Vai mīlestību un seksu var jaukt kopā ar fekālijām?

Mans uzskats, ja cilvēkam pilnai laimei vajag fekālijas, tas liecina par kādu perversu garīgu novirzi.Bet ir jau dāmas kas domā savādāk, ka ja mīl tad iespējams ir VISS.
.man pat ļoti patīk vīrieši ar fantāzijām. Mīlestībā ir iespējams VISS. ir tikai jāgrib to visu kaut tikai pamēģināt. Viss ir runājams, ja vienam no pāra rodas ideja, atliek kopistiski tikai izdomāt abiem piemērotāko veidu kā to īstenot. Galvenais, lai abiem nebūtu vienalga, bet ka abiem būtu savas idejas un fantāzijas. Tas satuvina. Lai arī kādas tās būtu.C)
Protams, ir daudz vieglāk izlikties, ka tavai otrai pusei kārojas tikai to, pie kā tu esi pieradusi. Viņu var darīt laimīgu tikai tevi padarot laimīgu.

Realitātē jebkuras attiecības ir došanas un ņemšanas padaeīšana. Priekos un bēdās.
Ja manai otrai pusei, kuru es mīlētu no visas sirds, iešautos prātā ideja, kuru es nespētu pamēģināt piepildīt, tādu vai savādāku iemeslu dēļ- es sameklētu, kādu kas to var izdarīt. Kaut par naudu. Un uzdāvinātu kādos svētkos. Tāds būtu risinājums... Un tad no otras puses būtu atkarīgs, vai to vēlas piepildīt vai tomēr nē.C)
Te kādas dāmas komentāri, kas pēc uzrakstītā kā saprotams vai nu pati gatava to fekāliju apēst, ja tas izredzēto dara laimīgu vai nu kādu nopirkt kas to apēd.Tad nu jājautā vai tiešām mīlestībā ir iespējams VISS??

VECA_PIEPE  Tā aizpērnā kūla vairs nav laba. Nekā svaigāka Tev nav ar ko sapīpēties?

VECA_PIEPE  samalis, pārdon me!,...es tikai tagadiņ izlasīju Tavu komentu- izrādās, ka mēs vienādi to pelējumu dūmos saoduši! :D

minnijai  Bumpene- greizi vai taisni mani uzskati, bet vai tiešām tie ir tēmas pieteikuma vērti. Tā, ir, kad vīrietis nav ne acu kaktiņā redzēts, un tad nekas cits neatliek kā pašai izdomāt savas psoholoģiskās problēmas.
Atradusies, kas man norādīs kas ir aktuāli, kas nē. Veca grezele, nekas vairāk.

minnijai  Bumpene- Aha, gan tavā palātā visi tic tev uz vārda.
Man tikai liekas, ka tev to zāļu devu atkal vajag palielināt. Laikam masa lielāka palikusi, tad nu vecā deva vairs neiedarbojas.
Uz slimiem parasti neapvainojas- tā kā viss skaidrs :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu