seksa partneris, draugs un mīļotais cilvēks

Pēdējā laikā te daudz cepšanās, vilšanās un dusmas.
Ļoti gribētos parunāt par mūsu ikdienas attiecībām, bez kasīšanās. Skaidrs ka Oho nav tā vide, kur 100% izdosies saņemt labu padomu, bet pieredzes apmaiņa mēdz vismaz paplašināt redzesloku.
Tēma par attiecībām. Virsrakstā minēti trīs varianti, kas viens otru var papildināt, bet var arī neskart. Jautājums - vai uzskatiet, ka visi trīs var būt kopā un izveidot ideālo attiecību modeli, jeb tomēr nē? jeb pilnīgi pietiek ar pāris vai vienu?
Esmu dzirdējis viedokli, ka dzīvojot kopā ilgus gadus ar vienu cilvēku, beigās priekšplānā paliek tieši draudzība. Tā ir visnoturīgākā. Viedokļi?

Epifanija  kāpēc, vispār cilvēkiem ir vēlme kaut ko sadalīt, ar to es iešu tur, ar to tur, tas man būs priekš tam, tas tam un pēc tam sūdzas par neuzticību, tad pieņemiet tās brīvās attiecības, ja varat!

Luusila  Trīs vienā. Ja mazāk, tad tas ir surogāts. Es vēl noteikti pievienotu cieņu.
Mīlestība 20 gados ļoti atšķiras no mīlestības 50 gados, katrā periodā dominē kaut kas cits. Mans varbūt atpakaļrāpulīgais, tomēr negrozāmais uzskats ir tāds, ka ir liela liktens dāvana izdzīvot visus šos posmus ar vienu un to pašu cilvēku.

Tessa  shoreiz es esmu Torpedo pulcinja. preciizi.

Nenotveramais  Tas izklausās pēc uz mūžu notiesātiem divinieku kamerā...
Vai, kā augstāk minēts Laukos, nošķirtībā dzīvojošu cilvēku modelis...

No sērijas... Tevi neviens cits tik Labi nesapratīs un stipri nemīles, kā Tu pats/i... :-D

Danaja  Torpedo 18:11, bet Pija Gīgere tomēr bija ļoti savdabīga būtne...jo uzturēja ilgstošas mīlestības pilnas attiecības ar vīrieti (šķiet, mūks viņš bija), ar kuru tā arī savas dzīves laikā nepiedzīvoja nevienu reālu dzimumaktu... ko gan citu viņa varētu teikt par attiecībām strap vīrieti un sievieti? Eh, cik gan tā mīlestība ir dažāda!

AivarsN  Ja ir visi trīs vienā,tad var pilnībā pārtikt viens no otra un pat aizmirst par pārējo pasauli. Tikai tad,ja kaut kas no minētā pietrūkst,to mēģina atrast plašajā pasaulē.

av2  kaa lai pasaka, nu ja satiec iisto cilveeku, nav ssitaadi jautaajumi, jo tas otrs ir.....viss tas mineetais, un veel daudz, daudz vairaak. Reti gan gadaas satikt to iisto, savu cilveeku....Ir kas taa arii vissu muuzzu nesatiek. Bet ir kam paveicaas :)

Vanesa15  Protams ir iespējams, bet ne visiem, un pareizi jau te raksta, ka tā ir reta veiksme.
Aprēķina laulībās tas nekad nebūs. Būs nauda, skaista māja un lepni auto, bet nebūs emocionālā piepildījuma.

Felde  tad rodas jautajums,ja ir cilveki,kam nekad tada idille nav bijusi-tie nezina ka tas ir,bet-ja kas tads ir piedzivots,vai ir ceriba,ka tas varetu atkartoties-tiesi ar mani? :) Vai ir iespeja,ka tomer var? veiksme ir mana sabiedrota,esmu tiesam laimes luteklite,un ceru,,ka velmes piepildas-ir tacu brinumu laiks.... :) Ceriet ari Jus.....un veiksme uzsmaidis! :)) tikai to nevar meklet zem eglites,un-skkiet-ari ne seit... :) Un tomer-kas zin...... ja nu.... ?! :) Lai jauka visiem diena!

KOMPETE  Pievienojos neko, zinu, jo tā ir.
Reiz vīrs man teica - zini, man pazinoja, ka mēs neesam normāli, jo uz jautajumu- ko jūs darāt, kad strīdaties, viņš neizpratnē atbildēja - MES NESTRĪDAMIES! Vienkārši mūsu viedokļi gan par globālām, gan sadzīviskām lietām sakrīt.Iespējams, ka tā ir pieslīpēšanās padsmit gadu garumā, bet viņs ir un paliks mans vienīgais mīļotais cilveks un partneris.

av2  Par taam apreekina lauliibaam, ienaaca veel viena doma galvaa. Iisteniibaa taa dzivo lloti, lloti daudzi. Aprecaas gan deell miilestiibas , kaisles utt. Un tad paiet tie 10 + gadi, un ir palicis pliks apreekkins, deell kaa dziivot kopaa...:( Jo taa , redz, vajag, ir izdeviigi, ir eerti. Bet nekadas miilestiibas gan vairs nav, un arii nekaada sex.:( Uz aarpasauli taadas ggimeniites teelo, ka viss ir super , bet iisteniibaa...tas pats vien apreekkins ;(

neko  "Tas izklausās pēc uz mūžu notiesātiem divinieku kamerā... "
Un no kurienes ideja ka šāds cilvēks, kas apvieno visu vienā iespējams tikai viens? Tā jau ir tikai katra paša izvēla - tads būs tikai viens vai vairāki. Lai arī daži/-as te apgalvo, ka pat vienu tādu atrast esot grūti, ir gana daudzi ka ir vairāk par vienu tādu. Ir kas nu tomēr tādā situācijā izvēlas tikai vienu, ir kas patur vairākus bet tā jau ir cita tēma. Jautājums bija vai tas ir iespējams.

Savukārt par aprēķinu runājot; es teiktu ka stabilām nepieciešamas gan jūtas/patikšana, gan arī jābūt vismaz kaut kādam praktiskam labumam/jēgai. Tas viens otru neizslēdz - drīzāk papildina, kad ir gan iracionāla gan racionāla ieinteresētība vienlaikus. Šīm lietām jāatrodas savstarpējā balansā vai arī tas būs tādas "paklibas attiecība", ja balstīsies tikai uz jūtām vai tikai uz praktisku ieinteresētību.

ieva03  Arī es piekrītu torpēdo,ak cik skaisti ir mīlēt tieši tā....

RRAGANA  AIO

111zaagis111  Veido, ja sieva par to neuzzina :)

Piparkuka  Jā, tieši tā- vīrs šķiet kā brālis! Neuztver kā vīrieti (kā citus vīriešus, piem., kas pārītī ar dāmu staigā gar jūras malu). Domā- kaut man arī tā būtu, pārītī, staigāt, saulrietā....
Un tad saproti- hmmm, te jau it kā viņš ir.
Taču uztver vairāk kā draugu, brāli.
P.S. Citādā gadījumā- protams, ir visi 3 vienā. Ir!

Gints222  Ja mīļotā draudzene kategoriski nevēlas pirmo variantu vai ir citādi neaizsniedzama, iznāk platoniskās attiecības. Ir draudzīgums un emocionāla pieķeršanās, bet tikšanās ir retas, attiecībām nav perspektīvas, un vispār tie iznāk noturīgi draudzīgi kontakti, ne īstas attiecības. Viņa varbūt taupa sevi kādam īstajam vienīgajam, ar kuru viņai varētu iznākt pirmā un trešā varianta saplūsme, tur var būt spilgtas izjūtas, bet var izpalikt otrais variants, cilvēka, ar kuru parunāties. Meklējot otru cilvēku blakus, var saplūst pirmais un otrais variants, taču bez trešā komponenta nav pietiekamu izjūtu, ir pārāk bāli.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu