Kāpēc esam palikuši šovakar vieni ...

Kā jūtamies un kāpēc šovakar- Ziemassvētku vakarā, esam vieni? Pārdomājam dzīvi, atpūšamies vai kāda cita iemesla dēļ... ?

mirga  Vieni vai kopā ar ģimeni, bet man vienmēr Ziemassvētku laikā atnāk lielais, skumīgais garastāvoklis. Gribas , noskatoties skaistu filmu, nobirdināt kādu asaru. Gribas dažreiz atslēgties no pasaules, bet citreiz gribas pilnu māju ar bērniem, mazbērniem un draugiem. Tas laikam no ZEMES un MĒNESS stāvokļa. Ziemassvētku dziesmas, sveces, egle ar gaismiņām, piparkūku smarža laikam savādi sakairina mūsu prātus. Priecīgus Ziemassvētkus!

Lovetta  gribētu būt viena - lai miers nav tikai ilūzija, kas nav sasniedzama...ir daudz tautas, stress un nogurums. Un nemaz nepatīk.
Neesmu bijusi viena no 2008 gada.

Ananda_A  slieksnis, Tavs komentārs lika sajusties kā bērnībā.
Mums visiem saknes ir laukos un tas miers, ko dod labi apkopti un pateicīgi dzīvnieks, tas viņu dziļais, ķermeniskais siltums, ko viņi ap sevi izplata, tas kontrastē ar zvaigžņoto nakti un sniega kupenām...
Jā, tā ir īpaša harmonijas un stabila pamatīguma sajūta. Tur viss ir īsts! Cilvēks ir savā veselumā un viengabalainībā! Bez pozām, ārišķīguma un iepirkšanās drudža, jo visa ir pietiekoši.
20:21, +++20:32+++ lai jums silti ap sirdi.
Vientulība man ir kā svētība, jo tā palīdz izprast patiesās vērtības, izgaršot atsevišķu mirkļu burvību, novērtēt sīkumu svarīgumu.
piparbeciņa-informācija par 2018. g. prognozēm un katra horoskopa zīmes dominējošajām īpašībām visās malās internetā.

quimera  Demo režīms tas ir morāli specīgiem cilvēkiem !

Epifanija  tāpēc, ka tā gribējās, tik vienkārši!

gatis29  Spodri tu jau pa šiem svētkiem varētu ohomeičas apciemot, tā jau nebūs, ka neviena tev nedos. :D

Ananda_A  Nospļaujos uz austrumiem, uz rietumiem un tālajiem ziemeļiem, lai dievs pasargā mani no tādiem kā 13:03 un 16:02, kam pa abām galviņām tikai viena rieva un tā apakšējā galviņa valda pār to apdalīto augšējo:DDD

harmonija50  Esmu vienkārši Grinčene.

gatis29  Kas tev Ananda nepatīk? :)

adamsone  Nekad Ziemassvētkos neesmu bijusi viena. Jo mazāk tautas, jo labāk. Tie laiki, kad bija jāgādā kaudze ar dāvanām un kāds vienmēr ar kaut ko bija neapmierināts, kā par laimi ir pagātnē.

Ananda_A  gatis29, man nepatīk aprobežotība un vulgaritāte.

Guntta  Viens ir tad,ja nav otras pusītes...

gatis29  Šķiet, ka tev nekas Ananda nepatīk.

Labrador  Pirmatniigajaa dzhunglju kapitalismaa valda dzhunglju izdziivoshanas likumi. Dazi no tiem - 1.Tu esi viens jo katrs par sevi , 2. nevienam neuzticies un netici , 3.ne no viena nekaadu paliidziibu un liidzjuutiibu negaidi. Man personiigi vienatne nesagaadaa diskomfortu , ir daudz interesantu nodarbju . Cilveeki ir kopaa - saucas draugi vai attieciibu partneri tikai tik ilgi , kameer tas ir abbpuseeji vai arii vienpuseeji izdeviigi.

Piparkuka  Ziemassvētkos vienmēr ir vairāk vai mazāk pilna māja:)
Vienmēr ir vecāki vai vienmēr ir bērni, kāds parasti ir. Vienās mājās vai citās.
Agrāk tādi Ziemassvētki mums nebija, bija Jaunais gads un tad arī- vienās, otrās, trešajās utt. mājās, daudzi cilvēki:)
Sen vienreiz biju viena 31.decembrī, tācu, šķiet, ka bija bērni un gulēja...:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu