Vai var uzbarot vīrieti?

Viss man patīk. Cilvēks interesants, ir abpusējas simpātijas... bet kad apskauju, man paliek žēl cilvēka - tieviņš -kauli un āda! Ir gan pārticība, gan iespēja izvēlēties, bet darbs skrienošs (meža inženieris), reizēm pat 10 km dienā, tad vēl medības...Jautājums: vai "labā maizē" varētu viņu uzbarot vismaz 10 kg klāt??

magnija  ar ēdienu neuzbarisi, kas ir pēc dabas caurbiris-tāds arī paliek, bet to var labot ar sportu, respektīvi musīšu treniņš

Reasons  Piepīte, brauc uz Latviju, mani nevajag uzbarot, varēsi tievināt:)

Viirietis_V  -ja mani kāda pojene sagribētu resnāku pataisīt uzbarojot-es šo ar sūdainu koku noslānītu un lepni aizejot pār plecu uzšpļautu uz viņu...:D

elis  Pirms pieskaries viņam uzvelc dūraiņus ar poralona polsterējumu, un bus ok.
Es vienmēr brīnos kā mīlējas tie kurriem tie lielie vēdere un lai čibriku redzētu vajag spoguli.

harmonija50  Labā maizē un ar mīlestību,dabūsi klāt arī 50 kg.,pārbaudīts

VECA_PIEPE  uz to 15:04
Ar Piepi te sakars ir mazs,...ja nu vienīgi tāds, ka Piepim arī patīk vīrieši, kuri nav padusē pašaujami- ir man tāds netikums.:D

eksim_braalis  Reizēm sieviešu stulbums liek pabrīnīties.
Autore, kā noprotams, ka līdz šim tas vīrieC badu nav cietis, t.i., ēdis, cik gribējis. Kādēļ gan viņam pēkšņi būtu jāsāk ēst vairāk? Nu sacepsi lielāku bļodu ar kotletēm, domā - voņš vairāk apēdīs kā līdz šim?
Sargies no savām vēlmēm, ja nu piepildās... Uzaudzēs tas vīrieC tos 10 kg, un tev viņš vairs nepatiks, un varbūt pat citu iemeslu dēļ.

edding  oj oj, kad 1 mērkaķis te pieprasa slaidas un jaunas, tad neviens nesašūt, bet ja sieviete grib bišķi apaļīgāku, uzreiz klūp virsū.

sangukuLV  Padalishos ar savu pieredzi. Sveeru 75kg... godigi sakot,pie mana auguma tas ir maz. Tad nu uzstadiju sev merki pienemties svara par 10kg.
Ideja kaa tada,tik vien kaa,lai vasaraa nebutu kauns T krekla uz ielas paradities.
Sakuma bij gruti pienemties svaraa,kamer atradu,formulu uz cik edienreizem un daudzumu reage mans kermenis. Noskaidroju,ka manaa gadijumaa,man der retakas edienreizes,bet kartigi paest.
Lai neizplustu taukos,paraleli saku cilat hanteles un vingrinajumus vederpressei,kaa ari citus vingrinajumus.
Nepateikshu tieshi cik meneshus man tas prasija,bet vairak,kaa gada laika sasniedzu savu merki. Nu jau vairakus gadus taa ari turu savus 85-86kg.
Domaju,ja gribetu,varetu ari vel 10kg uzmest. :)

Edg  Par to izeju 13:05...viņam patīk mani apaļumi...:D

Es teiktu - tad ņem ciet un negudro te visādu fufeli, citādi kādu pārtaisot paliksi vispār bešā. Bet ja pati esi resna un šis tievs, tad kaut kāds vidējais aritmētiskais būs visai optimāls :D
Kā tautā mēdz sacīt - pretpoli pievelkas.

piparbecinja  Apaļígáki ir kútrāki. Nedari muļķības.

adamsone  Grabošie kauli ir diezgan šausmīgi. Kā atceros vienu, kuram apakšstilbs kā mana roka, kā ieraudzīju, až sirC asiņot sāka.... Kā ar tik tievām kājelēm maz var pastaigāt.
Un tad vēl viņi saka, ka esot sportiski. Kā tad, muskuļu naff gandrīz nemaz, kur tur sportiskums. Cigarešu un roltona diēta.
Tā ka saprotu tevi. Baro droši, katra sieviete ir pelnījusi to, ko viņa grib un ko viņai vajag.

Laimnese  Mans vīrs arī bija tievs, bet es nekad neiedomājos, ka man viņu vajadzētu nobarot, jo es viņu mīlēju...viņš varēja ēst, ko grib un nepieņemties svarā....
Un par laimes nesēju, Tev varu teikt, ka saviem bērniem un mazbērniem, es tiešām esmu laimes nesēja....es viņus visus ļoti mīlu un lutinu...
Un interesanti, ko Tavs draugs saka par to, ka Tu te apspried viņa nobarošanas plānu?

Edgars37  Pajauc edienam klat steroidus.

vaitiesam  Muskuļu masu var uzaudzēt arī bez ķīmijas, tas tā, dažu komentējošie dundugu zināšanai.

av2  Tavos ta gados....ir tik svariigi viiriessa +/- 10 kg? Ej aarstteejies...;(

Vanesa15  Pēc fizioloģijas, muskuļu masa ātrāk noēd taukus. Plikus taukus bez muskuļu masas nodzīt grūti. Tātad, lai tauciņi krātos, fiziska slodze neder.

lefkoja  Sievietei 80kg. Ak un vai! Mamuts.Tauku muca. Izlaista miesa.

Deisa  Ir slaidie tipi, kurus nevar. Arī muskuļi viņiem ir stiegraini - bez speciālajiem kačoku uztura bagātinātājiem arī ar visu fizisko slodzi un bagātīgo pārtiku nekādas lielās masas tur nav. Ja ko var uzaudzēt, tad riepu, bet vai tas būs smukāk? Nu nē. Tad jau labāk pati pie psihologa aizej un tiec ar savu svara aizspriedumu galā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu