Ciešs un gaida

Tiiko acīs iekrita Laila14 komentārs citā tēmā: "Varu pateikt tikai to,ka sievietes gaida mēnešiem,ka viņu ievēros vai uzrakstīs. Ciešs un gaida."
Tiešām tā ir?

N4Y  Pēdīgās muļķības . Man patīk , ka neraksta . Nevaru saprast - esmu ļoti slinka , lai kādam atbildētu vai arī man ir dārgs man savs laiks lai kuram katram neatbildētu . 😀

Piparkuka  Jā, gaida.
Jo, kad ir bijis, ir bijis- ir uzrakstījis. Un, kad būs, būs- uzrakstīs.

mairita1971  Varbūt kāda te atrodas cita iemesla dēļ un gaida tik viena vīrieša vēstules.

jurisb  da ko tu te sagaidīsi.....piekritīšu tiem,kas uzskata ka pašam jāraksta.nav ko gaidīt,jāņem un jāraksta,attiecas ar uz sievietēm....ja neko nedarīsi,nekā ar nebūs

Tessa  pukjei nav jaaptekale darznieks. realitate lietu kartiiba ir tada, ka ir otradi - darzniekam jarushina zeme apkart pukjei. olshuna vispar nekust ne no vietas un izvelas visašako. juras zirdzinji dejo pirms paroshanos, obligati un vienmer.
sievietei ir iekshejais speks un energjija, viirietim-arejais. un nav viirietim jaatnjem tas arejais speks un sievietei jarikojas ta, ka butu jarikojas viirietim. pareizajiem cilvekiem apvienojoties, tie speki arii apvienojas mijiedarbiiba.
tas bija tadam jurimb un liidziigiem, kuri uzskata, ka ir jabut otradi. nav jabut. jums trofeja jaizcina. grutiibas japarvar :) jabut stipriem. jabut večiem.
un jaljauj damam but vajam. tik ta darba.

magnija  jāaa jāaa... ciešam, gaidam, matus plēšam aiz bēdām un raudam spilvenos!

neko  "pukjei nav jaaptekale darznieks." nu puķes ar nevar pārmest, ja dārzniekam kas neiepatīkas un šamais vienas puķes nomaina ar citām:)

Floriana  Noteikti ir katram sava pieredze un gaidīšanas māksla, lai arī nav skaidrs, kāpēc jāgaida un vēl jācieš. Gribu, rakstu, gribu neraksti, bet ne gaidu, ne ciešu!

Saara  Vīrieši, kuri gaida, kura viņu izcīnīs, paši ieņemot pasīvu nostāju, obligāti tiek savākti no aktīvākās un spēcīgākās mātītes puses, kas ir ne tikai loģiski, bet vienīgais iespējamais scenārijs.(Starp citu, nelaiķis Grūtups arī memuāros minēja šādu sakarību. )
tiktāl viss būtu labi. bet daži no šiem ņuņņām vēl pēc apgredzenošanas akta gaida vēl citas princeses baltos mersedesos, kas nāks, uzvarēs esošo saimnieci un iecels vēl lielākā saulītē, nekā pašreizēja. ne nu nāks, ne būs. it īpaši, ja nevar pārsolīt esošo īpašnieci vai-vēl trakāk-krāniņotajai precei vairs galīgi nav "tovarnyi vid".

Sallija2  Iespējams, ka neglītām sievietēm, turklāt vēl gados nav nemaz tik viegla dzīve un nākas arī ciest un gaidīt. Torpedo jau arī cieš un gaida zirgasti, kas nenāk un nenāk.

dodekaedrs  Ciešs. :)
Viss skaistākā.
Viss jaukākā.
Viss gudrākā.
Aukstākais kalns.
Tāpēc kad.

Labrador  Atkariigs no sievietes vizuaalaa un profila foto. Ja vizuaalais ir ne visai , kaa arii profila foto , tad , iespeejams ,arii gaida. Ja sieviete ir vizuaali pievilciiga , piedevaam ievietojusi kaadu pikantaaku foto , pastkastiite ar piedaavaajumiem , komplimentiem buus paarpildiita. Vizuaalais ir sievietes stipraakais trumpis , kas kompensee nelaagu raksturu , dumjumu un pat nelaagu aromaatu. Esmu mineejis - zinu divas , itkaa briivas , vizuaali pievilciigas sievietes. Bet izgliitiibas un nopietna darba nav.Taam desmitiem dazhaadu piedaavaajumu , paarsvaraa piedaavaa kopdziivi ar soliijumiem pilniibaa nodroshinaat. Abas visai izveeliigas , kapriizas , iedomiigas , atrodas nemitiigaa kvalitatiivaaka partnera mekleejumos , laiciigajaas attieciibaas vieglpraatiigas. Esosho partneri var jebkuraa momentaa pasuutiit , jo zina , ka aatri atradiis citu.Ar partnera vajadziibaam un probleemaam nereekjinaas. Taadas neciesh un negaida.

Kurts69  gan jau kāda arī gaida un kāda arī cieš. Varētu izveidot cietēju un gaidītāju biedrību ar pieredzes apmaiņas vakariem

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu