Mīlestība

Palasijos te visādas vārsmas par kaut kādu mīlestību.
Nu tad gudrinieki izstāstiet kastas par zvēru ir?
Kaut gan man ir savs viedoklis šajā sakarā, bet interesanti uzzināt OHO iemītnieku domas paršo te

solvitas  Mīlestība ir tā aita, kuras autoram pa gariem ziemas vakariem pietrūkstoties, lai gan viņam esot gan māja, gan mašīnas un mīļākās. Redzi gan tā tava māja, gan mašīnas, gan mīļākās prasa resursu un kad tu ieliec to resursu, tad māja pasargā tevi no sliktiem laikapstākļiem, mašīna nogādā no punkta a uz punktu b, bet mīļākas dod seksuālu apmierinājumu, bet sirdī ir tukšums, jo tev nav aitas. Būtu aita tā dotu vilnu, varētu adīt zeķes bērniņiem pa gariem ziemas vakariem un sirdī ienāktu miers.

Epifanija  kas tas par klaunu? :D ..šeit nav pat vērts pērles birdināt par tik augstākām matērijām un galvenais, ka pats jūtās ekselence, traģiski!

Piparkuka  Tās ir naizgaistošas jūtas pret kādu. Ļoti siltas. Dažreiz ļoti sāpīgas. Vienmēr- burvīgas. Lai arī kur tas cilvēks būtu, lai arī ko vi;n;s darītu- šīs j;utas neizgaist. Varbūt tās paliek pagātnē taču nekad neizgaist.
Liela mīlestība.
Ja nezini, kas tas ir- nu neko. Nav lemts.

jurks  Dokumentālā filma būs tas īstais pasaules izzināshanas veids! Arī par daudzām nodarbēm , kas saistītas ar mīlas tēmu arī ir loti izskaidrojoshas flmas!! Tev ir pareizā pozīcija- vērotājs ar savu dokumentāli pamatotu spriedumu!! Noteikti tam ir savs racionāls grauds!!

Regija  Uzkarsušas asinis pēc danča ar svešinieku piektdienas klubiņā-tā nav mīlestība, tikai kaut kas ļoti līdzīgs. Mīlestība apciemo cilvēku 1 reiz vai-būsim žēlīgi-2 reiz dzīvē, ja pirmās mīlestības objekts izrādījies...jauks, taču malduguns.

KiManO4  Saviem vārdiem nemācēšu tik labi, bet šis taksts atspoguļo manas domas:

Mīlestība ir nevis tas, ko jūs atrodat, bet tas, ko jūs izvēlaties.

Iemīlēties, mīlēt, mīlēt mūžīgi – tie ir atsevišķi stāvokļi, taču tie nav atdalāmi viens no otra. Katrs no šiem etapiem īstai mīlestībai ir nepieciešams. Ja atņemsim kādu no šiem posmiem šajā vienādojumā, tad rezultātā tā vairs nebūs mīlestība. Šeit arī ir problēma. Kāpēc vienas attiecības jau no paša sākuma ir lemtas neveiksmei, kamēr citas ilgst ļoti ilgi? Kāpēc dažas attiecības vispār nekad nebeidzas? Es teiktu, ka cilvēki vienkārši nesaprot katra mīlestības etapa svarīgumu. Jums ir jāiemīlas, lai mīlētu, un jums ir jāmīl, lai pilnībā veltītu savu mīlestību vienam cilvēkam uz visiem laikiem. Tā ir dabiska notikumu secība, un tā būs vienmēr.

Lielākā daļa cilvēku tic, ka mīlestība ir jāatrod. Es nepiekrītu. Ir jāatrod kāds, kas ir mīlestības cienīgs. Taču pašu mīlestību meklēt nevajag. Jo tā neeksistē pat tad, kad jūs sastopat sava mūža mīlestību. Tā atnāk vēlāk. Ir vajadzīgs laiks, lai to attīstītu, nostiprinātu un saglabātu. Mīlestība neatnāk viegli. Un tieši ticība tam, ka mīlestībai ir jābūt bez piepūles, arī salauž cilvēkiem sirdis. Tieši tāpēc izjūk laulības un attiecības. Tieši tāpēc daži zaudē ticību mīlestībai.

Galu galā mīlestība ir lēmums. Jums ir apzināti jāpieņem lēmums, ka jūs mīlat šo konkrēto cilvēku, un jums šis lēmums ir jāpieņem līdz jūsu kopdzīves galam. Mīlestība nav tas, ko atrodat, bet tas, ko jūs izvēlaties. Un es varu to pierādīt.

1. etaps: kad jūs iemīlaties

Reti notiek tā, ka iemīlamies un paši to nepamanām. Tā tomēr nav Amora bulta, kura negaidīti ietriecas sirdī. Parasti daudz domājam par cilvēku, par to, ko nozīmē viņa raidītie signāli, vārdi, žesti, un attiecīgi mēs pieņemam lēmumu ļaut sev iemīlēties šajā cilvēkā.

2. etaps: kad jūs mīlat

Mīlestība sākas, kad pāriet eiforija no pirmā etapa – iemīlēšanās. Jūs aizvien domājat

KiManO4  2. etaps: kad jūs mīlat

Mīlestība sākas, kad pāriet eiforija no pirmā etapa – iemīlēšanās. Jūs aizvien domājat par cilvēku, rūpējaties par viņu, visu laiku vēlaties būt kopā ar viņu. Taču jūtu intensitāte vairs nav tik spēcīga. Šīs psiholoģiskās un hormonālās pārmaiņas arī ir tās, kas cilvēkus biedē. Daudzi sāk šaubīties par savām jūtām. Viņi domā: vai esmu kopā ar pareizo cilvēku, vai šī ir īsta mīlestība? Un tad jūs nolemjat – turpināt vai ne? Attiecīgi, mīlestība atkal ir izvēle.

3. etaps: kad jūsu mīlestība ilgst daudzus gadus

Šajā posmā jau paši saprotat, ka mīlestība ir izvēle. Esat izgājuši cauri daudz kam, bet esat nolēmuši palikt kopā. Ja nebūtu šīs jūsu izvēles un attiecīgās rīcības, tad nebūtu arī nekādas mīlestības.

**

Mūs māca, ka mīlestībai ir jāatvieglo mūsu dzīve. Ka ir vienkārši jāatrod piemērots cilvēks un atnāks laime. Tā arī ir galvenā problēma. Ja mūs mācītu, ka mīlestībā ir jāiegulda pūliņi, ka tā pieprasa apzinātu centību un uzticību, tad mūsu sirdis tik bieži nebūtu salauztas. Kamēr paši nenolemsiet mīlēt, kamēr neizvēlēsieties mīlestību, jūs nekad nebūsiet laimīgi.

Saara  Daiļdiršanas un demagoģijas augstākā pilotāža ir pēc uzkāršanās kaklā nemīlamai rentablai partijai līdz mūža beigām tomēr turpināt kompostrēt smadzenes un jaukt ārā attiecības tai, kuru jūs būtu izvēlējušies, ja tā būtu bijusi rentabla partija.
ņemiet taču lāpstu, slotu, hanteles vai kaut vai Kantu
bet nesēdiet te...

senga  Viņa pastāv...bet ir kā vējš,jūtam viņu,bet nekādos rāmjos to ielikt nevar.Katram viņa ir savādāka.

Vanesa15  Daudzi te jauc iekāri ar mīlestību.
Mīlestība ir tad, kad dažreiz gribās viņu nosist, bet tai pat laikā miegā apsedz siltāk, lai nenosalst. Kad reizēm izbesī līdz vājprātam un sastrīdās, bet tai pat laikā esi gatavs atdot savu nieri, lai tikai otrs dzīvotu. Un klusībā pateicies Dievam par to, ka viņš ir.

Bet taisnība, ne visiem tas lemts.

Aukstums  ja izjūti kaut ko pret saviem bērniem, pret vecākiem, it sevišķi māti, tad nojaut, kas tas ir.

Tinte   ” Tipisks sociopāts citus cilvēkus uzskata par stulbiem idiotiem, kurus bez žēlastības jāizmanto, un visi līdzekļi šim mērķim ir labi“.
Un, ja kāds kaut ko pārmetīs, vienmēr atradīs, kā novelt vainu uz citiem, nekad neatzīs, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā, un, saprotams, neies ārstēties. Sociopātiem un psihopātiem ir savi likumi, ne citu.  Viņi nenokaunēsies un nespēj būt kautrīgi – izņemot tad, ja to notēlo, ar nolūku kādam iepatikties. Viņi uzskata, ka nekad nekļūdās. Tāpēc jāuzmanās – ja manāms, ka kādu  ļoti sadusmo citu norādes un tas, ja kāds kaut ko zina labāk par viņu.

Tie, kuri nezin, kas ir mīlestība, visticamāk ir psihopāti vai sociopāti.

kosrem  Mīlestība ir apzīmējuma vārds jūtām. Ja ir savstarpēja saticība, cieņa, rūpes par otru, tad to varam saukt par mīlestību. Citādi,- tukša skaņa.

elis  ja sievietei ir 3 izmēra krūtis bet tu tik un tā skaties viņai acīs - tā ir mīlestība

furnitura  Kad par kādu domā naktīs un ieraugot ļimst celīši, tad saka, ka mīl tā mīl. Bet te oho ikviens zina, ka tā nav īsta mīlestība. Tā ir tikai tāda egoistiska iekāre un izvirtība, un vispār nevajadzīga. Īstā mīlestība ir tā, ka ļauj mīļotajam darīt visu, arī staigāt apkārt pie citām, un nekāda greizsirdība nerodas, bet priecājie, ka viņam ir bijis labs seksiņš ar citām dāmām, un tik un tā visu atdodi tam mīļotajām līdz pēdējai vīlei. A citādi - vispār nav ko muti virināt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu