Prasīt 25 eur. par ieeju skolas salidojumā ir ētiski?

Es neesmu sekojis šai tirgus sfērai un tāpēc esmu neizpratnē - vai tikai Juglas ģimnāzija izceļas,vai arī 25 eur ir normāla cena un citur par ieeju prasa vēl dārgāk. Un vai es varu būt drošs,ka no šiem 25 eur tiks godīgi nomaksāts PVN? Kāda ir Jūsu pieredze?

Tessa  man gan Epifanijas nav zhel. putni galva lielaki par Titaniku.
skolas gadi bija feini, labprat daudzus satiktu, tik tie pa visu pasauli ir izkaisiiti un labi, ka ir tads feisbuks.
es labprat maksatu (c) ZB šitie ar savu PVN, bet manas skolas vairs nav. eka ir, bet tur ir cits iestadiijums, ne musu skola.

Vaukskis  Es vairs iisti neatceros, cik man bija jaamaksaa par skolas salidojumu, kas bija pirms gadiem 10, kad veel bija latu laiki, bet tik dargi gan noteikti nebija un tagad jau arii cenas- visiem zinaams- kaa parasti ir augusjas. Tomeer tajaa pasaa laikaa taads salidojums cik gan biezji notiek ? Nu, ne jau biezaak kaa reizi kaados padsmit gados, vai ne ?! Tad varam izdaliit summu uz gadiem, kuros nav tada, beigaas iznaak leeti. Taa ir isepeeja atkal redzeet vecos "purnus", kurus biezji, visticaamaak, nesastopi un nesastapsi. Ja negribaas redzeet, tad nav veerts maksaat 25 eiro, kaut gan, manupraat, par taadu naudu uz labu muusdienu muuzikas koncertu biljeti superiigaa vietaa arii nenopirksi (ja nu vieniigi SS.com); ja gribaas satikties kaut vai vairaak nekaa ar vienu cilveeku no bijusjaas klases, tad gan vejag "maksaat ragaa" un doties uz salidojumu ! Gan jau to naudu izdosies "atsist atpakalj" kaut kaadaa pagaidaam veel nezinaamaa veidaa. Par nodokljiem nezinu, man pat savulaik praataa neienaaca, cik tur no taas naudas atdos VIDam, jo taapat tak visi vieteejie cilveeki, kuri- pat izkraapusji naudu valstij- izteeres to visdriizaak Latvijaa un taa atkal kaut kaadu nodoklju veidaa cirkulees. Lai jau tiek, jo pat taadi liidzeklji ar sen neredzeetus cilveeku savesjanu kaut uz dazaam stundaam kopaa ir ko veerti.

mila  sto za bomzi!!! :(((

rokons  Maza piezīme < daris>...... Ceru, KA skolā esi gājis, tāpēc brinos, KAD pienāca tas brīdis, KA savu valodu esi aizmirsis?
Bet pēc būtības - katrs prkums, ko organizātori veic, prasa arī PVN nomaksu, tāpat kā jebkurā veikalā.
Un jel kas, kas tai vakarā paredzēts, ir ar izdevumiem saistīts. Pirms dažiem gadiem bija man augstskolas fakultātes jubileja. Tur katrs 40 EUR maksāja, bet tas bija tā vērts.
3 zālēs 3 mūzikas grupas - dažādiem vecumiem piemērotas. Par pārējo nav pat jākomentē

laukroze  vajag praktizēt regulāras satikšanās ar saviem klases biedriem privāti, vismaz manējie tā dara, un šogad jau būs 40 gadi, kopš vidusskolas beigšanas, satiekamies vasarā pie viena vai otra katru gadu..:)

Laimnese  Mēs klases biedri ik pa laikam savācamies...pie kāda pirtiņā vai darba telpās...līdzi ņemam groziņus un labu garastāvokli...jautrība liela ...un nemaksā neko...

ellie  ja žēl savai skolai, tad labāk neiet un satiekaties pie tevis mājās, varēsi uzsaukt klasesbiedriem tusiņu

marmorakaraliene  Cik tu, Hustler, cigaretēs mēnesī aizlaid? aliņiem? 25 eur normāls cipars skolas salidojumam, es uz savu bij. 3.vsk (tagad 3.ģimnāzija) ik pa pieciem gadiem aizeju, i nemaz nekunkstu, ka dārgi vai naudas žēl - "salidojam" Ķīpsalas izstāžu hallē, galdiņi uzklāti, ja gribas vairāk, ņemam paši vēl groziņus, spēlē muzikanti - koncerts plus dejas. Viss notiekās. Un man vienalga, cik samaksā PVN, kaut vai vispār nemaksā, bet skola naudu patur.

Maybex  Manā skolā arī salidojumos ir jāmaksā. Arī tad, ja salidojums notiek skolas telpās. JO tās ir jāsagatavo un pēc "lidošanas" pamatīgi jātīra. Mūsu skolā šajos pasākumos ir dzīvā mūzika "aktu" zālē un disenīte sporta zālē. No šīs naudas tiek klāts galds senioriem, kuriem ir pāri 70 - viņiem nav jāmaksā un viņiem viss ir sarūpēts. Tāpat arī lielā torte tiek gādāta no šīs naudas. Tas, kas netiek izlietos, nonāk skolas atbalsta fondā un tiek izmantots pēc vajadzības.
UN ziniet, man nav žēl tās naudas. Ja būtu, tad es neietu uz salidojumu. UN žēl man ir to, kam atmiņas par skolu ir tādas....nu nekādas.

Korinna  Ai, ai, cik mēs naski citu putnus meklējot, bet savus nedzirdot!
Un kāpēc žēlot kādu, kas neiet tur, kur negribas?
Drīzāk tad tādu, kas aiziet un pēc tam nelaimīgs domā, kā ātri un ar godu nozust...)!

Saara  cc
"janisb viedoklis 2 3 Ar tiem klasesbiedriem, kas ko sasnieguši, bez salidojuma sanāk saskrieties,"
pamēģini kādreiz padraudzēties bez aprēķina, tāpat vien. varbūt mēs zaudēsim vienu feiku, kurš uz oho nāk kā uz darbu, bet sabiedrība iegūs vienu laimīgu cilvēku!
lai veicas!

Piparkuka  Tieši tā- vai nu gribās iet vai negribās. Vai nu ir skopulība vai nav.
Es uz savu pirmo skolu ar prieku ietu, uz otro- neietu.
Pirmajā angļu skolā reiz bija skaists, plašs salidojums, dažādi zināmi cilvēki (bij.skolēni) un pazīstami skolotāji piedalījās.
Otrajā bija tāds klases tusiņš, skolā, man pa fotografēšanās laiku nozaga 5 Ls, klasesbiedrene bušojās ar precētu klasesbiedru (viņa arī bija precēta))- neietu vairs un neeju.
Uz pirmo noteikti ietu:)

Saara  https://www.youtube.com/watch?v=Gk4DUI53SUQ
:

piladzoga  ak vai sklola iedeva ceļamaizi visai dzīvei un nu kundziņš ar ienākumiem 1200 eur raud par 25 eirīšiem ..kaut kā nesaprotami un dīvaini ..vēl saprastu, ja ienākumi 120eur :DD

piladzoga  SKOLA

Saara  jā, bet domāju, ka "šis kundziņš" turpat vien būtu, kur tagad arī pēc jebkuras citas skolas beigšanas. Laba āriene, spilgts intelekts, izteikti izdzīvošanas instinkti ar augsti attīstītu prasmi saost un nošarmēt vajadzīgos cilvēkus-panākumu atslēga, no dabas dota+paša izkopta, ar skolu ne mazākā sakara
to pašu skolu arī šuvējas un pārdevējas beigušas(((

vaitiesam  Nu es tāpēc arī pelnu naudu, lai pecak varētu to tralji-valji notērēt.

Piparkuka  Super video!:)))

kuks10  Jautājums ,kas būs tanī cenā..varbūt būs liels hrens +plika p..le..?!Biju vienā skolā,učens pašas bija šokā,jo direktrise pat nevarēja uzsaukt kliņģeri učukiem..atnāca bijušās učenes kā bomzenes ,tipa uz zupas virtuvi pēc zupas..DDD Kāda hrena pēc maksāt naudu skolai,tad sarunā tikšanaos ar klases biedriem citur un punkts..nav runa ,ka būtu žēl,tipa baigais patriots,lai viena skolas direktrise/ors ievilktu nāsīs,zb..pārsvarā ,kas ir draugi attiecības uztur,bet viena daļa tipa atbrauc pazīmeties ,ka baigais fraers..ak,bijušās meitenes labāk jau neredzēt,jo dzīve dara savas korekcijas..((Tā ir nostaļģija -ak,cik mēs bijam vareni vai stulbi..))

Labrador  Cik zinu , Latvijaa visi publiski pasaakaumi notiek reibumaa , fonaa skan Vladimirskij central , notiek kautinji , demoleeshanas , vandalisma akti , dedzinaashana, logos lido pudeles caur izsistajiem logiem lido salauztas meebeles. Taa kaa ar 25 eiro no kakla seku noveershanai vareetu buut stipri par maz.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu