Ko iesākt, ja vēstules atnāk vairāk kā var paspēt atbildēt?

Ja nav bilde, tad knapi var paspēt visiem atbildēt.
Ja bilde ir, tad stundas laikā visiem mēģina atbildēt, tad vienalga sakrājās 27 vēstules uz kurām vēl nav atbildēts.

Kā jūs organizējat savu pastu?

Kurts69  parasti cilvēks kaut ko meklē ar mērķi. Ja atraksta kādi 10-20 cilvēki, tad domāju ka starp tiem var atrast kādu, ar ko sarakstīties kārtīgi vai iepazīties tuvāk. Vismaz es tā sen atpakaļ darīju. Ja viss ko vēlies ir bezmērķīga vēstuļu krāšana tad nav ko sūdzēties.

DanaL  Neuztraucies, tas nav uz ilgu laiku. Kad visi štata brūtgāni un citi svaigas gaļas tīkotāji būs tevi virtuāli apčamdījuši, vēstuļu plūdi beigsies.
Ja tas tevi sarūgtinās, ieliksi profila foto kādu provokatīvu bildi un pucēsi vaļā akal.

Postremo  kurini kamiinu....ar veestuleem :P

Ananda_A  Kad esi iegājusi precēto vīriešu apritē, ar to jārēķinās. Tā vismaz viņi paši te lielās, ka garlaicīgi tādām sievietēm te nav.

Nezinu, vai mana pieredze ko līdzēs, bet, kad es uz šādām vēstulēm uzrakstīju "paldies, ka nelūdz aizņemties naudu." Parasti viss ļoti ātri atrisinās.

Nerons  ....nomaini anketā foto uz savējo un skaties, kas tad sanāk....;)

Kurts69  apskatijos anketai pievienoto bildīti un esmu sarūgtināts par vīriešu gaumi. Ja protams tiešām ir tik daudz rakstītāju, kā tēmas autore lielās.

sangukuLV  Varu deret,ka vairakums jautaa,vai redzamais foto ir tavs!:D

nagaine  Cik tad lappušu garas Tev tās vēstules ir,kad nevari atbildēt

Edg  Ja nespēj uz visām atbildēt, tad visdrīzāk to savu īsto jau esi garām palaidusi :(

LaskovijMerzavec  Ieliekot savu bildi, varēsi rakstīt citiem vēstules!

555aigars  Ieliec vairāk informācijas par sevi profilā,uzraksti ka nekniebies ar visādiem rižikiem vai izskatās ka vispār un viss.

HOUSE  Ja cilvēks nespēj koncentrēties uz kādu konkrētu saraksti, tad iepazīšanās ir tik nenopietna, cik vien var būt. Personīgi es tādām nerakstu... ak, jā, nerakstu jau vispār, jo nav nekā briesmīgāka kā bezjēdzīgi izšķiests laiks.
Varētu saderēt, sievietei no pārliekas uzmanības noraus jumtu, līdzīgi kā tad, ja cilvēks pēkšņi kļūst bagāts. Vairums no tiem izmainās, tā ir definīcija un drūmā ikdiena. Šis stāsts balstīts uz patiesiem faktiem, procesā neviens dzīvnieks netika cietis!:)))

Trusis1983  Man ka strelniekam nav pa celam ar strelnieka sieviski.Nav tev rakstijis/neka nezinu/

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu