Ko jaunas meitenes meklē onkuļos? Iedvesmojoties no iepriekšējās tēmas

Pastāstīšu savu pēdējā laika sāpi - mans spriganais 10 gadus jaunākais precinieks vienā dienā pazuda un pēc tam izrādās viņam ir attiecības ar 17gadīgu, taisās precēt! Ja tā ņem atšķirība tomēr 17 gadi. Nav par traku? Būtu 5 gadus jaunāka, nu ok.
Otrs vecs paziņa - onkuls pāri 50 ar alus vēderu, bagāts, agrāk meitenes mainīja katru mēnesi, nu totāls ķēms. Tagad atradis vienu jau vairākus gadus - izksatās uz 17, cik gadu nezinu. Meitukam ne krūtis, ne kosmētiku lieto, ne īpaši smuka, bet toties jauna. Tagad pilns internets ar viņu kopbildēm tā un šitā, gultā un peldkostīmā, arī dārgos restorānos. Nu tā šķērmi.... Man tomēr maksimums 10 gadi vecāks vīrietis, nu vairāk nē.

arikot  Torpedo (C): "te ir sapulcējušās sievietes, kuras nespēj mīlēt"

Kā tad, es ar´ tā domāju. Ne salīdzināt nevar ar nobriedušiem kungiem, kuriem MĪLESTĪBA až stāvus gaisā ceļas, kad skārnī jauns gaļas pievedums.
:)

DanaL  Ja ņemam par piemēru nesenos notikumus viena no Latvijas bagātāko vīriešu (tagad jau nelaiķa) dzīvē, tad es domāju, ka viss OK: vīrietim kāds laimīgāks gads un ātra un skaista nāve, atraitnei skaista un nodrošināta nākotne.
Kāpēc gan ne?

Nerons  Salijtant!
Nekļūsti smieklīga! Kāds reāls 30 gadnieks un vēl naudīgs varētu būt Furnitūras gūltā?
Nu te jau kaķim jāsmejas!

sangukuLV  Tad nu gan parseigums!:D:D
Lai kas jus ari buutu,pastastishu noslepumu...ir sievietes,kas virieshos meklee naudu un vieglu dzivi. Sava veida vecakas profesijas parsaves,izmet savu buutibu meslaine un guli ar jebkuru,kam ir nauda.

neko  Un par to visu brīnās sievietes, kas blakus tēmas apgalvo ka iekārojamākais vīrietī esot parāts, harisma utt? :)

Tessa  nedomaju, ka izveloties jaunaku (stipri) partneri dziivei, ne seskam, tieshi prats ir noteicoshais.
pie vainas bus 1.berniibas shaizes;2.aprekjins (no abam pusem un ta nav tikai nauda); 3.noteiktas novirzes.
par sesku neko neteikshu, gadas visadi. bet kopa saieshanai, nu, tas ir labs materials petiijumiem :)

fargo  vecāks vīrs - jaunāka sieva ir dabiski. tas, pirmkārt. kāpēc? no vīra puses nāk nodrošinājums un stabilitāte, no sievas puses nāk jaunība un veselība, lai dzemdētu bērnus. un viņa to var darīt daudz un ilgi.
otrādi, gan nav nekas dabiski, bet ir pret-dabiski. jo tīneidžers vīrs ir pliks savos 17, bet pusmūža sieva ir vai ar saviem bērniem vai arī ir jautājums, kāpēc to 40-45 gados nav. un pat ja mēģina, dzemdēšana šai vecumā iet tikai uz leju(maigi sakot).
vecāks vīrs - jauna(-āka) sieva ne jau par velti ir bijis visizplatītākais ģimenes modelis. tas ir vislabākais izdzīvošanai. praktiski to garantēja.
17 gadu starpība? vīram 40, sievai 23. neredzu problēmu. bet otrādi gan.

kas attiecas uz morālo pusi, tad par to tēmā netiek jautāts.

Cerinju_Peeteris  ..aatri paarskrien visiem komentaariem .. mnprt ar retiem iznjeemumiem [nesauksju vaardaa bet IR] sje komentee meitenes —
(1.) kas nau miileejusjas vai pat nau speejiigas .. proti lielaa meeraa prostitueetas jo savu daargo stakli paardod tikai par zinaamu prasiibu izpildi :)
(2.) no dziives nobijusjaas kam bail no jaunaas paaudzes konkurences un pamatoti .. jo kaa mani praktiskie lauka peetiijumi raada .. jaunmeitinjas dafigaa ir maaciijusjaas no savu Mammu pieredzes un zaagjeesjanas-viileesjans inventaaru atstaajusjas vinjaam lai dabeidz vinju teevus.. [tomeer vinju situaacija nau bezceriiga vnk galdnieciibas instrumenti un aBzoluutaas patiesiibas zinaatiiba .. jaaiesleedz tiem piemeerotaa vietaa [sjkjuunii] un kaut mazliet jaapanjem no saviem beerniem mazbeerniem speeju briiniities un nezinaat][labais piemeers no piedziivotaa .. man reiz gadiijaas buut viesiibaas [es biju puutains tiinis], kur bija Anna Laacis muuzja peedeejos gados, veel sjodien atceros to vinjas acu skatienu kas paarsliideeja galdam .. tagad brieduma gados es saprotu ka vinja savos 80+ vareeja dabuut veel jebkuru viirieti kas tur bija]
(3.) Lai jums visaam veixmiigs jo iipasji privaataa dziivee jaunais gads.. mazliet veixemes mazliet fantaazijas un nekaadu sieviesju zjurnaalu padomu no 19. gs. [veeliinaa Viktoriaanisma :D]

Saara  ko jaunas meitenes meklē vecos onkuļos-neko. onkuļi paši viņas meklē (latviešu kino klasika). viens un tas pats vīrietis var pavisam citādi izpildīties attiecībā pret vecāku sievu (ieklapēt), vienaudzi (atstāt šosejas vidū un aizlaisties) un pret jaunu beibi (izgriezt maciņu uz otru pusi, lai tikai redzētu pievilcīgās bedrītes mīļotās vaigos). Vai mums to viņam liegt?
Ikvienam vīrietim ir tiesības mēģināt sakoļīt jaunu zaķi 18+. Ikvienam zaķim ir tiesības atsaukties papuča glāstiem. Kas mums par daļu, ja abi laimīgi?
Protams, kā ikvienās attiecībās, ir ne vien plusi, bet arī mīnusi. piemēram, meitenei nebūs tik skaistu un veselu bērnu, kādi būtu no vienaudžiem, un te jūs mani nepārliecināsiet, ja vien neuzrādīsiet pētījumu rezultātus ar tūkstošiem respondentu! Arī vīrietis var būt zināmā mērā zaudētājs. Kā jau senais latvietis teica-kā jūgsi, tā brauksi. Ja tu esi bijis tas, kurš iniciēja attiecības un uzstājās restorānā, veikalā un teātrī, tad turpini savu lomu nospēlēt skaisti līdz galam un nepilini spilvenā atminoties veco gādīgo sievu.

Julymorning  Kad biju jauna, man arī mēģināja piesieties visādi veci vīrieši.
Laikam tāpēc klusībā varu ieņirgt par tiem padzīvojušiem vīriešiem, kas plijās virsū gados jaunām sievietēm. Tur širmis dažiem padzīvojušiem var aizbraku riktīgi pa fāzēm... Atceros vienu tādu, kam širmis bija galīgi aizvēries... Sekoja viņš... viņam vajadzēja zināt pilnīgi visu... fuj... ;)

draboss  Šādi gadījumi ir reti izņēmumi un tās "meklētājas" ir skaidri nodefinējušas prasības.

minnijai  Nekad neaizmirsīšu (es vakarskolā beidzu vidusskolu, jo to bija visērtāk savienot darbu), kā manas 2 klasesbiedrenes (meitenes no bērnu nama) 18-19 g.v tusējās ar 40- 50 gadīgiem vīriešiem- pie kam kādiem 4 vienlaicīgi. Tie izskatījās turīgi, jautri iedzērāji... viņām patika, ka ir kāds, kurš nahaļavu piedzirda, nopērk cigaretes, un aizved uz mežiņu, vai uz apšaubāmas hoteļa numuriņu... tā, ka ir cirpēji un ir aitas.

Tessa  Cerinjpeter, viktorianju epoha bija kudiš trakaka izlaidiibas zinja par shodienu. ja jau sakam par to runat. tev ij prata nenaktu, kas toreiz notika :)
galvenais padoms sievietei no tiem pashiem zhurnaliem: paplet kajas un doma par Angliju. jo precejas tiesham ar veciem azhiem, un kas tur tikai nebija stukjets ieksha, jo azhiem vai nebija neka stavosha un arii viagras nebija. Dzimstiba strauji kritas, pat prostututas nevareja sarazhot pietiekoshi daudz angljus, speciali kljudoties.
tapec davai labak necilasim citus laikus, par kuriem tev nav ne mazakas sajegas :)
bet attaisnojumu ne visai normalam lietam vienmer var atrast. tak viss kartiiba :DD

Lilitt  Ko Tu uz tiem vecajiem skaties, ņem tak jaunāku - paskat pilns portāls ar viņiem :)))

GundegDa  Kam tas interesē? Katrs gadījums ir individuāls. Katrs dzīvo savu dzīvi kā grib. Katram ir savi iemesli

Trusis1983  I am your daddy baby :D Protams ka maks jaunajam interese,vecakajam atkal garigais lidzsvars un dzives vertibas.

igam  Dzekiem talants,ka var atrast,sievieti.

DanaL  Da reti kura 20 gados domā par lielo mīlu ar onkulīti. Tur darbojas pavisam cita kalkulācija.

vaitiesam  Ka var zinat ko un kur stukeja, viktorianju epoha?

igam  Vai tad 20 gadigas,grib sex?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu