Dāmas, vai tā skaitītos krāpšana?

Nekad neesmu apmeklējis erotiskās masāžas salonu, bet kaut reizīti tak gribētos pamēģināt.Īsti nezinu kā tur notiek tā procedūra, bet esmu dzirdējis ka plikas masierītes masē visu ķermeni, tajā skaitā arī čibriku.Tad nu domāju, vai tā skaitītos krāpšana, jo dzimumakts jau nenotiek, bet tomēr masieres plikas masē čibriku.Tāpēc gribu zināt Oho dāmu viedokļus.Ja jūsu vīrs vai draugs apmeklētu erotisko masāžu-Vai jūs to uzskatītu vai tomēr neuzskatītu par krāpšanu?

Mazaa_naarinja  Ja reiz savu sievišķi pats masētu, varbūt viņa arī tevi pati grib izmasēt? Pajautā. Naudu varbūt ietaupīsi par salona apmeklēšanu.

Tessa  vaitiesam, ar tam individualam pieejam var palikt arii bez chibrika (silti ta pabridinaja) :)

Liga2  varbut pajauta savai damai ko vina doma par tavu slepto fantaziju, man skiet ka tas ir daudz vienkarsak

Geisha  Tādus salonus tīri bieži apmeklē policija. Varbūt mums Tevi parādīs Degpunktā?

Vaukskis  Atvaino, ka es līdzīgi dažiem citiem vīriešiem iespraukšos šajā diskusijā dāmām, bet kā cilvēkam ar mazītiņu pieredzi gribu pasviest neizteiktu ideju, kā tikt vaļā no šaubām. Tā kā nezinu ģimenes stāvokli, ajadzētu izmantot vēl esošo vai sagaidīt laiku, kad noteikti būsi palicis bez "otras pusītes" un tad doties izmēgināt kaifīgās sajūtas uz tādas masāžas salonu- noteikti nevienu nekrāp/ nekrāpsi. Tāpat jau nedrīkstēsi masierei pat pieskarties, toties viņa strādās ar pēc iespējas mazkontakta funkciju. Dāmām zinātājām to jāsaprot !

papucis  Kā pats domā...

Pillerina  Viens paziņa stāstīja, kā gājis. Izmasē fiziski labi, stingri un maigi reizē no pleciem līdz kāju pirkstiem. (ar muguras un sprandas sāpēm gājis vienkārši). Beigās "saldēdiens: - ar rādītājpirkstu )protams gumijas cimds rokā) izmasē prostatu (sajūtas esot oi-oi), visbeidzot izmasē "draudziņu" līdz noslaukšanai. Salvetē. Bet - ja klients to vēlas.

Elementāri! Tā nav krāpšana, jo masierei tādi klienti līdz brošai, bez jebkādas intereses kā [ar vīrieti, jo tik daudz "pipuku" caur rokām izlaists :-)
Sieva tādu masāžu gribētu uzrīkot - nebūtu uz Rīgu jābrauc :D

Iguta  Neuzskatītu, bet man tas nepatiktu, jo kāpēc gan jāiet pie kādas, ja to pašu var dabūt mājās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu