Bērns pēc 35 gadiem - par? pret?

Izlasīju rakstu, ka varot dzemdēt arī pēc 35 gadiem un nekādu papildu risku bērnam ar to neesot. Vairāk svarīgs esot mātes ienākumu līmenis, veselilbas stāvoklis un dzīvesveids. Man ir viens bērns, pirms desmit gadiem vēl paspēju, bet tagad baidītos laikam. Tas bija sāpīgi un grūti, un pēc tam tās slimošanas un negulētās naktis. No dzemdību sāpēm vēl varētu izvairīties ar ķeizargrieziena palīdzību un no negulētām naktīm ar auklītes palīdzību. Nu jā sanāk, ka materiālais stāvoklis ir noteicošs, jo tad varētu nopirkt ķeizaru un apmaksāt auklīti, tad varētu laikam.

Trusis1983  18:24 Mulkibas

piladzoga  ja TEV ir vīrietis,kuram bērnu nav,tad noteikti vajag,protams ,ja viņš palūdz

Liga2  varbut vajag so atstat katras sievietes zina, un mazak apspriest vai analizet katra izveli.

skarbaiskungs  Nesaprotu, kāda locekļa pēc te ienākumu līmenis jāpin klāt? GalvenaiZ, lai veselība, pārējais ir mazsvarīgs.

Saara  vispār jautri palasīt šito izdomāto cacu izdomātās problēmas. solvitas, ķeizargrieziens jāveic medicīnisku iemeslu dēļ, nevis, lai izvairītos no dzemdību sāpēm:( Jā, sievietēm gados ķeizaru biežums ir lielāks, nekā jaunām dzemdētājām, bet bezsarežģījumu gadījumos tas nav nepieciešams. ķeizargrieziens ir grieziens vēdera priekšējās sienā un dzemdes sienā ar nolūku atvērt dzemdi un izņemt jaundzimušo. jā, tagad ir daudzas ķeizara modifikācijas, griezieni kļūst minimāli un zemi, bet tik un tā tas ir dzemdes sienas pārgriešana, bez tā nekā.
un auklītes...tas ir forši, bet tā 100% uzticēties jau nevienam svešam algotam darbiniekam nevar. jāpazīst cilvēki pašai vai jāseko draugu rekomendācijām

dodekaedrs  Papildus risks ir tad, ja vecāki, oligofrēni būdami, pārmērīgi dzer un pa pāris paciņām cigarešu dienā pīpē nost, un vispārīgi nav ieinteresēti turēt rūpi. Lūk, tad gan tie ir papildus riski, bet 35 gadi jau nav pasaules gals un fertilitātes apokalipse! Sakarīgs vecums sakarīgiem cilvēkiem. Kam lemts, tas piedzims, kam nav lemts, i 18 gadīgai mātei nepiedzims.

GundegDa  Nu gan viedokļi un Pārliecības. Domāju, ka tā ir paša izvēle. Šajā gadījumā - cilvēks tikai pārdomā kaut kādu lasītu rakstu. Nedomāju, ka tad, kad pāris nonāk pie lēmuma par bērnu, viņiem ir kādas šaubas. No visādām likstām nav pasargāti ne līdz 35 nedz pēc.

Piparkuka  Protams, ka var- 35 jau ir jauna. Un vēl līdz pat 50 var, ir taču daudz tādu gadījumu!
35-45 ir ok.

GundegDa  Protams, ka var. Tikai - izklausās, ka rakstītājai tas NAV vajadzīgs. Viņa jau pati ir devusi sev atbildi "tas ir sāpīgi, negulētas naktis, ķeizargriezieni u.tml.". Ja jau bērna laišanai pasaulē pieiet ar šādu domu, tad nedomāju, ka tas ir vajadzīgs

Pilskungs  Piekrītu GundegDa - var līdz jebkuram vecumam.

Deisa  Par, ja ir iekšējā pārliecība, ka gribi un vajag. Man tāda bija. Reizēm pa nakti rodas niknums, ka liekas, varētu bļauri mežā atstāt, bet tas ir ātri pārejošs. Katrā ziņā - prieka ir vairāk kā noguruma un dusmu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu