Sapnju Viirietis

Kaadam jaabuut iistam viirietim!?

Aukstums  ja jau mēs viens otru esam izvēlējušies, tad paliek pilnīgi vienlaga, kurā sturī zeķes mētājas...

Saara  Ananda jau pateica.

Piparkuka  Kurš visu ko palīdzētu!..... :)

kosrem  Nepīpēju, nedzeru, nelamājos, riņķī neskraidu, vispār ideāls, tikai viena nelaime, krācu pie auss.

kvarts  palasīju...es toč neesmu sapņu vīrietis....

piladzoga  to ,kurš bieži mani sapņos apciemo ,negribu..gribu pavisam citu :D

solimarja  Lai skatīšanās virziens abiem sakrīt un vārdi ar darbiem...

Danaja  Sapņu vīrietis ir sapņos un ilūzijās, bet īsts vīrietis ir reālajā dzīvē.

adamsone  Visi vīrieši ir īsti. Kādam jābūt sapņu vīrietim - naff ne jausmas. Pēdējo reizi sapņoju par Kirkorovu. Pamodos un smējos.
Lai naff garlaicīgs, iesākumā.

ne_meklejumos  Vienkārši, no rīta mostoties, iedodu buču un esmu laimīga, ka īsts vīrietis blakus. Kas var būt labāks par šo, negribu piedzīvot robotu ēru.

Vaukskis  ..Manuprāt, ne piepūšamajam ! :)

quimera  Kāda tam visam ir nozīmē?!
Jā beigās pret tavu mīlestību noslauka kājās!

GundegDa  tāds, kurš vienkārši IR manējais un Savējais. Tāds, kāds viņš ir (ar to nedomāju kaut kādus alkoholismus u.tml., bet raksturu un savstarpējās attiecības un sapratni). Un par kuru es domāšu "mans ideālais". Lai arī mēs, protams gan strīdēsimies, gan dusmosimies, gan piekāpsimies :) un vienalga - BŪSIM kopā

Tessa  ideals nekam neder. tadam, ka es :D

av2  Ha, ha, kurš visu ko palīdzētu ? Lai sievieteem..... jums buutu ko kritizeet?

Felde  Ha ha,palidzi ta,lai nav ko kritizet... :) Dari ar pirmo reizi ta,lai ir oki. Ir jocins-sievietes runajot divtik vairak,neka viriesi....-bet tas tikai tapec,ka jums jaatkarto viss vairakas reizes... :)

av2  Kritizeet var tikai tas, kas pats var izdariit labaak ! Bet muusu daamas, passas neko daudz nejeedz no daudziem darbiem, bet kritizeetaajas, oi, oi, oi kaadas :(
Passas juus ar savu zaaggeessanu vissu sabojajaat, parasti. :(
Nesen, piemeeram, braucu massiinaa ar vienu taadu gudro, kura vispaar pati nebrauc, kur nu veel lielcellos orjenteeties ko zinaatu - nulle. Nu sanaaca man buut ne taja joslaa ( 6 joslu cellss ), un liidz ar to aizbraucu garaam exitam, un izbraucu liikumu lai tiku atpkall , kaadi km 10. Bija ko dzirdeet. No cilveeka, kas ....kas, ibj, vispaar nebrauc pati. Tipiski, tik tipiski jums...:((

Felde  8.39 Tev taisniba,visvairak kritize un zage tie,kas pasi neko isti nejedz.... 100% ! Un ari nekludas tikai tie-kas neko pasi nedara! Vienigi,nejau tikai sievietes,bet gan ari viriesi -pa kadam tadi gadas! Bet,jaa-Tev taisniba,vajadzeja izsedinat tadu pasazieri-lai cilpo kajam.... :)

Trusis1983  Alkimija

likky666  Tādam, kam ir savs viedoklis par dažādām lietām, kas interesējas par apkārt notiekošo, tāds, kas prot ne tikai sēdēt pie TV un atvērt gurķu burkas, bet arī pats prot dažādus darbiņus. Tāds, kam ir savas aizraušanās un tāds, kas prot par sevi pastāvēt.

Kurts69  protams katrs gadījums savādāks, bet man šķiet, ka īsts vīrietis spēj uzņemties atbildību, vienmēr tur solījumus, ir spējīgs savu mīļoto vismaz dažus desmitus metru nest uz rokām, ir paškritisks, ir spējīgs uzturēt saturīgu sarunu par gandrīz jebkuru tēmu un vienmēr darīs visu kas viņa spēkos savu mīļoto labā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu