Vai sieviete var vainot sevi par to ka vecis ir nelietis?

Kāpēc ir sievišķi kuriem patik vainot sevi vecu nelietibas?Aizgaja pie milakas tatad pati vainiga ka par maz kajas papleta.Nekas ka pargurusi ar bernu audzinašanu, majasdarbiem vai kaut saslimusi tapat kaut zeme kriti, bet javar vienmer labi izskatities un tas vecis jaapmierina ka tik citur neaizskrien.Vai ta ir dzive, ja visu laiku jadoma kā vecim izdabat?Tad kas ir jadoma vecim?

Rudzupuke1985  Nu es ar saaku domaat...vienkaarsi nemiileeja un taadeel arii mekleeja visaadas vainas...un tas ka vins miil mukt no probleemaam, ir patiesiiba.

piladzoga  Dažkārt vienai otrai vajadzētu padomāt,jo vīrietis NEVAR mūžīgi būt tikai naudas pelnīšanas mašīna...

igam  Tad jau labi,ka var pie citas.

Laapsta_aciis  Var vainot. Bet vai vajag?

Rudzupuke1985  Man viirietis nav bijis tikai naudas pelniisanas masiina.

MrProvocateur  Bez variantiem. Jā sievietei ir jāvaino sevi, ka vīrietis ir nelietis, jo pati tak kājas pavēra.. uz abpusējas piekrišanas pamata tak viss notika. Nevajadzēja neko darīt, nebūtu jānožēlo.. bet nē.. paver, apaugļojas, izspiež... un brīnās, ka puisietis tālēs zilajās.. Nu beidziet.. no sākuma varbūt vajadzētu saprast, ir tas puisietis ilgtermiņam, vai nē.. un tikai tad.. bet tā - sievieC vainīgs, ja naivs kā pērnā gada teķis..

VECA_PIEPE  Mūsdienās vecim nav vispār jādomā par attiecībām ģimenē, jo viņš var atļauties ar alus bundžu vienā rokā un ar teļika pulti otrā rokā zvilnēt ērti sofā, sānus sutinādams un uzsaukt savai večai (nav svarīgi cik šamā ir jauna vai veca gadskaitlī) uz ķēķa pusi, lai šamā veicīgāk kustina savu pēcpusi pie plīts:
"Vai vakariņas paēst ir kāda cerība šā gadsimteņa ietvaros?!!!" ,pēc brīsniņa nododot strikti komandu, pametis nikni aci uz bērnistabas pusi:
"Sīkaļas, tūliņ pat apklustiet,...teļiku nedzirdu! Miers mājā,...nelieciet man piecelties, lai es jums aizbāztu mutes!"

Un mūsdienu sieviete ir izdresēta: "Ja nebūšu pietiekami laba, tad viņš atradīs citu!", skaidri saprazdama arī to, ka, ja viņa patrieks savu veci norādīdama viņam uz durvīm,...tad turpat aizdurvē viņas veci gaidīs ar atplestām rokām ta pat i divas citas, ja ne trejas sievietes brīvas,...kuras noteikti cer un ir pārliecinātas par to, ka ir labākas par šī veča neapmierināto sievu.

Realis sadzīvē un kopdzīves fakti iz mūsdienām.

Julymorning  Nav korekti noformulēts jautājums.

Visi mēs dzīves laikā pieļaujam ne vienu vien kļūdu, tai skaitā arī partneru izvēlē (citādi nebūtu tik daudz konfliktu oficiāli precētiem pāriem, kuri te mētājās un, nebūtu arī tik daudz šķirtu laulību).

Jebkurā citā dzīves situācijā jeb sfērā, ja ir pieļauta kļūda, cilvēks var apstāties, padomāt, lai spētu neatkārtot ķūdas. Jautājums ir par to, KĀ BŪT SIEVIETEI, kurai bērns JAU IR PIEDZIMIS (UN ĀRĪ BĒRNS GRIB DZĪVOT) - kā būt sievietei, BĒRNA MĀTEI, gadījumos, kad bērns jau ir piedzimis.
Atpakaļ tak neiebāzīs un par spermotozoīdu dzīvu, dzīvo gribošu bērnu nepataisīs.
Sievietei NAV JĀSAPROT VĪRIETIS - JĀKLIS !!!
Pieaugušiem cilvēkiem jāspēj nest atbildība katram pašam par sevi! Āmen!!!

VAZ07  Cilvekiem ar pieredzi sada situacija nebutu jauztvet ka problema , kur nu vel vainiga noskaidrosana!

Geisha  Dzīve ir kā tāds tusiņs - vieni atnāk uz brīdi, citi uz ilgāku laiku, bet kāds blakus ir visu mūžu. Vienkārši tāpat mēs nesatiekam cilvēku. Ja tavā dzīvē ienāca cilvēks tātad tev viņš ir vajadzīgs. Kāpēc vajag justies vainīgam? Vienkārši pasaki paldies par to ka viņš/a savu lomu tavā dzīvē nospēlēja un atlaid cilvēku. Neviens cilvēks nav absolūti labs vai absolūti slikts. Katrā ir kas labs un kas slikts.

av2  kur var buut taads...naids, jau jautaajumaa? :( Nu tak, ibj, nnem un dziivo viena pati, un liec tos vechus mieraa.
Par jautaajumu, lai nu kaadu, jaa, vienmeer tomeer ir vainiigi ABI, ja nevar sadizivot. Nav viens enggeliitis, otrs kkeems.

Pilskungs  Neviens nav nelietis tikai tāpēc, ka kaut kur aizgājis. Un vainīga būsi vienmēr.

Monitors  Pareizrakstību šoreiz liekam pie malas. Ja cilvēkam nav dots,tad nebūs. Attaisnojums,ka šeit ir ideju apspriešana,nevis pareizrakstības stunda vispār iespārda,jo tad nozīmē,ka cilcēks vērtē,ar ko runāt pareizi un ar ko nē,un,tātad,mēs neesam cienīgi lasīt preizi uzrakstītu tekstu.

Otrkārt,kas tas par bērnudārzu,jeb 80-to gadu domāšanu???!!
Bija divi arhumenti bērnu audzināšana un mājas darbi! Tātad bērnu audzināšana ir slogs???!! Pareizi izvērtējāt vēlmi būt mātei???!
Kādi mājas darbi? Konkrēti?
Trauki trauku mazgājamā mašīnā! Veļa arī!
Ja vien suns nedirš uz lamināta,tad grīdas mazgāšana reizi nedēļā.
Sorī,pat ko Jūs čīkstat?

Jāapmierina??!😂😂😂
Nu,ja sex ir vīrieša apmierināšana,tad varu tikai ieteikt googlē atrast ieroču veikalu un tad nošaut vīru vai sevi,jo bērnam tik aprobežoti vecāki nudien nedara godu!

Monitors  😂😂😂Vecajai Piepei gan nav noveicies,ka ir tikpat pasakains tēls kā Princis Baltā zirgā,ka sēž ar alu pie TV ar pulti rokā!!!!

Monitors  Ā,un mīļās sievietes,pastāstiet kā dzīvē tenniski notiek vīriešu zeķu mētāšanās???!!!
Nu,bļin,kā????!!!
Nu pāris reizes iejauciet viņam ar tām zeķēm sejā un nebūs tādu situāciju!!!!

dzozefinaups  Ja nem vera,ka virieti audzina sieviete-mate....jebkura gadujuma pie visa vainojamas sievietes, Bet-te jaaizdomajas,ka viriesiem ir smadzenes-un vini ir spejigi saprast,pielagoties,tad jautajums-kapec nav velesanas to darit? Kautvai par tam pasam zekem,nu kadam keemam jabut,lai nesaprastu.... Nesaprotu-kur isti problema...

Drole  Publika iedomaajas, ka ir briivi cilveeki, bet patiesiibaa tikai paklausiigi izpilda feministu programmu...

https://www.youtube.com/watch?v=dD5FhhK-UuM

Geisha  Štrunts ar tām zeķēm, visdrīzāk runa neiet par kaut kādiem klaušu jeb mājas darbiem. Normālā dzīvoklī dzīvojot uzkopt māju max ir 2 stundu darbs, ēst gatavošana jau arī nekas pārdabisks nav. Šeit nerunāju par lauku saimniecību. Visdrīzāk runa iet par to, ka vīrieši noniecina sievieti. Un tas jau vīrietim godu nedara. Sieviete vīrietim var piedot gandrīz visu izņemot attieksmi pret sevi, vienaldzību, melus.

DanaL  02:27
A vecis, bļin, ko mājās dara? Mēbeli tēlo?
Nu nosauc kādus pāris vīrietim pilsētas dzīvoklī ik dienu darāmos darbiņus.

Julymorning  Tak sievietēm, kurām nav paveicies ar bērna tēva izvēli, ir jāspēj:
1. būt par psihoterapeitēm bērna biol. tēva VISAI ģimenei,
2. jādāvina visai tai varzai dāvanas,
3. jāsaka Tikai un Vīnīgi labi vārdi,
4. jāspēj sameklēt bērna biol. tēvam izcila mīļākā utt

Da Tu paskaties, kādas ir attiecības tā vīrieša, kas skaitās Tava bērna biol. tēvs ģimenē un Tev viss būs skaidrs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu