slavenības

kaut kad nesen lasīju par Porziņģa "Draudzeni" un aizdomājos, vai čalim vispār ir izredzes atrast normālu, sakarīgu meiteni, jeb tā arī visu basketbolista karjeras laiku tusēs ar profesionālām slavenību draudzenēm? Jautājums, vai sabiedrībā atpazīstamiem cilvēkiem nav daudz grūtāk izveidot veiksmīgas attiecības, jo tie visu laiku izjūt pastiprinātu spiedienu no apkārtējiem?

Saara  nu Biedra sieva jau nebūtu paraugs ne vizuāli, ne morāli. pē. mērķtiecīgi iziet uz to, lai apprecētu basketbolistu, da jebkādu, vispirms pajāties ar vienu, tad ar citu
un kā viņa vsp izskat´ās

Edg  Es vārda slavenības vietā lietoju - padibenes. Tas ir precīzākais izskaidrojums šādiem cilvēkiem. Bet par Kristapu es teiktu tā - laukumā, nu es nebūšu tas kurš viņu būtu tiesīgs kritizēt. Bet par tām zaķu medībām, nu čalim nekādas dzīves pieredzes, tāpēc domā ka nu ir īstais laiks kad šās copējamas. Godīgi sakot manuprāt tas ir tikai īslaicīgas aizraušanās. Es pat gribētu redzēt viņu ģīmjus kad čalim pietrūks naudas. Tās padibenes tikai seko bieziem naudas makiem. Bet ja džeks jaunībā bez dzīves pieredzes tiek pie piķa, tad tikai retais spēj paskatīties kritiskāk uz lietām. Labāk būtu meklējis kaut vai te oho tautumeitas un nevis kaut kādā "grāmatu ģīmī" kurai smukāks feiss vai apaļāks dibens. Ta nekāda satura tiem ģīmjiem un pakaļām tur nekāda nav.

Saara  Oho meklējas gkārt lūzeri, bet Kristaps ir valsts lepnums, šito sasniegt! Talants+ģimenes atbalsts. Otro arī nedrīkst novēlēt par zemu.

Postremo  kam viens cilveeks "galigi nav sexy" , tam cits ir lloti , lloti sexy....vinna galvaa. Vismaz man patiik sievietes, kas manam kaimnnam galiigi nee. Un otraadi. Ta kaa nav ko cepties te.
Domaaju, ka zvaigzneem savu privaato dziivi nevajadzeetu ....izlikt publiskai apspruessanai tik daudz.

Trusis1983  Sallijai kartigu Molderu vajag!

Epifanija  jebkuram ir izredzes, ja tikai to vēlas...

Labrador  Maligins arii atrada sakariigu latvieshu sievieti...

Labrador  Kaada pasazhiere mineeja terminu - seksiigs. Latvijaa ir iipasha izpratne par to.Par Latvijas seksiigaako viirieti kaadaa zhurnaala aptaujaa tika atziits Aivars Borovkovs. Ipashi seksiigi vareetu buut - Nils Ushakovs , Jakovs Pliners , deputaats Kravcovs , Leons Bemhens , Emils Jakrins. Tiem vareetu sekot romu tautiibas paarstaavji un indieshi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu