Vai naids,kas rodas no mīlestības var ilgt visu mūžu?

Vai ar laiku tam nav jāpāriet vienaldzībā?

Aukstums  Nekad nevienu neesmu ienīdusi..pat nespèju iedomāties ienīst kādu, vēlpietam, ja mīlu, mīlēju..bija dusmas, izbija..var iestāties absolūta vienaldzība...kam jānotiek, lai ienístu, bojàtu savas nervu šūnas???????????

adamsone  No patmīlības var, no mīlestības ne.

Gaidai  vai tā bija mīlestība? Varbūt iekāre, egoisms, iedoma, fantāzija? Ja patiesi mīl, prasības uzstāda sev, ne otram. Tev tad ir svarīgs galvenokārt cilvēks, kas tev blakus. Patiesa mīlestība ir orientēta uz otra labumu. Cilvēcīgi mēs visi esam tik egoistiski, ka meklējam pamatā tikai savu labumu. Ja tu rīkojies tā... tad es tevi ienīstu... Tātad neizdabāji manam egoismam...

Mīlestībā nav naida. Kas tur naidu, nekad nav patiesi mīlējis. Patiesa mīlestība tā neizkūp...

garinsh207  Ja cilvekā ir milestiba,tad tur nekads naids nav iespejams.
Kur ir naids,tur no milestibas nav bijusi pat smaka,kaut kas cits ir bijis,bet ne milestiba

av2  nee, peec gadiem....10 viss ir p*uj.Absaluuti. Un veel pasaki visuvarenajam lielo paldies, ka ar to sievieti nesapinies uz vissu muuzzu.

Tessa  av2, tev tak visas tavas sievietes bija izcilas, pats teici. kur tas palika? un vel naids turejas liidz pat 10 gadiem.
neponjatno. nestikovočkas sanak.

av2  Tessa, jaa , peec desmit gadiem izdzisiis airi miilestiiba ...bet Tev jau laikam to nesaprast, paraak par "gudru" sevi te uzskati, vissu pamaacot, kaa dizivot.

Nate  Visādi gadās. Zinu vienu variantu, apprecas, mīl, šis sāk laist pa kreisi, pieķer, izšķiras. Tad no ekssievas naids ilgu gadu garumā. Pēc gadiem 15 sāk džeku izmantot saimnieciskiem darbiem. Tagad jau tik tālu aizgājis, ka šis skrien 150 km, tiklīdz eksenei vajag naglu sienā iedzīt vai smagāku spaini pacelt. Pēc mana, tā ir tāda atriebe, jo viņa ir bagāta, lepni autiņi, bet šim nekā.

Saara  nu es gribētu gan oponēt tam, ka naida esamība izslēdz jebkad agrāk bijušas mīlestības esamību. ja vienīgā mīlestības izpausme būtu ar domu, ka tik manam mīlestības objektam labi, mēs nepazītu greizsirdību. jo lielāka mīlestība, jo stiprāka greizsirdība. turklāt beidzoties mīlestībai, beidzās arī greizsirdība.
bet kad viss beidzies-miroņus renimēt un pamācīt nav jēgas. nav jēgas arī apsaukāt. tikai pats sasmērēsies.

magnija  nu mūža garumā lai nīstu kādu ir jābūt morāli un garīgi nestabilam cilvēkam... nu laiks visu dziedē arī naida jūtas izkliedē

Svece  3-5 gadi. Lai gan naids rodas no kaisles , no slimīgā mīlas stāvokļa- kad nervi ir atkailināti un emocijas nevaldāmas.

skai  Tāda sajūta, ka esmu debesu valstībā nonākusi. Viens par otru svētāks.

P.S. un nu nevajag te ļurināt, ka neviens še mītošajiem mīlas naidu nav jutis.

bagi  Neko nelasīju,neko nevaru no iepriekšteiktā komentēt.Tik jautājums un atbilde. Nekad un ar nevienu pagājušo mīlestību pat neesmu runājis, vārdu bildis .Tas nav naids....tā ir norobežošanās... visu aizmirstība. Vai gribu ļaunu ? Nu varbūt dažreiz jā, bet pēc tam es to nožēlotu? Negribu es ļaunu... tu esi tur, es esmu šeit... mums katram sava taciņa. Nekad nedarītu nevienai ļaunu, lai kā arī gribētos :D. Pirmās emocijas neņemam vērā....tad kalašņikovs un elles vārti. Bet tas pāriet, un saprāts atgriežas.

Kurts69  plus mīnus pēc gadiem 50 viss pāriet

vaitiesam  Es gan jutu baigo naidu, tik nevienam par to neljurinu, bet klusinam parduru, vinas velosipeda riepas.

Piparkuka  No Mīlestības nekāds naids nerodas!
Tā nebija un nav mīlestība....

Piparkuka  P.S. Viss minētais drīzāk ir greizsirdība un aizskartas paša jūtas- kad gribas atriebties, kad gribas "sadot" utt utt.
Taču tas nekādi nepārvērš pašu mīlestību, tā ir un paliek, kur bija:)

skai  Kātad, viss beidzas un viens otram lielas, nesavtīgas un patiesas mīlestības vārdā atstāj pin kodu savai kredītlīnijai.

Nu ko var liekuļot. Kad viss beidzas vienos vārtos, cilvēkā plosās visas emocijas. arī un jo sevišķi tās, kuras cilvēks slēpj mēness tumšajā pusē.
Cits jautājums kādā veidā un cik ātri cilvēks spēj ar to tikt galā.
Paldies par uzmanību ☺

Pilskungs  Inteliģentiem cilvēkiem tas notiek ātrāk, citiem vēlāk.
Bija dikti populāra dziesmiņa - "bez mīlestības nedzīvojiet...", un pie kā tas noveda ?
Vai tagad būtu jādzied : "bez naida nedzīvojiet" ?

Piparkuka  Plosās ta plosās- visas emocijas. Tikai ne- naids!
Kur vispār kas tāds var rasties?!:( Tikai ne pret to, kas tev ir paticis!
Paplosās un viss. Tāpat tu taču to cilvēku mīlēji, tāpat bija forši, tāpat bija super un daudz kas skaists, aizraujošs, interesants, kas tik vien nebija. Kāds gan varētu būt naids?!:)
Pēc gadiem vispār ir tikai jaukas atmiņas par visu, kas ar tevi noticis un vari tikai būt priecīgs, ka tik daudz!...

Danaja  Naids rodas no aizvainojuma, nevis no mīlestības.

av2  nee.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu