Nereala iepazisanas procedura

Izteikshu saapi savu.domaaju daudziem viirieshiem taa bijis..iepaziities seit nereaali.paskaidroshu..visas sarunas loti saraustiitas.nu nevar normaali komuniceet ja cilveks ieskrien uz desmi minuuteem.triis cetras veestules un pazuud.var jau saprast darbs.tad vel kadas dariisanas..un tad redzot to niku online ne es ne taa sieviete pat neatceras neko.respektiivi sanaak te daudzaam rakstiit.bet liidz galam nu nekaadi..es saaku domaat ka vairumam sievieshu reaali nemaz nevajag iepaziities.vienkaarshi pietiek ar to ka vinai raksta.pakoteet kaa saka..un veel viena lieta ko noveeroju.briivas sievietes te loti strikti uzstaaj uz nopietno.ka jabuut briivam nesmeket utt..respektiivi reaalaa dziivee sex pietiek.ar kaadu joleegi vai jaiminju vai preceetu..seit naak mekleet kursh precees....tas nav joks.esmu aizdomaajies par to..varat smieties..bet ceru uz konstruktiiviem viedokliem

kokote  Necitēšu Tevis sūtītās ziņas, bet tās nu galīgi neradīja iespaidu, ka reāli vēlies iepazīties un neradīja priekšstatu par Tevi kā adekvātu cilvēku. Īpaši Tava "atvadu" ziņa-tik prasti tipiska šeit šāda tipa personāžam. Tā ka nav ko gaudot pret mēnesi. Ja citām raksti līdzīgi, tad patiesu ziņkāri izraisītu tā, kura reāli gribētu ar Tevi iepazīties un satikties.

Tessa  cilveks ir uzcepis svaigu kreiso niku un apliek sievietes.
nez kapec aizmirst atpskatiities spogulii. ka tur saka, нечего на зеркало пенять, коли рожа крива. un davai, damas, piekritam, ka tadiem mes visas esam pornhuba.
nu, lai vinjam nav no ka izveleties :DD

edding  Ja nemāk rakstīt, tad ko tur turpināt, ne garumzīmju, ne pareizu burtu, kļūda kļūdas galā. Bet kādas prasības, viņam vajag jaunu, slaidu. Toties pašam skaistulim bildes nav, protams.
Anketa svaiga, nez pa kuru laiku paspēji secinājumus izdarīt.
Tām, kuras ņemas pa PA, parasti raksta tikai tie, kuri paši te ņemas. Tikai lai papļurkšķētu. Ja kāda reāli grib iepazīties, viņai ir cita anketa, seksīga kāju bilde, parasti zagta.
Piekrītu Miķelienei, prieks ka vēl vismaz dažas neuzķeras uz šiem iedomīgajiem, patiesībā nekādiem, vīrišķiem.

Laapsta_aciis  Hmm, parasti jau vīrieši ir tie, kuriem fiksi vajag randiņu un neko vairāk par trīsvārdu teikumiem negrib rakstīt, vēl pārmet, ka gari jāraksta un nekādas jēgas nebūšot tāpat, tik vien kā pārpūle. :D

Rouzita  Tāpat tam auto bija problēmas :D Jaunu jāpērk !!
Bet salidzinat cilvēku ar priekšmetu ir pilnigi aplam. Tu prieksmetu iegadājies un lieto pēc savas saprašanas. Otru cilvēku lietot nevar, ar otru ir jāveido attiecibas. Un izklausās/lasās, ka tas Tev rada problemas- reķināties ar otru, cienīt otru.

fargo  "Atklaashu nosleepumu mazu..es varu redzeet ip adreses..no kuras raksta.tie protams cipari tik.bet ievadot analizatoraa redzu..ka shii adrese ir arii visos gribu...seksam draiskajiem utt"

patiesi?

Laapsta_aciis  sledzis
(c) "...bet ja sieviete apaljiiga..ap piecdesmit..nu neviens viirietis neizraadiius interesi reaalu.uzrakstjit jaa..bet nekad neraadiss taadu sievieti radiem draugiem utt..."

Neesmu tieva, neesmu jauna, bet, piedod, arī es atlasu vēstules, uz kurām gribas atbildēt un uz kurām ne. Un neslēpju ne savus kg, ne gadus. Un mani aicina uz randiņiem tā, ka lielākoties nākas atteikt, jo nav man tik daudz laika.
Mans ieteikums - ja meklē modeli, kuru atrādīt draugeiem, radiem, kaimiņiem, tad tā ar izsludini - konkursu uz pārādes draudzenes vietu, nosakai konkrētus parametrus un prasības.

edding  Pēc kļūdām man šķiet, ka tas ir tas cietumnieks, kurš te nesen bija nosaucis vārdus uzvārdus, kuras viņu, nabadziņu, apbižojušas aš tā, ka šam bijusi policiju palīgā jāsauc. Tiesa, tam bija 10 gadu vairāk. Moš jaunāks palicis.
Ja maldos, lūdzu atvainot, bet tās kļūdas un rakstības stils nu dikti atgādina.Dikti.

piladzoga  nu gan sadomājies..nez kur es liktu smēķējošu,precētu un ar problēmām :DD

neko  "Atklaashu nosleepumu mazu..es varu redzeet ip adreses."

Atklāšu vēl briesmīgāku noslēpumu, publiskās ip priekš vidusmēra cilvēka ir koplietošanas un tikai retie lieto vienu, konkrētu savu adresi (jo tas ir maksas pakalpojums). Attiecīgi visa tā tava statistika pilnīgi neko nenozīmē. Vari tiki pārliecināties, ka kafejnīcā x caur bezmaksas wifi cilvēki apmeklē visdažādākās lapas vai uzņēmuma y darbiniekiem ir tik pat plašs vēlmju un interešu loks.

Liga2  tad jau tu tads bistamais tips izseko citu IP adreses. ja ka tu saki velies satikt slaidu,skaistu,svaigu jauku sievieti tad kada tev starpiba kura saita vina vel ir registrejusies? domaju ka tev to skisto sirds draudzeni varbut vajag meklet kaut kur citur.

Aukstums  Tiešām 46 gadi????? Reāli sasmējos...
Tev tak ar pašam drīz 50...un, cik zinu, 50 vēl dzīve nebeidzas...bet sāpe smieklīga, sieviete ,pēc tavas izstalkotās ip adreses kautkur nokniebjās, bet tas neesi tu...aiaiaiii...tāpēc sāp, ja???

Torpedo  Abstrahējoties no autoa personas, jāsaka, ka iepazīties ar sievietēm un izveidot ar viņām attiecības ir ļoti grūti. Tā ir cita pasaule - melu, izlikšanās un tēlošanas pasaule. Un ja nebūsi eksperts tajā jomā, tad nekas nesanāks. Nu, lāb, es cenšos iepasīties ar galīgi manai latiņai neatbilstošām sievietēm. Bet nu tomēr - ir visas Liepājas pludmales smiltis jāpārsijā, lai atrastu tajās to zelta graudu. Un lai beigās konstatētu, ka tā tur nemaz nav

Rouzita  iepasities - :D :D

mila  ccmoo.

ieva03  Lai sameklētu to zelta graudu,pašam arī kaut kas jādara,un jābūt pašam arī līmenī.Jūtu,ka šeit prasības vīriešiem ļoti augstas,un kā ar jums pašiem?????

Saara  nu ir viens tāds deģenerāts, bērns pūrā, genofonds pusmūža mutāciju skarts, naudas maks uz piekaramo atslēgu
prasa, kādu pantiņu jāskaita, lai tās "resnās, stulbās, neveiksminieces" atjēgtos paplest kājas.
Protams, atrodams oho jau gadus 15. Bailes iedomāties, kas notiks, kad sievai pacietība beigsies. Žēl cilvēka tomēr.

Piparkuka  Kas ieinteresē ar savu domu, saviem prātojumiem, ar to sarakste neapstājas un satiekas un....viss notiek.
Anketā vajadzētu vairāk informācijas. Un patiešām būt ieinteresētam kādā no sievietēm. Domāju, viss var notikt!

zebs  Man kāda sieviete reiz tieši pateica - čīkstuļi nevienu neinteresē. Pārējo secini pats, pārlasot sevis rakstīto.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu