Kā jums veicas ar iepazīšanos?

Kā jums veicas ar iepazīšanos?
Vai spējat atrast cilvēkus, ar kuriem rodas vēlme iet uz to randiņu...

anis  Kas zina ko meklē-vai uzstādītītie parametri nepieviļ? Reizēm sakabe nostrādā pilnīgi neiedomājamā veidā... Jo mazāk "neaizskaramo"punktu,jo lielākas iespējas...
Vai patīkams dažos randiņos,būs tāds pat ilglaicīgi-ikdienā?
Pa kādam randiņam-nav problēmu,bet...

runcitis15  riebekle Tu tak precēta un sapņo pa randiņiem?Vai Jums laulībā brīvi uzskati katrs iet pa kreisi un nedēļā reizi satiekas vienā gultā.

riebekle  runcitis15
Ja man patīk ar kādu satikties un es kādam liekos interesanta, vai tas ir aizliegts? Precētie nav miruši un arī ieslodzījumā nedzīvo, kāpēc lai labi un kvalitatīvi nepavadītu laiku kopā?

riebekle  Hmmm, es labi pavadu laiku. Iemīlēties nav plānots. Un ceru, ka arī manī neviens neiemīlēsies. Greizsirdīga neesmu, jo laiks ar mani ir tikai mans.

kvarts  vislielākā problēma ir aiziet uz otro randiņu....

Epifanija  apprecaties un tad ejiet uz randiņiem, tik vienkārši!:D

Gaidai  Kvarts/ Kāpēc uz otro randiņu aiziet ir tik liela problēma?

kvarts  Kas tad tur nesaprotams, ja norāda , ka ir X gadi , tad aizejot uz randiņu tu redzi ka vismaz ducis gadu vairāk, un tas pats ar svaru- ai , nu man te bija stress, 2 mēnešu laikā kādus 30 kg klāt pieēdu.... un kur te var būt otrais randiņš.....

runcitis15  Tā jau parasta lieta sievietēm nomest 5-10 gadus no sava vecuma.Protams arī gados vecākiem vīriešiem.Kas tad negrib būt jaunāks.
Viss ir cilvēka galvās.Ja vēlēsies būt laimīgs,tad arī tāds būs.

riebekle  Nu nez, man anketā gan vecums, gan svars reālais. Vīrieši nemet gadus nost, tieši otrādi, pieskaita klāt. Kad sāk rakstīt, anketā lasu - 39 gadi, nu ok, bet tad runājoties atklājas, ka gadi 5 pieskaitīti klāt un patiesībā vīrietis ir jaunāks. Un ko līdz tā vecuma un svara nerādīšana? Klātienē tāpat viss redzams, tāpēc - vaļsirdīga atzīšanās vainu tomēr mīkstina. :D

runcitis15  Jaunāki vīrieši pieskaita gadus klāt vecāki nomet.

selnija_  Jā, spējam. Ir daudz jauku cilvēku, ar kuriem var iet uz randiņu. Bet satikt īsto: tā ir liela laime, kas retajam tiek.
Atliek tikai domāt, kāpēc visi nesatiek īstos.

Felde  Saprotu,ka anketas medz but maldigas,vienigi nesaprotu,kada jega melot.... Bet nevajag steigties uz randinu,ir tacu iespeja nedaudz iepazit otru neklatiene,parunaties telefoniski... Bet redz,biezi virietis uzsak sarunu-Satiekamies? -tad ko jus gribat,ja sieviete piekrit,ir vilsanaas? Meele ir-vajag runat!

Gaidai  Man gan viss pa īstam, gan gadi, gan svars.... neredzu jēgu rakstīt savādāk, viss vienalga kļūst zināms ( laikam naivi izklausās). Un, ja jau pirmajā randiņā viss ir kļuvis skaidrs, tad var atviegloti uzelpot - uz otro taču var pat neaicināt...

ggarais  Man veicas ,viss OK,vajag tikai rakt.Tikai īstā jāizvēlas,atkal problēma

felans  Sveikiņi ! Kā sieviete simpatizē, tā prasības- augstākā izglītība vai/un 1200 eiro alga.Es jūtos ne kā Liepājā, bet kaut kur Rietumeiropā. What is going on ?

Nevainiigais3x  Kaut kā galīgi neveicas atrast, ar ko būtu abpusēja vēlme iet pat uz pirmo randiņu, bet, ja izdodas aiziet uz otro randiņu, tad to var uzskatīt par lielu brīnumu. Sievietēm prasības ir līdz mākoņiem.

Smaila  felans viedoklis 23:29
Tās nav nekādas īpašās prasības, bet gan tikai pašas minimālākās vēlmes. A, kas? Augstākās izglītības esamība liepājniekam ir kaut kas ārkārtējs? Neviens taču neliedz skatīties uz sievietēm, kam gana ar vidējo izglītību. Man, piemēram, nav prasības, lai vīrietis pelnītu 1200, bet augstākās izglītības esamība gan ir ļoti būtiska.

Discreta  No šī saita - nē. No citas vietnes ir.

Trusis1983  Otraja randina tak seksis,ka var neiet :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu