Kāpēc oho tiek izcelta ailīte ar bērniem?

Visiem vīriešiem anketās ar lielākiem burtiem parādās ieraksts par bērniem? Kāpēc? Vai man pirms izglītības, ienākumiem, svara un auguma būtu jāskatās uz bērnu ailīti?

Pilskungs  Rudaa> ...Atcerieties, ka visa patiesība ir tur ārā... - nu nav tur ārā nekādas patiesības !
Kas tev to ir iestāstījis ?
Patiesība ir :
1. Grieķi teica, ka vīnā
2. Puaro teica, ka patiesība jāmeklē sevī !

Felde  02.21 varbut tekstu parlasi diena,savadak uztversi... :)) Bet Tev taisniba,es domas nemainu-pec izdeviguma,nemedzu locities,izpatikt... un speju pamatot savas domas. Un,ja es pateicu topasu,ko sakuma-tatad neizlocijos! tikai paskaidroju,tiem,kas nespej izlasit tiesi to-kas rakstits... Bet,ja pavisam nopietni,ta nu tas ir,vienu un topasu-medzam iztulkot atskirigi,un to nevajadzetu nosodit,nu neesam mes vienadi.... :)

Pilskungs  Felde> Dienā savādāk neko neuztvēru. Bet šoreiz tu izlocījies stipri veiksmīgāk - laikam ir diplomātes dāvanas ! Tas priecē. Es noteikti nevienu nenosodu.

Felde  man ari patikami ar Tevi parunat.... :)

Pilskungs  Priecājos, vismaz vienai diskusijai ir jēdzīgs rezultāts - un tas piemeklējis tieši mūs !

Piparkuka  Rudaa raksta pilnīgu nepatiesību:(

leja  Ja kādiem ir kas svarīgāks kā bērni tad tos var uzskatīt par deģenerātiem. Neatkarīgi vai tie ir paša vai otra cilvēka. Vienīgais ko mēs varam atstāt šai saulē tas ir bērni. Tātad tas ir mūsu galvenais uzdevums-iespēja vai misija.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu