Kurš šodien ir labākā situācijā, cirpējs vai aitas?

Gadu desmitiem te aitas ir cirptas, cita vienu, cita vairākas reizes. Cirpēji varen apmierināti ar sevi lielījušies, cik gudri savieno ģimenes dzīvi ar ntajām mīļākajām utt. Taču vienā rītā aitiņas ir pamodušās ar zobenu pie sāniem kā brīvas sievietes un ir gatavas savu patību aizstāvēt uz dzīvību un nāvi.
Cirpēji nevaldāmās dusmās spļauj žulti....Neatzīto princešu klubiņš,...(c no kādas dienasgrāmatas) , jo viņiem nevajag Sievieti, nevajag princesi, viņiem vajag aitiņu. Latvijai pāri gājuši kari un deportācijas, sievietes ir bijušas spiestas aizstāvēt sevi. Pieradušas dzīvot vienas un izdzīvot. Tagad pienākusi cirpēju kārta dzīvot vieniem. Kur problēma? Kāpēc esat tik sasutuši?

Turmas  Tuvojās ziemas saulgrieži-kāda būs dikti sacerējusies un aplauzusies!

jadore  Cilvēkam par maz prieku un domā, ka citi (sievietes) vainīgas :D

janisqwerty  Jadorei . Sievietes tiesi prieku rada . Skatos darbaa uz savu vistu kuuti un reecu pilnaa tvaikaa . Kaa pirms gada ar lielu pompu apprecas , peec tam skiras u.t.t. Kaa tiek kalti plaani ,,nopietnajaam attiecibaam ,, u.t.t. Cirks visrealakajaa veidaa !!!

jadore  -> janisqwerty
Par manu ierakstu 17:49, tas nebija par Tevi, bet pavisam citu personāžu.
Bet man prieks, ka Tev prieks. Man gan prieku sagādā, ja citiem labi iet, laimīgi cilvēki iedvesmo.


p.s., ja arī tā būtu, ka fermā strādā- katrs darbs cienījams ;)

gertrude  jadore, cilvēks uztaisīja sev reklāmu, agrāk par šādu tēlu neviens nezināja, bet tagad gan DG daudz ierakstu, gan PA vesela opcija.
kā tās tehnoloģijas iet uz priekšu! skolas vasaras brīvlaikā piestrādāju vistu fermā, bet tad neviens ne precējās, ne cirku taisīja, parastas vistas:)

fargo  no tēmas var rasties priekštats, ka vīrieši līdz šim ir cirpuši sievietes-aitas, kamēr paši laiski gulējuši piena upju ķīseļa krastos. vīrieši, kuru mirstības reitings krīzes/karu periodos salīdzinot ar sievietēm bija tuvu 10 pret 1?

"ar zobenu pie sāniem brīvās sievietes", ar to ir domāts visizlutinātākais, appamperotākais, apgādātākais, nodrošinātākais, labklājīgākais cilvēces slānis visā vēsturē - 21. gadsimta rietumu civilizācijas sieviete??? cilvēces izlutinātības apogejs? nopietni?

neko nezinu par mistisko ierakstu, kurš ir vedinājis autori uz šo tēmu, bet izlasītie vispārinājumi ir tik tālu no patiesības, cik tālu ir dienvidi no ziemeļiem.

Pilskungs  Kas tā par izdomātu tēmu un teoriju ?

...ieradušas dzīvot vienas un izdzīvot...pienākusi cirpēju kārta dzīvot vieniem. Kur problēma? Kāpēc esat tik sasutuši...
Kuras tad ir tik pārmērīgi dzīvojušas vienas ? Un kuri būtu tie daudzie cirpēji, kuriem nu pienākušas nesaprotamas ciešanas ? Es nevienu nezinu, neredzu arī problēmu, un neesmu sašutis.

Autorei vajadzētu atdzist, un nekurināt naidu starp cilvēkiem, īpaši Ziemassvētku priekšvakarā !

kvarts  Aļļooo, ļaudis... nu kas ar jums notiek....bļāaaaviens.... nu cik var dirsties, vai paši maz saporotat ko dalat. Oho ikdiena, vienam otru pēc iespējas smalkāk un spēcīgāk apdirst... pieriebies...

Kortenzija  Daži vīreļi piekopj sieviešralliju, liekot sievai saprast-redzi , te ir otra rindā, nebūsi rentabla, pazudīsi. Lai to paciestu, izšķiroši svarīgi ir vīreļa objektīvie parametri un pienesums, jo vairs neir runa par mīlestību, bet manipulāciju, neir runa par princesi, bet kājslauķi.

riebekle  Tādiem tādi gadās. :) Viss ir līdzsvarā.
Un, Pilskungs un kvarrts, nav ko pārdzīvot - saskandinās, iedzers un atkal mīlēs tālāk.
Lai miers iekš OHO un visiem laPs prātC. punkC.

Pilskungs  Riebekle, > vismaz es pilnīgi neko nepārdzīvoju.
Labprāt saskandināšu, iedzeršu un mīlēšu tālāk (arī tevi) !
Priecīgus Ziemassvētkus !

havjiers  jā, komunisms jau bija ,tagad strādāsim .sākusies ir tirgus attiecību ēra .

av2  kur izraavi, ka kaads ir sassutis? Personiigaa saape, vai kaa? Gan sievietes, gan viiriesi ir laidussi pa kreisi, un to dariis , lai kaa Tev tas nepatiktu. Punkts.

Tessa  PA jau kadu laiku valda preteja dzimuma noniecinashanas kults. ir prieks, ka izšvilpts zosolsens ar savu "sieviete/cilveks" diagnozi, bet neskatoties uz to, viss lenam ripo talak un turpinas.
jums pashiem nav apnicis?

marmorakaraliene  Nu, ja Anandai šķiet, ka viņa ir aita .... varu nomierināt, tik traki jau nav, ka tagad cirpēji būtu pazuduši - padod tik ziņu, kāds pārītis noteikti uzradīsies, skat, ap patversmēm klīst nepieskatīti vīreļi, kuriem arī kotleti gribas... Kas? Tev žēl?

Trusis1983  Man viss ok,nesen paskiros no vienas,kas pati tiksot gala.Nezinu ka vinai klajas,laikam ne ipasi labi.Ta vismaz izklausijas,kad runajam pedejoreiz.Tad par kadam aitam te gaja runa?

Epifanija  bet tām aitām nav gadījumā grūta dzīve, ja viņas neapcērp, tādu smagumu nesāt sev līdz? alnis arī savus ragus nomet ar visiem tā iemītniekiem, atceros bija tāda filma, ka šis iet pa purvu un nes visus uz saviem ragiem, tie tur jau tā iekārtojušies uz visiem laikiem un pieņēmuši jau likumus, kad te pēkšņi bāc attopās uz zemes un alnis atvadās...

neko  njā Epifanija; 50 gadus "jaunavību nesāt nenocirptu" varētu but pasmagi:)

Epifanija  par to es neko nezinu, tas tev pie vecākām ir jānoskaidro

Trusis1983  :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu