Ko nozīmē "sakārtota dzīve"?

neko viedoklis0 3 Nu jā, ja savu dzīvi sakārtot nesanāk, var mēģināt sakārtot pašnovērtējumu:)2017-12-12 06:26c) Ģeniāla doma!
Tomēr, ja čukčam 2 aitas un 1 kaza ir sakārtota dzīve, tad man tā pati situācija būtu pilnīgs čau.
Ja vienam sieva un mīļāka ir sakārtota dzīve, tad citam tas šķiet galīgi garām.
Ja vienam ģimene un 1 bērns ir sakārtota dzīve, tad citam tā nešķiet.
Ja vienam būt par mūku klosterī ir sakārtota dzīve, tad tam, kam ir tā sieva un mīļākā, šķiet, ka tas mūks nav pilns rublis.
Kurš būtu tas, kas var izvērtēt cita dzīves sakārtotības līmeni?

Caune  Vislabāk mūsu dzīvi var izvērtēt radinieki, gadās arī, ka kaimiņi un īpaši vērīgi garāmgājēji. Jo lielāks bardaks personiskajā dzīvē, jo precīzāk varam izvērtēt citus.

Pilskungs  Tāda te nav un nebūs !

av2  veseliiba neklibo , ienaakumi paarsniedz izdevumus , ir miillotais cilveeks, kurss tevi miil , ir kaads labs/uzticams draugs pasaulee , arii vecaakiem ir viss ok - taa ir sakartota dziive.

JurisK  Sakaartota dziive - tad, kad vairs neko nevajaga, testaments uzrakstiits, galvaa apskaidriiba - pilniiga nirvana. Bet liidz tam reti kursh tiek, bet esot veerts.

laukroze  galvenais, lai testaments būtu uzrakstīts!!! :DDD
domāju, ka mēs katru dienu esam spiesti kārtot un sakārtot savu dzīvi, jo vienkārši esam DZĪVI.

Deisa  Izvērtēt var pēc cilvēkiem, kas ir apkārt, pievelkas. Ja Tev apkārt ir ļaudis, kas dzīvo ar sevi harmonijā, tad visdrīzāk arī Tava dzīve ir kārtībā. Protams, var gadīties kāds stresiņš vai nelaime, kā Tessa saka - galīgs Čau, bet, ja līdzās ir "sakārtotie", tad viņi palīdzēs šādos brīžos.
Savukārt, ja apkārt ir ļaudis ar problēmām, tad padomā, kāpēc, kas vēl ir pašai nesakārtots. :)

Pilskungs  Nedomāju, ka "ja apkārt ir ļaudis ar problēmām", tas būtu slikti. Kā teica Ķencis - uz savas nelaimes saraujies, uz cita - izstiepies. Latvieši ir nenovīdīgi - man kaimiņu tante sūdzējās, ka viņas draudzenei ir par 6 eiro lielāka pensija. Prasīju - vai tu arī gribi tos 6 eiro ? Un viņa teica - nē, gribu lai viņai tos atņem - tad būtu taisnīgi ! It kā sīkums, bet zem tā slēpjas liela filozofija.
Es neko nepārmetu Deisai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu