Vai attiecību partneris var būt stresa noņēmējs un kā jūs to saprotiet?

111zaagis111  23.o5. Cik romantiski- paklusēšana un olas paturēšana.

scheriff  Ir arī tāds teiciens "Dalīta bēda - dubulta bēda". Domāju, ka ļoti stipri vajag izvērtēt kādas problēmas stiept uz mājām. Es personīgi esmu Pret dziļu darba lietu pārcilāšanu mājās. Mājas ir patvērums, miera osta, kurā patverties. Ko gan tas labu dos ja mājās sāktu apspriest, darījumus, cilvēcīgos faktorus utt. Mājās jau arī ir visādi sadzīviski notikumi, kurus vajag risināt. Uz darbu jau mājas dzīvi arī nevajag nest. Gaļa lai paliek gaļas vitrīnā, zivs lai paliek zivs vitrīnā.

andris_26  Ja partnere ir īstā, tad esot kopā viss cits pagaist.

JurisK  Attieciibu partneris - t.i. -prastaa valodaa - uzshaaveejs? A kam tad vinjsh tev citam buutu vajadziigs? Stresa nonjemshanai der gan sekss, gan garshiigs eediens, smagaakajos gadiijumos tas viss + veel rokas patureeshana un miilja parunaashana.

av2  jaa , un nee. Ja ir iistais, taveejais cilveeks blakus, protams ir vieglaak arii stressa situaacijaas. Bet ja ir taads blakus, nu gadaas , kas tikai kaccaa pravas.....nu tad stressa situaacijas labaak vissu vienam atrisinaat.

Aukstums  Saprotu vistiešākajā veidā. Atnāku mājās tāda visa stresaina un partneris vnk ņem un izmasē...viss, stress ir pazudis.

Geisha  Iesaku noņemt stresu Floutingā. Tagad ir atlaides. Das ist fantastik.

Rondijs  Domāju ka var, bet priekš kam to vajag? Ar laiku tas apniks jo kāpēc otram ir "jālāpa". Ne tam viņš/viņa ir paredzēts... Jānoņem ir stresa cēlonis.

Kurts69  Stresa noņemšana var izpausties dažādi. Ja runa ir par aprunāšanos un vēlmi rast kādu risinājumu, tad tas manuprāt ir tikai cilvēcīgi, ja otrā puse tiek iesaistīta. Ja runa ir par negāciju izgāšanu pār otra galvu, tad tas man nešķiet labs variants. Seks arī mēdz palīdzēt noņemt stresu un attiecību partneris varētu šai ziņā palīdzēt:)

Geisha  Pirtiņa ļoti labi noņem stresu. Baseins, bokss, kigbokss.

neko  Geisha: "Baseins, bokss, kigbokss." - tu vēl pasaki ka spēj pildīt vīrietim partnera lomu boksā:)))

Geisha  neko! Nē nespēšu gan partnera lomu pildīt, jo pa zobiem atrauties negribu. Bet morāli atbalstīt savu vīrieti varu gan.

Pilskungs  Jā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu