Sievietes pienākumi pret vīrieti, esot attiecībās?

Visas mēs ļoti labi zinām, kādi pienākumi attiecībās vīriešiem ir pret mums - finanses, drošība... Bet, ja pajautā, ko viņi gaida no mums, tad nemaz tā īsti nezinām... Kuri tad ir tie sievietes pienākumi, lai nepārkāptu pāri robežai un nesāktu pildīt arī tos, kuri būtu jāpilda vīrietim un saglabātos harmoniskas, divu cilvēku veidotas attiecības?

Korinna  Izliekas!
Bet tu, Epitāfij, malacis- uzdevi jautājumu, un neviens vīrietis tā arī neko konkrētu nevar pateikt!
Atbalstīt, pieņemt... un viss?!

neko  "neviens vīrietis tā arī neko konkrētu nevar pateikt!"

Kāpēc tad nevar, var. Vienkārši reālisti esot neviens no tā vājā dzimuma neko īpaši negaida:) Pārāk lielas ziepes netaisīs - tad jau ir labi:)

dzozefinaups  22.04 Tas vards-klausa,ir nevieta, Ir feini,ja virietis ir tik specigs,gan morali,gan fiziska-ka sieviete aiz vina kaa aiz sienas...un tad nav jaklausa,bet viss notiek pats no sevis.Mana pieredze-man nekad nevajadzeja apstridet viriesa lemumus,jo tie vienmer likas vieta,un pareizi,-un ne tapec,ka esmu aita,un nav savu domu,bet tapec,ka,domas sakrita,un bija milestiba,parlieciba.Virietis vienmer noteica toni-un uzsvaru-ejam,braucam,perkam,tev vajag,es izdarisu. Man atlika but sievietei-kas ar prieku darija sieviesu darbus un biju drosa itvisaa! Taipasa laika manaa biznesina vins nelida-vienigi-atbalstija,un palidzeja,ja to paludzu.... Manuprat-ja starp cilvekiem ir saskana-sadi jautajumi nemaz nerodas! nevienam neviens nepieder,un nav jaklausa! nav pienakumu!-ir tikai dziive,kura sagada prieku! :)

av2  Ja abi straadaajam algotu darbu arii, tad maajas abiem esot...."telluks" jaaskataas abiem kopaa/vienlaiciigi. Tas ir, atpuussamies kopaa, straadaajam kopaa. Jo, nu... nav forssi, ja viens "skataas telluku", otrs dara maajas darbus.Tas var aatri radiit probleemas maajas. Un maajaas, kaa zinaams, vienmeer ir ko dariit , ja kas.
Un, nu taas , kas raksta te , ka dreebes mazgaat ir tikai "samest , un nospiest pogu" , nu...passas ta zinaat, ka ir veel ssaadas taadas darbiibas ar to , kaa gludinaassan, salikssna pa plauktiniem, dazzreiz arii kas jaapielabo. Un taa ir ar jebkuru darbinnu , maajas.
Vissu var dariit pa roku galam , un var izdariit perfekti.
Bet nu, tikai mans viedoklis.

Geisha  Fargo! Nevajag mūsu sievietes te saukāt par pasaules salašņām. Nevajag. Lai to mūža pensiju saņemtu tas vācu kungs vismaz 5 gadi ir jāčubina, jāaplaiza, jābužina un citādi jāapmierina. Ja ir likums kurš paredz sievietei saņemt pēc vīra nāves piemaksu par apgādnieka zaudējumu tad kāpēc gan no tā atteikties? Kā vārdā? Jūs Latvijas vīrieši tāpat tiekat loloti, čubināti, lutināti, lielīti un citādi nesti baltos cimdos uz pjedestāla. Un ko mūsu sieviete pretī saņem? Nievas un nicinājumu. Labākā gadījumā bērnu kuru viņai ir tiesības audzināt vienai. Mēs jums esam par prostām? Nu tad ļaujiet un mēs iesim pie tiem kuri mūs novērtēs. Nekā personīga.

VAZ07  Musdienas sievam ir tikai tiesibas ,pienakumi ja nu kadam viram izdodas iestastit savejai ka vinai ir ari tadi, tad tie vinai ari ir!

pawermen  Nezinu, ko viriesi gaida no mums, bet noverots, ka virietim patik justies svarigam:)
Lai jau ta butu. Atljauj but viram par gimenes galvu, bet pashai samierinaties ar kakla lomu.
Kakls tachu groza galvu pec sava prata:)
Tieshi par pienakumiem, katra majokli tachu sava atmosfera. Galvenais, neparmest, tu to, un es shito..
Es, personigi, reti gatavoju edienu. Bet, kam te interese, ko es daru...
Domaju, ka partnereim vajadzigs Ari savs brivais laiks un nodarboshanas ar saviem valjaspriekiem. Tad, pienakumi nevienam neliksies uzspiesti.

Deisa  Būt iekārojamai un gribošai paralēli visam citam, kas nu kurai pašai liekas pa māju darāms. Ja jau sievietes pieprasa vīrietim būt pelnītājam, tad ir tikai adekvāti, ja vīrietis pieprasa pretī sev ko tikpat svarīgu.

Trusis1983  Naudas lietas atsta musu zina.Mes gaidam milestibu majas,nevis nervu grauzeju,kurs pikst pa garlaicibu.

elis  https://www.youtube.com/watch?v=Pb5vSjr09LY

Uģis Kuģis lekcija "Vīrieša un sievietes pienākumi."

Loyd  Sievietei- būt Sievietei, šī vārda vislabākajā nozīmē.....!
Mūsdienās daudzas dāmas(ne visas, protams), diemžēl, uzvedas pārāk ,,veciski,,.

mairita1971  Nezinu,varbūt man vecmodīgs uzskats,bet sievietei tomēr jāatrodas solīti aiz vīrieša,un tik mazliet jāpieskaras,ja solītis samiksējas.

Pilskungs  Mīlēt un ciest - ko tad vairāk ? Ja var, protams. Vispār mairita1971 ir taisnība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu