Nākotnes pareģojumi gadumijā

Cik labi, ka ir internets, un var paskatīt kādus tik vien pareģojumus nav izteikuši visādi slaveni pareģi un pat vienkāršie cilvēki 5 un 10 gadus atpakaļ, kas salasījušies gudras grāmatas! Un, kas zīmīgi, pilnīgi neviens , nu neviens, no tiem nav piepildījies! Bet tik daudzi cilvēki ticēja, pirka žurnālus, lasīja un baidījās. Ne Globa, ne tibetiešu viedie, ne visādi OHO dzīlēs atrodami pareģijumi nenotika. Jau sen vajadzēja būt 3.pasaules karam, kodolkaram, citplanētiešu iebrukumam un kam tik vēl ne. Varbūt jūs zināt kādu, kas ir piepildījies? Kādu pareģi, kas pierādījis sevi pagātnē un kam var uzticēties nākotnē?

Kurts69  Nav ne nākotnes pareģu, ne finanšu analītiķu, nedz citu reālu un fantastisku jomu speciālistu, kas 100% var paredzēt nākotnes notikumus. ir tikai cilvēki ar zināšanām un analītiskām dotībām, kas spēj izvērtējot iespējamos scenārijus piedāvāt pēc viņu domām reālāko.

riebekle  Jādzīvo ir te un tagad nevis nākotnē. Ko dos ziņas, ka kaut kad kaut kas iznīks, aizies bojā vai sabruks? Kādam no tā vieglāk paliks? Būs klaču tantēm tēma, par kuru kārtējo reizi šausmināties? Tas kaut ko mainīs? Jā, droši vien mainīs, jo kāds atkal varēs iet sviestā, rokot zem mājas pazemes patvertni un velkot tajā konservus nākamajiem 50 gadiem, un atzīmēt kalendārā krustiņus, gaidot kārtējo pasaules galu. :D
Un kāpēc neko jauku pareģi nestāsta? Ka kāds tiks izglābts, ka notiks kaut kas labs un pozitīvs? Uz ko mūs viņi tendē - jau gaidīt tikai slikto?

Ananda_A  Pievienojos newgame pareģojumam un visiem tiem, kas paredz, ka nākamgad būs pasaules gals iekš oho, jo pilnīgi visi savā starpā apprecēsies un šo saitu slēgs.

jurks  Mēs lielu uzmanību pievēršam globālām tēmām- pasaules gals un tt. Bet vai tas ir tas aktuālākais, jo vispirms vēl jānodzīvo līdz tam brīdim! Patiesībā ir tā, ka nevienu sekundi mēs nevaram zināt savu likteni! Jo tass ir Viņa kompetence! Tāda ir realitāte, baisa un šaušelīga! Labāk par to nedomāt, bet izvēlēties kaut ko patīkamāku! Tomēr ir indivīdi, kas grib skatīt īstenībai acīs un ar Dieva vadību, piešķirt šai biedējošai realitātei pievienoto vērtību, lai tā kalpotu par dzinējspēku rīcībai jau šobrīt un tagad, jo katrs brīdis ir dāvana, nevis likumsakarīgi mums pienākas!

inaralaima  Godīgi sakot,es tādiem pareģiem un gaišreģiem neticu.Es ar diviem pareģiem mācījos vienā kursā,tikai tad viņi bija parasti zēni,kuri nevarēja paredzēt ,ka stipendija kavēsies par nedēļu un ,ka mūsu pasniedzēja nomirs.Es vienam piezvanīju un joka pēc paprasīju,kur es pašlaik esmu.Viņš teica,ka es esmu netālu no viņa,lai ienāku ciemos un nosauca Rīgas adresi.Atbildēju,ka dzīvoju Budapeštā,un tas nav tepat aiz stūra.

Pilskungs  inaralaima> tu tikai tā atbildēji, vai patiešām biji Budapeštā ?!

inaralaima  Jā,es dzīvoju Budapeštā.

langstinsh  Amanda=bumps neapprecēsis...

Piparkuka  Nu, piemēram, par 2017. gadu man horoskopos bija teikts, ka mainīsies darbs. Nu tas nevarēja būt, nu nekādīgi, nevarētu būt. Pat izmetu to grāmatiņu, jo- ai, ko tur lasīt, nevar tā būt, jo viss ir tik zināms un stabils.
Un- mainījās taču!:)
Mainījās un tam horoskopam bija taisnība.
Tā ka- jā, ir, kad ticu un vispārējiem raksturojumiem arī. Jo atbilst.
Par tiem gaišreģiem- nu nezinu, jo ne velti ir teikts, ka savu nākotni viņi skaidri neredz.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu