkMaini klasifikāciju , nevis precēts mīļākais , bet personīgais ginekologs ! Un savs ginekologs tas taču ir normāli.

Rudaa  Neko nevajag stāstīt. No kaut kā jau tai Tavai pieredzei ir jāattīstās.:) Un vēl kas - kas tā pa modi, vīrietim stāstīt un klāstīt par partneru skaitu vai attiecību modeļiem. Pie velna! Punkts. Būs īstais cilvēks, visi pārējie kandidāti atkritīs paši no sevis un nevienam nekas nebūs jāskaidro.

havjiers  nevajag stāstīt.pats uzzinās.būs vērtīga pieredze .

DanaL  Ar ko precēts mīļākais atšķiras no precētā?
Jautājums ir daudz vienkāršāks - vai vienam mīļākajām stāstīt par otra eksistenci.

miers2  Ja man tā uzreiz šo taisnību pateiktu, tad es biku justos muļķa lomā tā kā tā..Daudz loģiskāk ir sākumā paklusēt. Jo nav viens un tas pats - vai to pasaka nejauša paziņa pirmajā, otrajā randiņā, vai to pasaka sieviete, kura jau kādu laiciņu zināma un iepatikusies. Bet reāli ir tā, ka pateikšana ir kā avārijas situācija un labāk pašai izlemt jau pirms tam, jo jaunais(nopietnais) paziņa visdrīzāk negribēs mīcīties tālāk trijatā. Bet ja nav tur nekas ļoti nopietns, tad arī nav jēgas pateikšanai - ja mīļa, tad tāpat būs mīļa - tikai šim drusku būs jārēķinās ar grafiku

HardSoftDunk  Nē nu a ko jūs teiktu par tādu sievieti kurai pāri kādi 50 pārgājuši?Hroniskā kāju nesaturēšana kopā?

miers2  tur nekas nenodilst - es priecātos, ja nav rindā jāstāv

Rudaa  Hard, pag..pag.. Ja vīrietim ir bijušas daudz sievietes, tad tas ir ok (tipa pieredzējis utt), bet ja dāma pavilkusies uz šādiem priekiem, tad uzreiz mauka?
Jā cilvēks grib uzsākt attiecības, viņam gar otra cilvēka pagātni nav nekādas darīšanas. Ja cilvēks gribēs, tad pats pastāstīs.

Ja man vīrietis akūti uzprasās uz manas pagātnes skaidrošanu vai stāstīšanu, es saknē šo jautājumu nogriežu vai arī es stāstu tikai to, ko es vēlos un tikai izlases kārtībā izvēlētu informāciju, kas man neliks skaidroties pēcāk.

riebekle  Es darītu tā - pateiktu precētajam mīļākajam par savu vēlmi iepazīties pastāvīgām un stabilām attiecībām ar brīvu vīrieti. Ja mīlestības jūsu starpā nav, bet ir tikai romantiskas attiecības, tad tam nevajadzētu būt par traucēkli izbaudīt vienam otru, kamēr esi atradusi sev īsto. Tomēr uz diviem krēsliem vienlaicīgi gan sēdēt nevajag. :) Ja ir uzradies cilvēks, ar kuru labprāt būtu pastāvīgi, izvēlies tikai viņu, bet otram pasaki attā. :)

jadore  Es savukārt izbeigtu vienas attiecības un tad uzsāktu otras. Nevaru iedomāties, ka no samudžinātas dzīves varētu būt kāds prieks.

_Krasula_  "Vai melot?"-meli jau pašā attiecību sākumā, manuprāt, ne pie kā laba nevar novest. Noklusēt jeb apiet jautājumu ir nedaudz kas cits.
Kurā brīdī par to runāt,-tas atkarīgs no situācijas un konkrētā vīrieša. Var gadīties sastapt eksemplāru, kuram vispār nebūs pieņemami, ka sieviete ir ļāvusies TĀDĀM attiecībām. Tad labāk ar šādu vīrieti neielaisties. Tā domāju. Pārējos gadījumos-nevar tak zināt, vai vispār kas saveidosies.

riebekle  >eena15
"Mīlestība mūsu starpā ir, un iespējams, ka tas arī būtu lielākais šķērslis man pašai, lai iemīlētu kādu citu."

Šis ir tavs vājais posms. Baidos, ka, neizbeidzot attiecības ar cilvēku, kuru mīli (lai arī precētu), tu nespēsi "ieraudzīt" nevienu citu. Lai cik skarbi un sāpīgi tas nebūtu, ir jātiek skaidrībā ar to, vai esi gatava citām attiecībām, vai arī šī vēlme ir tikai tāpēc, ka patiesībā vēlies, lai mīļotais aiziet no savas sievas un izvēlas tevi. Ir vērts izrunāties un salikt visas iztrūkstošās pieturzīmes - ko vēlies tu un ko vēlas viņš. Kad ir tiksts skaidrībā, tad domā tālāk - ko pati īsti vēlies. Bet tā no sirds vēlies. ...Bet citādi - no sirds jūtu līdz...

draiskule1963  Mīļākajam pateicu, bet šis greizsirdīgs. Brīvajam neuzdrošinos neko teikt.

miglainaa_plava  Labāk mazāk stāsti. Ir gadījies, ka vīrieši tādas pasakas izdomā, no pilnīgi nevainīga fakta! Kā viņi uzreiz zina, kas tu esi un kā tu gribi, un kā ar tevi būs.... Un tas viss no telefona sarunas, pat neredzot tevi!
Te viņi raksta, ka vēlas sievieti bez bērniem, jo negrib lieku nastu. Bet realitātē var pateikt, ja sievietei nav bērnu, tad viņa ir slima, nekam nederīga, izlaista egoiste un vēl saziņ kas.
Tā viņi te arī stāsta, ka obligāti jāatdodas pirmajā randiņā, bet ja tā izdarīsi, tad būsi pēdējā m..., ar kuru neko nopietnu nedrīkst veidot!

Sermule  Nekas nav jāsaka- te bija mīļākais, te nav...tad ta jautājums?

Luusila  Interesanti, kādas attiecības cer veidot sieviete, kas vīrietim bezmaz pirmajā tikšanās reizē teiks: "Zini, es tiekos ar precētu vīrieti, mums tā kā kaut kāda love ir, tik viņš netaisās šķirties; es tad nu iepazīšos ar tevi, ja?"
Kāda loma paredzēta tam otrajam, pieņemsim, brīvajam vīrietim? Notespuļķis gadījumiem, kad precētais mīļākais būs aizņemts ģimenē?
Kurš normāls vīrietis uz kaut ko tādu parakstīsies? Nē, nu uz drāzienu bez tālākejošiem plāniem parakstīsies, bet vai tas ir tas, pēc kā autore alkst?

Godīgās, ibio. Sakārtojiet rindu uz savu apakšgalu vispirms, tfu.

raina1970  Precēts mīļākais- ir tikai un vienīgi precēts mīļākais-- veselībai, brīva laika aizpildīšanai, kad neka labāka nav- ja pašai tas ir pieņemami.. Par to milestību- nu nevajag pārspilēt, kāda mīlestība var būt ar cilveku, kurs neko, absoluti neko , izņemot savu, hm, vēlmi kliedēt garlaicību - var piedāvāt? Nu nevajag sadomāties, nevajag pieņemt vēlamo, par esošo.. un tādējādi sev liegt iespēju - satikt to brīvo un nopietnām attiecībam piemēroto cilvēku. Ar precēto būs muļļāšanās gadu garumā- viņam ir ērti tādā situācijā, tā nav milestība.. Sieviete sev ir iestāstīstujusi, ka nu ir love story, abet ko nu tagad darīt..Ieteikums būtu tāds- precēto- laipn , vai mazak laipni palugt vairs netraucēt.. kādu brīdi veltīt savu domu sakartošanai, un apzināšanai- ko tad īsti pati dama velās.. un tad jau skatīties, kas un kā. Ja tas brīvais vīrietis jau ir parādījies pie apvāršņa- pirmos divus punktus- mērkaķa aātrumā izpildīt..un tam brīvajam nav jāzin šitā visa --kuhņa.. kas madamai galvā darās.. nevajag cilvēkam uzkraut savas problēmas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu