Bérnudárzs

dalja te itkaa pieaugusho viirieshu uzvedas kaa ziidainji, ja viss nenotiek pa vinju praatam.... uz pirmo svilpienu nelec neskrien, telefona nr nedod, un pashas neatdodamies..... nevis stiprais dzimums ... bet taa kaa nikjaini beerni uzvedas..... mees esam tos izlaidushas,,, vai taadi ir izaudzinaati... no kurienes taadi narcisi rodas? pie tam beigaas apvainojas un paliek pilniigi prasti

riks086  Saki, tālruņa numuru nedod? Bet Tu iedod savējo.... pirmais zvans vienmēr no vīrieša :) Un tad jau Tev vajadzīgais numurs būs rokā - varēsi zvanīt līdz baterijas sēdīsies :)

janisqwerty  Mnjaa , nu nezinu kas tai destroylove pret mani personiski , bet vinas profilbildee redzamaa atkailinataa peecpuse skiet dikti paziistama . Ja pareizi atceros ,tad uz otra dupsa vaiga ir uztetoveets kaaskrusts un sauklis ,, Edem das seine ,,

Ellocka  Rebjata - davajte zit druzno!

ieva03  Draugi,nu neuzņemsim visu tik negatīvi,kas šeit notiek.Manas domas tādas,ka šeit izklaides un parunāšanās portāls.Vairāk ar humoru un labestību.Man šķiet ,ka taisni šeit cilvēki ir patiesāki un atklātāki,tadas manas domas.

piladzoga  ja bildē sieviete ar pliku dibenu ..ko tad brīnīties:D

AivarsN  Ar bērniem varētu salīdzināt tikai tā,ka tāds ar saldumiem un našķiem izlutināts bērns vairs negrib ēst neko,jo viss tam šķiet par prastu. Tāpat kā Oho vecmēbeles. Interesanti,kur tusē tie,kuri nelieto internetu?

elis  Autore uzdodot jautājumu it kā runā visu sieviešu vārdā (daudzskaitlī)
Tādejādi atbildibu par savu subjektīvo viedokli noņem no sevis.

Tas jau nekas, tipiski vājajam dzimumam,
bet kopumā zemtekstā te nolasās ka kāds ir ieknābis, un pazeminājis pašapziņu, ko vajag strauji atjaunot lai būtu līdzsvars.

Nu saņematies ziemas svētku vecīši uzrakstiet meitenei cik skaista un bla blā , ka gribat precēt, mīlēt mūžam, pērlēm apbērt utt...un meitene atkal jutīsies vajadzīga .
Varbūt kāds īpši ja pacentīsies uzrakstīt , kā deputāts ,(un daudz piesolīs) vel tiks pārbaudīt vai uz tiem mīkstumiem ir tie tetovējumi vai nav.

Julymorning  Uzver to kā iespēju augt. Nu, lai uzmanību sāktu pievērst ar tādi, kas nav "bērna prātā".
16:33
_____________________________________

Neko viedoklis galīgi garām.
Ja vispirms ir jānolaižas, tad nereaģēšanu nevar nosaukt par izaugsmi, diemžēl!

Ananda_A  Šeit nav tradīcija aizstāvēt kādu, pret kuru kāds vai kāda PA izturas nežēlīgi vai rupji. Kopš es šeit esmu, tikai viens vīrietis mani PA ir aizstāvējis. Parasti jautājuma uzdevējam izgriež visas iekšu iekšas, piedēvē minimums 3 dažādas diagnozes, ieskaita vismaz trijās sektās un apkarina no visām pusēm ar visādām birkām.

Tāpēc, autorīt,12:42, es ar sadistisku prieku piedalos šī aitu cirpēja kastrēšanas rituālā.

Niku studijā! Vēl savervēsim ClosinT, viņš viņu kājām nospārdīs un pēc operācijas uzčurās. Tradīcijas ir jākultivē un jānodod no paaudzes uz paaudzi.

adamsone  Tu desmit gadus rādi visam oho savu pakaļu un vēl joprojām brīnies?????? Nu aizstāvēsim tevi, nabadzīti, tu mums tāda jauna, nepieredzējusi un gandrīz vai pilnīgi nevainīga... uķi,uķi....

neko  Te tak meklē bezmaksas sexu un viss. Tie retie izņēmumi, kad viens otru atrod, neskaitās. Pārāk maz uz visu kopējo varzu.
----
Katrs/-a piesaista to, ko nu piesaista... vienām piedāvā seksu citām daudz ko citu.

av2  teksts - tipisks nedabuussnas sindroms ;(

Vaukskis  Tā ir māka saglabāt sevī bērnu pieaugušā vecumā un vēl jo vairāk līdz mūža galam.. ! Daļa vīriešu trenējas to darīt- citiem sanāk labāk, citiem vēl jāpacenšas, bet apkārtējiem viņi jāuztver ar sapratni vai pieklājīgi jāignorē. Narcisi rodas no augšanas kā vienīgajam bērnam, neesmu dzirdējis, ka tādi būtu daudzbērnu ģimenēs vai augtu bērnunamos- no turienes nāk citādi cilvēki.

Trusis1983  Bus jau labi.Pati izskaties pietiekami labi,lai atrastu ari delikatu virieti,kurs ari spes tavas velmes izpildit ;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu