Vai tad labs "kreisais" var nostiprināt laulību?

Krieviem ir tāds teiciens "Horošij ļevak ukrepļajet brak".Vai tad "ļevaks" var kaut ko nostiprināt?Liekas jau ka tieši otrādi var tikai sagraut!Tad no kurienes ir radies šis teiciens?Vai staiguļi to izdomāja kā "otmazku"?

Felde  Kurts69 Piekritu! Pilniga taisniba! 100%
Katrs var atcereties,ka bija attiecibam sakoties,centamies,pucejamies,smaidijam,... ar gadiem tas mainas. Zel! Un te nu atkal teiksu-attiecibas ir darbs!!! lai ka te censtos teikt-ka viss pats no sevis notiek...-nee-attiecibas ir darbs,ar sevi,otram,regilars darbs! citadi-notiek tiesi ta ka raksta Kurts69

Deisa  Kurts - tavuprāt precās tikai ideālie? Es vienkārši minēju vienu piemēru, atbildot uz jautājumu, piemēri var būt daudzi un dažādi.

Kurts69  Deisa, tak neņem mani galvā! tikai tavs piemērs man šķita baigi skarbs gadījums

ne_meklejumos  Precās tikai ideālie, tai momentā vai tad mēdz citādi būt? Diemžēl, pārsvarā sievietes, aizmirst par sevi rūpēties, kad savu mērķi sasniegušas, tikušas precētu sievu kārtā.Kad nu vīrietis sak uz citu pusi acis mest, tad liela brēka vai steidzīga fasādes maiņa. Varat mani nolinčot, bet dzīvē to novērojusi esmu it bieži.

mierigais1  ...saprotu,ka esmu vecmodīgs,konservatīvs,utt.,bet tiešām...neredzu jēgu tādai kopdzīvei,vienīgi materiālais pamatojums,vai kāds cits aprēķins...

Felde  ne meklejumos,vaitik Tu nejauc pirms un pec berna piedzimsanas periodus.... Kad sieviete ir nomocijusies, izcietusi sapes,negulejusi,tad berns,atbildiba,un viss dubulta-ari virietis prasa uzmanibu.... Varbut vajag apmainities lomam-sieviete iet darba,virietis dzivo ar bernu,mazga,gatavo uzkopj maju,,sagaida sievu,ved bernu pie arsta, neguletas naktis,pastaigas utt.. Tad sievas nenolaidisies,bus skaistas,sakopsies,bus iekarojamas,apmekles salonus,sporta zales,un ar draudzenem vares patuset,majas naks smaidigas,gribes sexu,un brivdienas pavadis ar pulti rokas,un gaidis gardus piradzinus,un svetku pusdienas.... neka sarezgita jau dzive nav-ja skatas no malas....ja vero un analize... :))

seenju_medniece  Nezinu nevienu gadījumu, kad sānsoļi būtu stiprinājuši laulību.

ne_meklejumos  Feldei
Nekad neesmu sapratusi un nesapratīšu, kā var brīnumaino bērna nākšanu pasaulē un rūpes par viņu, salīdzināt ar kaut ko grūtu, nogurdinošu, laiku atņemošu. Un kur tad mīļotais vīrietis, pašas izraudzīts, tā pēkšņi viņam paša radītu bērnu vairs negribas auklēt, rūpēties par viņu, neticu tādām pēkšņām pārmaiņām. Ja nu vienīgi sieviete visu uzņemas pati, nedodot iespēju vīrietim, bet pēcāk zāģē un kā attaisnojumu savai nevīžībai min. Vīrietis ir tieši tāds, kādu sieviete to pieļauj par labu esot.
Esmu trīs bērnus izaudzinājusi, bez mokām un cietējas sindroma. Tikai un vienīgi laime un prieks, to vel joprojām izjūtu.

piparbecinja  Vēl jau ir teiciens:
pivo, vodka, onaņizm
ukrepļajut orgaņizm.
Narkologiem ir cits viedoklis...

piparbecinja  Riebekle, redz, psihoterapeits ko tādu neieteiks. Bet psihiatrs NAV attiecību speciālists.

Felde  neesi tu vieniga,kam tris berni,un kas ir laimiga.... :) Neticesi,bet man ari ir tris berni, es arii esmu laimiga. un nekad neesmu pamesta vai krapta! Allaz esmu sakopusies,un pievilciga. Bet visas ta neprot,un,daleji,ne visi viriesi ir gatavi atbalstit,palidzet,un neparmest! Katram savs,ja virietim blakus nekopta sieviete-lai pasi uznemas atbildibu par notiekoso! un otradi-ja blakus ir nevizigs virietis,vai staigulis-lai sieviete mekle vainu sevi! Runa bija par parmetumiem....bet es izdariju analizi-kaapec ta notiek... Ja cilveki kopa ir laimigi-tadi parmetumi nekad neizskan!

sau_le  Nevar!

av2  ja maajas kaads ilgstossi negrib, nevar , po*uj otrs..otra veelmes ....tad ir buus , un ir jaabuut kreisajiem. Preteejaa gadiijumaa ar laiku taada kopaa buussana izirs 100%. Vai nu abi viens otru neieredzees, un dziivos kopaa tikai dell vinniem vien zinaamiem iemesliem.

Danaja  Labs "kreisais" ievērojami vairāk uzlabo omu, nekā slikts krācējs ar pulti un aliņu pie TV.

Pilskungs  Bet vai bez krievu sakāmvārdiem varētu iztikt ?

riebekle  >piparbecinja
Redz, bet psihiatrs (un tas nav viens un tas pats, kas psihoterapeits ;)) iesaka gan. :)

Nerons  20:49...neesi tu vieniga,kam tris berni,un kas ir laimiga.... :) Neticesi,bet man ari ir tris berni, es arii esmu laimiga. un nekad neesmu pamesta vai krapta, ...

bet tad nesaprotu kā ir sanācis, ka Tu šeit meklē vīrieti?!Cerams, ka bērnu tēvs pie labas veselības?

Epifanija  Nerons nesaprot, ka apetīte rodas ēdot!:D ...tiešām cerēsim, ka bērnu tēvs ir pie labas veselības

baluba  Vai tad labs "kreisais" var nostiprināt laulību?........lielākajā gadījumā droši vien nē, bet nu cilvēki ir tik dažādi, un sapārojoties tādi dueti veidojas, ka viss ir iespējams. Laulības pamatā var būt daudz citu vērtību, izdzīvotu, pārdzīvotu un sastrādātu lietu. Protams sekss nav galvenais, bet ja mēs gribam visu pa labākajam, tad kamdēļ lai arī to nevēlētos labu ?

Felde  13.18 tur jau ta lieta,ka bernu teva vairs nav!

Saara  Mans viedoklis ir pretējs sludinātajām liekulīgajām frāzēm, ka īsta mīlestība piedod visu. Nē, tieši īsta mīlestība nepiedod. Mīlas objekts ir Dieva vietā. Tu dari visu tikai viņa dēļ. No rīta celies, lai satiktu viņu. Mācies akadēmiskā līmenī lietas, kas tevi neinteresē, lai paaugstinātu piemērotību viņam. Ienīsti katru simpātisku meiteni, kas krusto viņa ceļu. Atklanies no visiem kursa biedriem grupas vakaros un korporācijas ballītēs, jo...tu vienkārši nevari nodot savu mīlestību.
Un tad...Esot tāds karmisks likums, ka cilvēkam tiekot atņemts tas, kas ir vissvarīgākais, lai viņš gūtu mācību nekam nepieķerties
Jā, un tad viņš apprec un apbērno citu, nepiemirstot kopīgi paņemt NĪ, tādu dārgāku. Tu neesi aizmirsta. Tev viņa dzīvē ir paredzēta pažobeles maukas loma
Un tu saproti, ka tev ir divas opcijas-lekt daugavā vai mainīt domāšanu
Un tu maini domāšanu-aha, ja vīrietis manī saskata tikai izklaidi, tad es veikšu shopping arround un paskatīšos, vai uz tik tizliem noteikumiem nevaru dabūt ko labāku. Kuriozi, bet var!
Tā gan nav mana pieredze, bet manai paziņai bija situācija, ka viņu pasūtīja santehniķis Miķelis, un viņa iepazinās internetā ar slavenu topmodeli. Tagad pat bērns esot-kā bilde.
Un tu maini domāšanu-aha, tātad, ja

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu