Vai naudai ir nozīme?

Kad iepazīsties ar sievieti, vai ir nozīme viņas materiālam stāvoklim un viņas ienākumiem?

Kortenzija  Diplomāts ir cilvēks, kurš pasūtīs jūs dirst tik taktiski, ka jūs vēl pateiksieties.
Tas par 6:15 atbildi 4:39:)))
gudrai naudīgai sievietei uzkārties kaklā kā beigtam bebram ir grūtāk, nekā dumjai nabadzīgai motivētai muļķītei:)
Jau 19.gs Mičela savā slavenākajā romānā rakstīja, ka apčakarēt nabagus ir daudz vieglāk un drošāk, nekā bagātos!

Skarlete  Algotu darbu esmu strādājusi ļoti maz, daudz adu/tamborēju...nekad neesmu bijusi viena, arī tagad neesmu...galvenais ir cilvēks!:D

AivarsN  Jā,bija tādi laiki,kad visdažādākajām prasmēm un čaklumam bija liela nozīme,jo tas garantēja ģimenes labklājību. Šodien,gan vīrieši,gan sievietes, var nemācēt neko,ka tikai pietiekami pelna,lai to visu nopirktu gatavu. Ja tāds šauri specializējies cilvēks zaudē darbu,vai vispār izzūd šāda profesija,tad viņš ir neapskaužamā situācijā. Varbūt arī tāpēc tik liela uzmanība tiek pievērsta izvēlētā partnera darbības sfērai un ienākumu stabilitātei,jo lielākā daļa cilvēku spējīgi materiāli nodrošināt tikai sevi. Pat tie,kuri pelna daudz,nav gatavi ar kādu dalīties. Tie nedaudzie cilvēki,kurus vēl nav skāris materiālisma kults,sabiedrībā tiek uzskatīti par nenormāliem. Lai gan patiesībā,smagi slima ir lielākā daļa sabiedrības.

Sallija2  Nevajag pārspīlēt naudas nozīmi. Tas ir tikai viens no aspektiem. Diez vai Kirova Lipmana sievu kāds precētu dēļ tās viņas naudas. Nē nu kāds jau atrastos, bet diez vai tur sanāktu gribētāju rinda. Tā teorētiski jau var spriedelēt, ka sieviete ar naudu būtu forši. Bet realitātē tas ir skarbi, jo reāli sieviete ar naudu ir vecis brunčos un viņa konkurēs ar vīrieti par līdera lomu un tam čalim tur būs reāli jāsvīst lai atstāvētu savas pozīcijas. Vai arī jāpārvēršas par kastrētu mincīti, kas mīļi murrās un izpildīs ikvienu saimnieces vēlmi.

furnitura  AivarsN - mūsdienās tāpēc apgūst vairākas profesijas. Ja viena pazūd, tad ir cita. Bet ko darīsi ar tamborēšanas prasmi? nevienam to nevajag. Sliktāk, ja vīrietis santehnikas un būvniecības darbus neprot.

kuks10  Lielākā kļūda,ja pats neprot nopelnīt naudu,tad visa pasaule ir pret tevi..D Sieviete ar lielu naudas maku vienmēr zāģēs tevi..gadās izņēmumi,kad spēj dzīvot harmonijā ..tad tik liekās ,ka filmās..))

Droshs_Plecs  Milziiga noziime ir naudai

piladzoga  Laikam jau ir, jo ja sieviete VAR atļauties braukt tālās ekskursijās,ēdienu mājās negatavot,bet izvēlēties restorānos..tad ko tādai blakus darīs nabadzīgais vīrietis? Atliek meklēt tādu ,kurai var pastāvēt līdzās..:D..ar līdzīgiem ienākumiem..

AivarsN  Ir milzīga atšķirība,vai tas tamborējums,tāpat kā miljoniem citu,ražots rūpnīcā Ķīnā,vai to ar mīlestību tamborējusi tava sieviete īpaši tev. Vēl pirms pāris gadsimtiem viss tika izgatavots vai nu pašu spēkiem,vai individuāla pasūtījuma. Sākot ar dzīvojamajām ēkām un beidzot ar apģērbu un apaviem. Šodien viss tiek ražots sērijveidā, neņemot vērā cilvēku veselību,labsajūtu un estētiku. Šodien vairs nav meistaru,kuri spētu uzmūrēt krāsni,kura atbilstu seno laiku augstajām kvalitātes un estētiskajām prasībām,kur nu vēl runāt par mēbelēm un mājokļiem. Vai esiet pievērsuši uzmanību Vecrīgas arhitektūrai? Māju stūri ar atšķirīgiem leņķiem, ļoti sarežģītas formas dekoratīvie elementi, ļoti augsti griesti,bet nekur neatrast divas vienādas ēkas. Tāds stils agrāk bija visā pasaulē,visos kontinentos. Tagad viss tiek izgatavots pēc iespējas vienkāršāk,lētāk,nekvalitatīvāk. Gribot negribot, nākas noticēt globālās okupācijas teorijai,jo sekas ir acīm redzamas.

Edg  Naudai nav nekādas nozīmes, šodien viņa ir, rīt vairs nav bet parīt būs atkal. Kas no tā mainās? Drīzāk nozīme būtu ja indivīds uzreiz sāk interesēties par maka biezumu, šādā gadījumā visdrīzāk uzreiz tiks novirzīts ceļā pa skuju taku.

raina1970  Tamborētaju un adītāju kā reiz Latvijā ir gana daudz, pie tam ne jau tikai vecmāmiņu gados..ja nu kas, un tie darbi , kas top -- cepuri nost, ir pieprasīti, ja - ir kvalitatīvi, oriģināli un mācēti prezentēt.Un gatavo arī mūsu dāmas - krietni vairāk, krietni daudzveidīgāk, sātīgāk, garšīgāk- nekā Eiropas vidienē- to pēc pieredzes un redzētā varu teikt.Par tēmu- protams, varu komentēt tikai no sievietes redzesviedokļa..cik nu varu spriest- ne visai aktuāla ir tā interese, vismaz nu tad, kad vīrietis velās iepazīties , nevis meklē- apčubinātāju un bezmaksas kotletes.Otrais variants jau ir pilnīga klīnika un tur vienīgais kas var palīdzēt- lobotomija.

alvis25  Naudai ir liela nozīme . Ja ej uz randiņu un pat nevari dāmai pusdienas izmaksāt tad ir galīgi garām ar čali . Bet ja dāma pārāk sāk izmantot čali tad varētu būt problēmas ar dāmu . Pārāk egoistiska , mantkārīga vai muļķe .

Trusis1983  Ir pikis ir babenes,nav pika nav babenu.

virietis1973  Ir nozīme....jo vairak viņai baksu jo intensīvāk viņa jakniedē lai tiktu pie viņas baksiem:D

Felde  o6.30 tikai nevajag iedomaties,ka sievietes ir bezsmadzenu radijumi,un nesaprot,kas virietim interese... :)

NoName  Es ar buushu no meeness!!! nav svariiga sievietes materiaalais staavoklis!!!

NoName  un NAUDA ir TIKAI NAUDA..... kuru vienmeer var nopelniit ja ir veelme un gribasspeeks!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu