Kritēriji, pēc kuriem vadās pusmūžā?

Kādi būtu jūsu ieteikumu, iepazīstoties iepazīšanās portālos cilvēkiem pusmūžā, kuriem jau viss ir, izņemot otra cilvēka blakus, kādi kritēriji, pēc kuriem vadīties, piemēram: attālums, bērnu skaits, mazbērnu skaits, ienākumi, brīvais laiks, veselības stāvoklis, dzīvojamā platība, kam pievēršat vairāk vai mazāk uzmanību?

pomerance  Kritēriji tie paši, kas jaunībā, lai nav tups.

Pillerina  Lai zobi kopti un veseli. Un mandeles nav sastrutojušas. Citādi tāda smarža no dažiem nāk runājoties...

Marija_Anna  Lai ir par ko parunāt, lai ir kopējas intereses, lai ir raksturā pieņemams, lai nevajadzētu stutēt ne fiziski ne materiāli. :) , jā , un lai nav jādala ar sievu .
Attālums ir visanekdotiskākais - man nesagādā grūtības katru dienu uz darbu tērēt 3.5 - 4 stundas. Kādam problēmas no blakus mikrorajona izbraukt.

neko  kā sacīt jāsaka" jūtas vēl nav iemesls veidot attiecības":)

havjiers  lai nav par biezu no krāmiem,prasībām ,problēmām ,citiem cilvēkiem,putniem .

riebekle  Kritēriji katram būs citi un, domāju, ka veidojoties kam nopietnākam, daži no kritērijiem var mainīties vai kļūt nebūtiski.

HardSoftDunk  Te sievietes baigi akcentē savu īpašumu,ka ar visādiem bomžiem nedzīvos,ka pašas oioioi kādas,ar pieredzi un kapitālu.Ja tuvāk papēta tad 90% gadījumos "pieredze" ir futbola komandās skaitāma bet kapitāls vecā autiņā un bērnos kuri sadzīvoti no dažādiem piegulētājiem.Ar ko lepojaties?!Uz ko tad cerat?!

Saara  Jaukā Epifānij, izskatās, ka esi smagi ietekmējusies no PA feikiem. Oho PA nav vieta, kur rakstīto tvert nopietni! Tevi pamāca cilvēki, kuri gadiem nīkst seksa portālā, jo mīlestību iemainījuši pret putraimiem, minetu un gāzbetona blokiem.
Vai nu ir vai nav. Vai nu norauj jumtu, vai garlaiko. Vanesa 15 labi uzrakstījusi, cerams, nav apkrāvusies ar kādu aprēķinātāju pēc pretstatu pievilkšanās likuma.

Marija_Anna  Saara´s koments 20:01 lika pasmaidīt :)
Nekā personīga . Jauki.
/ par pirmo rindkopu /

mirga  Domāju, ka kritēriji katram savi. Tas ir atkarīgs no cilvēka paša un viņa dzīves principiem. Ir kautrīgi cilvēki un tādi, kuri ies " pāri līķiem". Tā arī atbilstoši izvēlas cilvēku blakus. Vai nu pēc sirds patikas, lai jūt arī ķīmiju, vai arī galvenais ir manta, tituls, utt.

marija19561956  Ziniet katram savi kriteriji un tas ir pareizi.Man lasot sos viedoklus,pavisam radas saubas ,vai vispar vajag iepazities ar kadu.Kur tie brivie ,normalie viriesi atrodami? Skiet ari vini doma tapat par mums sievietem. Katram sava dzives pieredze un vertejums.Ne jau materialie labumi kadu dara laimigu. Ne velti ir teiciens," bagatie ari raud". Vecumdienas gribas blakus partneri ar kuru parunat,kopa apmeklet dazadus pasakumus,pacelot.atcereties jaunibu, vienam otru uzmundrinat,rupeties vienam par otru,kopigi veikt darbus majas,kopigi atpusties,kaut vai paskatities televizoru.Sito sapratis tikai vientulie cilveki, berniem,mazberniem sava dzive.

LaskovijMerzavec  Galvenais lai labi kniebjas!!! (C)

DanaL  Piekritīšu viedoklim, ka pēc 40 gadiem cilvēkam jau ir uzkrājies lērums putnu/skeletu/tarakānu.
Ir labi, ja sastaptu sev līdzīgi domājošu, ar līdzīgām interesēm un dzīvesveidu.
Es, piemēram, neesmu gatava attiecībām ar cilvēku, kuram ir vairāk nekā 10 lieki kg, kurš visu brīvo laiku pavada pusguļus/guļus stāvoklī pie datora vai TV, kurš neko nesajēdz virtuvē, guļamistabā un/vai malkas šķūnī, kuram nav pastāvīgu ienākumu.
Pārējo jāredz kontekstā :D

Saara  marija696969, es domāju citādi un varu nosaukt vismaz 20 kundzes gados, no mana paziņu loka, kuras domā tāpat kā es, ka nevienai nopietnas uzvedības kundzei gados negribās blakus svešu mērkaķi. )pardon my french Un nav ko piesaukt kunga turīgumu kā plusu, ja vien viņš nav bezbērnu vecpuisis.
Cita lieta, ja abi kopā gājuši kopš jaunības rokrokā-tad nepametīsi, protams

111zaagis111  Kritērijs kā iemīlu - nemīlu pusmūžā te laikam skaitās smieklīgs ?

Agatem  Vēlos jauku, simpātisku vectētiņu, ar mazmeitiņu....kāda nozīme ik bērni, svarīgi kāds cilvēks un vai tam vīrietim ir brīvs laiks, kas sakrīt ar manu brīvo laiku un savstarpējas simpātijas, līdzīgs domu gājies, mērķi tālākajiem gadiem.

Torpedo  SievieC vēlās to un vēlās šito :D Nu, kuru gan tas intersē, vēlieties vien laimīgi tālāk. Katram ir savas intereses. Un vīriešiem tās bāzējas sexā. Un ja sieviete vairs nav sexuāli ļoti iekārojama, tad neviens ar viņu nevēlēsies dzīvot kopā, jo nav motivācijas. Tāda varētu būt vienīgi bomzīšiem, bet, tiesa, cita gan kā sievietes sexuālā iekārojamība.
Neviens tad Maximā nejems iepuvušus augļus tikai tāpēc, ka tie ir superlēti, ja galīgi nemirs no bada. Katram kārosies svaigs ābolītis. Vai tad tiešām to ir tik grūti saprast?

Agatem  Torpēdīt....nu gan svaigais ābolīts ierunājās!

Pilskungs  Autors> Kas tas par jautājumu, lai tak katrs pats vadās, no kā viņš grib !
Bet lai nav tups - tas varētu būt nozīmīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu